Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Wtatara - podaj mi proszę adres Pani Cecylii z kodem pocztowym na PW. Quote
__Lara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jasza napisał(a):Zobaczymy jak to wyjdzie wszystko. Szczerze mówiąc to mam coraz bardziej mieszane uczucia. Wierzę w intuicję i ocenę Pani Cecylii i Kenny. Na razie cisza. I w ogole mam dzisiaj chandrę Florkową. Chodzę z psami po lesie i wyobrażam sobie kolejne rozmowy z potencalnymi przyszłymi opiekunami małej...w tych moich wyobrażeniach każdy kolejny dom jest fajniejszy, bardziej zapsiony i zakocony...a w rzeczywistości nikt nie dzwoni... I czuje sie podle, bo dla mnie Florka jest kims o kogo mają się starać, zabiegać...a nie kimś, kogo zaczynam reklamować jak samochód, gadżet, telefon... Jest taką kruszynką cudną, taką małą idealną istotką, a ja ją wystawiam jak na targowisku..i krzyczę "Kup pan pieska!". Takie mam myśli dzisiaj... A potem wracam na ziemię, przypominam sobie ile psow dookoła i nie dookoła, każdy z nich idealny i każdy lepszy niż człowiek...i ... Świat jest podły. Jaszko, psów jest niestety wciąż za dużo żeby ludzie zaczęli cenić zwierzęta. Wystarczy się napatrzeć na te biedaki w schronisku :( Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 No właśnie wiem. Vanili - wysłałam Ci na PW adres Pani Cecylii. Jeszcze raz wielkie, wielkie podziękowania! Quote
feliksik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jaszko a co z Panią Klaudią - nie była na spotkaniu? Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Na razie miała dzwonić do Pani Cecylii i umówić się na poniedziałek. Ale cisza. Quote
Andzike Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jaszka, jeden z poGackowych domów interesuje się mocno Florką i zadaje dodatkowe pytania. Przesłałam Ci maila:) Jak coś to domek sprawdzę. Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lecę na pocztę! Quote
Energy Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Jasza napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Lecę na pocztę! Uważaj na kominy:diabloti::evil_lol: Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Moja miotła dała radę! Odpisałam! Aniu - dziękuję! Quote
lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Doszła wpłata od cioteczki: Jovena-28zł:loveu: Dzisiaj wpłaciłam na konto Pani Cecyli 78zł,Jaszo powinny dzisiaj byc na koncie bo wpłacałam w Zuberku,a tam Pani ma konto. Na koncie Florki na dzien dzisiejszy jest 10zł:lol: Quote
vanili Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 smyczka wysłana poleconym priorytetem :) trzymam kciuki za Florkę :* Quote
wtatara Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 samopoczucie suni coraz lepsze. Zdrowie też- jest już bez antybiotyku. W poniedziałek ostatnia kontrola , czy wszystko Ok bez antybiotyku Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='lika1771']Doszła wpłata od cioteczki: Jovena-28zł:loveu: Dzisiaj wpłaciłam na konto Pani Cecyli 78zł,Jaszo powinny dzisiaj byc na koncie bo wpłacałam w Zuberku,a tam Pani ma konto. Na koncie Florki na dzien dzisiejszy jest 10zł:lol: Dziękuję! Czyli nie wykładałas ze swoich? Jeszcze powinna dość wpłata 20 PLN od Negrity. Dziękuję za informację! A Javena wpłacila dwa razy i druga wplata jest prezentem dla Florki! DZIĘKUJĘ JAVENKO!!! [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Vanili - dzięki za smyczkę![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bardzo, bardzo!!![/FONT] Rozmawiałam też z Panią Cecylią, Florka szaleje. Tak jak pisze Wtatara - w poniedziałek do kontroli. Mała dostała jeszcze witaminki na wzmocnienie. Pani Cecylia mówi, że już nawet zostawia ryż w miseczce i wyjada mięsko - więc dziewczynka się odkarmiła i zaczyna wybrzydzać! Ups. W domu się nie załatwia, chociaż wczoraj zaliczyła jedna śmierdzącą wpadkę ;-) Śpi z Panią Cecylią kochaną (!) ale po wizycie u weta się obraziła i przeniosła na narożnik ;-) Pani Cecylia i Jej córka zdecydowały - i popieram w 100 % po naszej rozmowie, że Florcia się świetnie nadaje do domu z dziećmi, ale nie z półtorarocznym malcem. Zresztą Pani Klaudia się nie odezwała ani do mnie ani do pani Cecylii, więc i tak nie ma o czym mówić. Domek z Warszawy brzmi bardzo fajnie, ale jeszcze cisza. Quote
lika1771 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Czyli nie wykładałas ze swoich? Poszłam i zapłaciłam ze swoich,ale jak przyszłam to była juz wpłata od Joveny,wiec jest ok Tak cioteczka Joveny wpłaciła dwa razy po 14 zł Od cioteczki Negrity wpłaty jeszcze nie było,oczywiscie jutro sprawdze Quote
Jasza Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 ZROBIŁAM DRUGI BAZAREK DLA FLORKI, ZAPPRASZAM SERDECZNIE, TRZY FAJNE CHUSTECZKI: W GĄSKI, SZAROTKI I JESZCZE JEDNA BORDOWO-CZERWONA! http://www.dogomania.pl/threads/202927-WeĹ‚niana-chustka-w-gÄ…ski-i-jedwabna-w-szarotki-dla-Florci-do-koĹ„ca-lutego-do-20.00?p=16375974&posted=1#post16375974 Quote
Vlk Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 no to też poTRZYmam kciuki. W razie potrzeby mogę poCZTERYmać ;) Quote
Jasza Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Na razie cisza. Może ze mną coś nie tak? Może ja tak piszę, że ludzi zrażam do Florki zamiast odwrotnie?:roll: Quote
Energy Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jasza napisał(a):Na razie cisza. Może ze mną coś nie tak? Może ja tak piszę, że ludzi zrażam do Florki zamiast odwrotnie?:roll: Z Tobą jest na pewno wszystko dobrze:lol: Quote
Jasza Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Już zaczynam mieć wątpliwości, poważnie. Quote
Recommended Posts