Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 811
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
jedziemy do weta

Czekamy!

A do mnie zadzwoniła Pani Klaudia - autorka maila który wkleilam wyżej.
Fajna, młoda dziewczyna/Pani.
Zawsze w jej domu były zwierzęta.
Pochowali ostatnio psa który był z nią od czasu przedszkola.

Umowiłam się tak, że podam Jej adres i telefon Pani Cecylii, a Ona umówi się na spotkanie z Florką.
Chce ja poznać, no i chce żeby poznał ją jej synek.

Jeżeli wszystko się dobrze ułoży - poproszę Kenny ( bardzo, bardzo mocno) o wizytę przedadopcyjną, pokazanie Państwu umowy adopcyjnej i zobaczymy.

Kenny?
Czy byłabyś tak dobra?

Posted

Jasza napisał(a):
Czekamy!

A do mnie zadzwoniła Pani Klaudia - autorka maila ktory wkleilam wyżej.
Fajna, młoda dziewczyna/Pani.
Zawsze w jej domu były zwierzęta.
Pochowali ostatnio psa ktory był znią od czasu przedszkola.

Umowiłam sie tak, że podam Jej adres i telefon Pani Cecylii, a Ona umowi się na spotkanie z Florka.
Chce ja poznać, no i chce żeby poznał ją jej synek.

Jeżeli wszystko się dobrze ułoży - poprosze Kenny ( bardzo, bardzo mocno) o wizytę przedadopcyjną, pokazanie Państwu umowy adopcyjnej i zobaczymy.

Kenny?
Czy byłabyś tak dobra?

pewnie, nie ma problemu ;)

Posted

oto sunia u weta w kubraczku u weta.
Sunia dostała jeszcze antybiotyk o przedłuzonym działaniu i witaminki, oraz ma dostawać Flegamine- syrok wykrztuśny.,jej jeszcze furczy ale w górnych drogach oddechowych. Płuca czyste

Posted

[quote name='maciaszek']Jeszcze chwila i domki będą się biły o Florencję ;).No naprawdę!Ale to fantastycznie.Zawsze będzie można podesłać chętnym domkom inne psiaki w potrzebie,podobne do Florci:)

[quote name='wtatara']A tym sweterku i tej pozycji,Florka wygląda jak prawdziwa modelka na wybiegu!Cudowności!

Posted

Jasza, świetnie, że Pani chętna na Florcię jest z Krakowa - tam byłaby na oku.
Ja wiem, że małe dziecko czasami może skrzywdzić psa, ale moje też było od malutkiego wychowane z psem - fakt nie dawało psu spokoju, ale pies całkiem dobrze sobie radził i szczerze mówiąc bawił się razem z moim dzieckiem a na spacerach nie pozwalał małemu dalej odchodzić. Myslę, że dziecko wychowane z psem trochę inaczej traktuje zwierzęta niż tak nagle dostające zwierzę.
Może to szansa dla Florci, bo ona potzrebuje ruchu a dziecko jej to zapewni - widziałam to po moim szkrabie i jej zabawie z nim. Myśle, że dałaby radę - ale oczywiście jestem za poznaniem jej przez Panią Kaludię i jej dziecko.

Otrzymałam już pieniążki za weta - dziękuję bardzo

Posted

Cuuuuudowności!!!
Wtatara - sweterek bombowy! Florka wygląda szykownie!:wink::wink::wink::Rose::Rose:

Rozmawiałam wczoraj wieczorem z Panią Cecylią.
Florka szaleje, więc Pani Cecylia mówi, że chyba wraca do zdrowia!
Robi im malutka porządki na półkach!
Tak jak pisała Wtatara mała dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu i w środę do kontroli.
Dzisiaj córka Pani Cecylii mi prześle numer konta. Mam nadzieję, że tych pieniędzy z bazarku starczy.:oops:

Pani Klaudii przekazałam telefon ( Pani Cecylia uprzedzona!) więc zobaczymy jak będzie.

Posted

Dziękuję serdecznie za informację Lilko!:loveu::Rose:

Kenny - DZIĘKUJĘ!! jakby była wizyta to będziemy Cię prosić o bardzo, bardzo, barrrrdzo dogłębne sprawdzenie domku!