Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

feliksik napisał(a):
a jak z wagą Floruni - przybrała coś? Bo taka chudzinka

Pani Cecylia jej nie ważyła, ale powiedziała, że się malutka trochę zaokrągliła.

Posted

Tez sie rozklejam czytajac takie wiesci z Domu suni. Floreczka taka ufna i kochana trafila do najlepszego Domu.
Przy okazji prosze przekazac pozdrowienia pani Celince. U Niej tez Florka sie czula jak w domu, szalala z piesiem rezydentem, wszyscy lacznie z piesiem odprowadzili i pozegnali nas przed droga, Florka byla wyprawiona w podroz w gustownym sweterku, dostala na droge miesne smakolyki, ktore pochlaniala, a zakupionymi przeze mnie psimi ciasteczkami plula na PKP :lol: Bede tu zagladac trzymajac kciuki za zdrowko suńki.

Posted

Ja Panią Celinę przemianowałam na początku na Cecylię ;-)
Teraz się dopiero zorientowałam...
Przesłałam Jej zdjęcie Florki mms-owe, to które dostałam od Pani Agnieszki.
Dropsik trochę smutny, że Florki nie ma..
Mam nadzieję, że w takim fantastycznym DT zagości niedługo jakaś psia zbłąkana dusza.

Pani Celinie należą się ukłony.
A sweterek Florka dostała od Wtatara.

Posted

O matko, chcialam juz poprawiac. Sweterek super. Pomyslec, ze kiedys uznalabym pieska w sweterku za obciach, ale jak sie zna pieska i wie, ze ochrona przed zimnem potrzebna ...;)

Posted

[FONT=Book Antiqua]Tak jak pisałam, jednego drania potrzeba było, żeby Florka z klatki schodowej trafiła do schroniska.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Żeby jej pomóc, żeby mała mogła cieszyć się życiem, pomoc jej musiało wiele osób.[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Szczególne podziękowania należą się:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Pani Cecylii z rodziną, za przyjęcie Florki i cudowną opiekę, za to, że malutka dzięki nim opuściła zimny, betonowy boks!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Feliksik – za tymczasową opiekę na kruszynką!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Ludce – za podróż z Florką!!!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Kenny – za jedzonko, za namiary na tak wspaniały DT!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Wtatara – za pomoc w transportowaniu Florki do weterynarza i za pięęęękny sweterek!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Mojej mamie – za wyprawkę dla Florki :loveu: i za wsparcie duchowe ;-)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Zapce – za wydostanie małej ze schroniska!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Henikar, Abrze, Javenie, Beli i koleżance Beli - Małgosi – za wpłaty do skarpetki Florki!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Vanili – za pomoc finansową i smyczkę w prezencie!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Obraczus - za wizytę w ekspresowym tempie!!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Lilce – za udostępnieie konta!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Nikusowi, Livce i Mgie – za ogrooooomny pakiet ogłoszeń!:loveu:[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Betbet - za banerki!![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Maciaszkowi i __Larze – za ogłoszenia dla Florki!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Lidan – i Jej mężowi – za chęć pomocy w transporcie!! :loveu:Uściski dla TZ-ta ;-)[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Andzike – za polecenie Florki poGackowemu domkowi!! Nie wyszło –ale spróbowaliśmy!:loveu:[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Wszystkim dobrym duszom, które Florce kibicowały, ściskały kciuki, rozsyłały wątek, myślały ciepło, martwiły się …dzięki Wam wszystkim ten wątek nie był tylko internetową wyspą pełną emotikonek , dzięki Wam Florka pojechała po nowe życie![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]DZIĘKUJĘ!!!:klacz:[/FONT]

Posted

[quote name='wtatara']jasza a Tobie dziękuję za ogromne zaangażowanie i ogrom serca włożonego w adopcję Florci.

Też mi się wydaje, że to właśnie Ty Jaszko byłaś ogniwem spajającym tych wszystkich chętnych do pomocy ludzi :) widząc Twoją pasję, zaangażowanie i miłość do Florki nikt nie mógł przejść obojętnie :)
Ale to już od dawna wiadomo, że super z Ciebie babka:loveu: