Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Andzike napisał(a):wieści rewelacja :) Oby tak dalej. I żeby wieści od weterynarza były dobre. Quote
feliksik Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a jak z wagą Floruni - przybrała coś? Bo taka chudzinka Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 feliksik napisał(a):a jak z wagą Floruni - przybrała coś? Bo taka chudzinka Pani Cecylia jej nie ważyła, ale powiedziała, że się malutka trochę zaokrągliła. Quote
ludka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tez sie rozklejam czytajac takie wiesci z Domu suni. Floreczka taka ufna i kochana trafila do najlepszego Domu. Przy okazji prosze przekazac pozdrowienia pani Celince. U Niej tez Florka sie czula jak w domu, szalala z piesiem rezydentem, wszyscy lacznie z piesiem odprowadzili i pozegnali nas przed droga, Florka byla wyprawiona w podroz w gustownym sweterku, dostala na droge miesne smakolyki, ktore pochlaniala, a zakupionymi przeze mnie psimi ciasteczkami plula na PKP :lol: Bede tu zagladac trzymajac kciuki za zdrowko suńki. Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Ja Panią Celinę przemianowałam na początku na Cecylię ;-) Teraz się dopiero zorientowałam... Przesłałam Jej zdjęcie Florki mms-owe, to które dostałam od Pani Agnieszki. Dropsik trochę smutny, że Florki nie ma.. Mam nadzieję, że w takim fantastycznym DT zagości niedługo jakaś psia zbłąkana dusza. Pani Celinie należą się ukłony. A sweterek Florka dostała od Wtatara. Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 mam imię Cecylia a my mówimy na nia Celinka Quote
ludka Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 O matko, chcialam juz poprawiac. Sweterek super. Pomyslec, ze kiedys uznalabym pieska w sweterku za obciach, ale jak sie zna pieska i wie, ze ochrona przed zimnem potrzebna ...;) Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Sweterek świetny! A w tle widzę msiaczka/psa policjanta od mojej mamy ;-) Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 prezent od Pani- dogomaniaczki ze Stanów, która nam pomaga wysyłając takie cuda Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 [FONT=Book Antiqua]Tak jak pisałam, jednego drania potrzeba było, żeby Florka z klatki schodowej trafiła do schroniska.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Żeby jej pomóc, żeby mała mogła cieszyć się życiem, pomoc jej musiało wiele osób.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Szczególne podziękowania należą się:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pani Cecylii z rodziną, za przyjęcie Florki i cudowną opiekę, za to, że malutka dzięki nim opuściła zimny, betonowy boks!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Feliksik – za tymczasową opiekę na kruszynką!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ludce – za podróż z Florką!!!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kenny – za jedzonko, za namiary na tak wspaniały DT!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wtatara – za pomoc w transportowaniu Florki do weterynarza i za pięęęękny sweterek!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Mojej mamie – za wyprawkę dla Florki :loveu: i za wsparcie duchowe ;-)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zapce – za wydostanie małej ze schroniska!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Henikar, Abrze, Javenie, Beli i koleżance Beli - Małgosi – za wpłaty do skarpetki Florki!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Vanili – za pomoc finansową i smyczkę w prezencie!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Obraczus - za wizytę w ekspresowym tempie!!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Lilce – za udostępnieie konta!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Nikusowi, Livce i Mgie – za ogrooooomny pakiet ogłoszeń!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Betbet - za banerki!![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Maciaszkowi i __Larze – za ogłoszenia dla Florki!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Lidan – i Jej mężowi – za chęć pomocy w transporcie!! :loveu:Uściski dla TZ-ta ;-)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Andzike – za polecenie Florki poGackowemu domkowi!! Nie wyszło –ale spróbowaliśmy!:loveu:[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Wszystkim dobrym duszom, które Florce kibicowały, ściskały kciuki, rozsyłały wątek, myślały ciepło, martwiły się …dzięki Wam wszystkim ten wątek nie był tylko internetową wyspą pełną emotikonek , dzięki Wam Florka pojechała po nowe życie![/FONT] [FONT=Book Antiqua]DZIĘKUJĘ!!!:klacz:[/FONT] Quote
feliksik Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no właśnie tylu ludzi potrzeba, żeby jakiś biedaczek skrzywdzony przez człowieka mógł odzyskać wiarę w ludzi Quote
Energy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Szczęścia śliczna sunieczko:loveu::loveu::loveu: Quote
Jasza Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Energy - za wklejenie na Pudelki - też dziękuję!! Quote
Energy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Jasza napisał(a):Energy - za wklejenie na Pudelki - też dziękuję!! Nie ma za co:lol:strasznie się cieszę, że ma taki fajny domek:lol: Quote
wtatara Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jasza a Tobie dziękuję za ogromne zaangażowanie i ogrom serca włożonego w adopcję Florci. Quote
Andzike Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='wtatara']jasza a Tobie dziękuję za ogromne zaangażowanie i ogrom serca włożonego w adopcję Florci. Też mi się wydaje, że to właśnie Ty Jaszko byłaś ogniwem spajającym tych wszystkich chętnych do pomocy ludzi :) widząc Twoją pasję, zaangażowanie i miłość do Florki nikt nie mógł przejść obojętnie :) Ale to już od dawna wiadomo, że super z Ciebie babka:loveu: Quote
vanili Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 :) dla takich dni warto żyć :):) cieszę się ogromnie :) buziaki dla Florki :) Quote
coronaaj Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 __Lara napisał(a):Bardzo ładny ten sweterek, śliczny :) Florcia wyglada super...najwazniejsze, ze ma kochany domek, to najwazniejsze. Quote
Recommended Posts