Jasza Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 wtatara napisał(a):jedziemy do weta Czekamy! A do mnie zadzwoniła Pani Klaudia - autorka maila który wkleilam wyżej. Fajna, młoda dziewczyna/Pani. Zawsze w jej domu były zwierzęta. Pochowali ostatnio psa który był z nią od czasu przedszkola. Umowiłam się tak, że podam Jej adres i telefon Pani Cecylii, a Ona umówi się na spotkanie z Florką. Chce ja poznać, no i chce żeby poznał ją jej synek. Jeżeli wszystko się dobrze ułoży - poproszę Kenny ( bardzo, bardzo mocno) o wizytę przedadopcyjną, pokazanie Państwu umowy adopcyjnej i zobaczymy. Kenny? Czy byłabyś tak dobra? Quote
Kenny Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jasza napisał(a):Czekamy! A do mnie zadzwoniła Pani Klaudia - autorka maila ktory wkleilam wyżej. Fajna, młoda dziewczyna/Pani. Zawsze w jej domu były zwierzęta. Pochowali ostatnio psa ktory był znią od czasu przedszkola. Umowiłam sie tak, że podam Jej adres i telefon Pani Cecylii, a Ona umowi się na spotkanie z Florka. Chce ja poznać, no i chce żeby poznał ją jej synek. Jeżeli wszystko się dobrze ułoży - poprosze Kenny ( bardzo, bardzo mocno) o wizytę przedadopcyjną, pokazanie Państwu umowy adopcyjnej i zobaczymy. Kenny? Czy byłabyś tak dobra? pewnie, nie ma problemu ;) Quote
wtatara Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 oto sunia u weta w kubraczku u weta. Sunia dostała jeszcze antybiotyk o przedłuzonym działaniu i witaminki, oraz ma dostawać Flegamine- syrok wykrztuśny.,jej jeszcze furczy ale w górnych drogach oddechowych. Płuca czyste Quote
kazik132 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='maciaszek']Jeszcze chwila i domki będą się biły o Florencję ;).No naprawdę!Ale to fantastycznie.Zawsze będzie można podesłać chętnym domkom inne psiaki w potrzebie,podobne do Florci:) [quote name='wtatara']A tym sweterku i tej pozycji,Florka wygląda jak prawdziwa modelka na wybiegu!Cudowności! Quote
wtatara Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 prosze pomniejszcie to ostatnie zdjęcie i wklejcie a ja to usunę Quote
feliksik Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Jasza, świetnie, że Pani chętna na Florcię jest z Krakowa - tam byłaby na oku. Ja wiem, że małe dziecko czasami może skrzywdzić psa, ale moje też było od malutkiego wychowane z psem - fakt nie dawało psu spokoju, ale pies całkiem dobrze sobie radził i szczerze mówiąc bawił się razem z moim dzieckiem a na spacerach nie pozwalał małemu dalej odchodzić. Myslę, że dziecko wychowane z psem trochę inaczej traktuje zwierzęta niż tak nagle dostające zwierzę. Może to szansa dla Florci, bo ona potzrebuje ruchu a dziecko jej to zapewni - widziałam to po moim szkrabie i jej zabawie z nim. Myśle, że dałaby radę - ale oczywiście jestem za poznaniem jej przez Panią Kaludię i jej dziecko. Otrzymałam już pieniążki za weta - dziękuję bardzo Quote
wtatara Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 prosze pomniejszcie to ostatnie zdjęcie- ono takie sliczne Quote
Kenny Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 wtatara napisał(a):dziękuję.Sliczna Florcia. cudna :) jak laleczka :) Quote
coronaaj Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Potrzebna wizyta przedadopcyjna blisko Poznania dla Samborka http://www.dogomania.pl/threads/187917-HELP!!!Osoba-do-wizyty-przedadopcyjnej-Poznań-!!-TYLE-CZEKAŁ-POMÓŻCIE-PROSIMY!!?p=16364948&posted=1#post16364948 Quote
Jasza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Cuuuuudowności!!! Wtatara - sweterek bombowy! Florka wygląda szykownie!:wink::wink::wink::Rose::Rose: Rozmawiałam wczoraj wieczorem z Panią Cecylią. Florka szaleje, więc Pani Cecylia mówi, że chyba wraca do zdrowia! Robi im malutka porządki na półkach! Tak jak pisała Wtatara mała dostała antybiotyk o przedłużonym działaniu i w środę do kontroli. Dzisiaj córka Pani Cecylii mi prześle numer konta. Mam nadzieję, że tych pieniędzy z bazarku starczy.:oops: Pani Klaudii przekazałam telefon ( Pani Cecylia uprzedzona!) więc zobaczymy jak będzie. Quote
lika1771 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Na koncie jest wpłata: Ludowa-35 zł:loveu: Pozniej jeszcze sprawdze. Quote
Jasza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dziękuję serdecznie za informację Lilko!:loveu::Rose: Kenny - DZIĘKUJĘ!! jakby była wizyta to będziemy Cię prosić o bardzo, bardzo, barrrrdzo dogłębne sprawdzenie domku! Quote
feliksik Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ale się cieszę, że mała wraca do zdrowia i zadomowiła się u pani Cecylii Quote
Becia2222 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 http://img.edysk.pl/dis/260087/Fi08XZO8vdcM/ Quote
Jasza Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 Dzięki!! ja sobie pozwolę wkleić: Quote
Recommended Posts