_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No co to ma być? Ja wpadam na fotki a tu ani jednej :bigcry: Quote
barbara.h Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No co to ma być? Ja wpadam na fotki a tu ani jednej :bigcry: tak samo i ja!!:cool3: Quote
Madzia_19 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć Jadziu :) Widzę, że sesja nie była lekka, skoro Cię tak długo nie ma n dogo. Ja już od wtorku odpoczywam :) Ferie pełną parą :p Wymiziaj psiaczki :p i jak zwykle najbardziej Negrusia :loveu: Pozdrawiam :p Quote
Dobcia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Witajcie!:multi: Dziękuje Wam, że nie pozwililiście zginąć mojej galerii w czeluściach dogomani:loveu: [quote name='goldenka245']Ale piękne foteczki :) A ta sesja z króliczkiem... mmmm:loveu::loveu::loveu: Dziękuje, Arni jest przesłodki:loveu: [quote name='eria']cześć Jadziu to jest świetne!!!! :evil_lol: Czego to pies na służbie:evil_lol:Tak sie wczuł, ze nawet przed śniegiem teren broni:evil_lol: [quote name='Ewa&kumpel'] Sesja wstydzioszkowa super :cool3: . Dobry wieczór! Sesja normalnie na Oscara. :smilecol: Dziekuje Ewa:lol::oops: Quote
Dobcia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć pracusiu:p Cześć Alu! Jaki tam ze mnie pracuś, tylko o wolnym marzący?:razz: [quote name='barbara.h']fajna fotka :loveu: a u nas za oknem pada śnieg:multi: Śniegu prawie nie ma... [quote name='anka11']hejka ;) sliczne focie :loveu::loveu::loveu: i to drugie zdjecie sliczny portrecik :loveu::loveu: pozdrawiamy :) [quote name='_ChiQuiTa_']Dobry wieczorek :D ale śliczne foteczki.... :loveu: szkoda ze już snieżku nie ma :bigcry: Dzięki dziewczyny:lol: Pewno jeszcze spadnie...;) [quote name='simbik'] Ale ma mordkę przyszronioną :evil_lol: . Dziadek mróz:cool3: Quote
Dobcia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='gogunia']Witaj Dobciu:) U mnie tez jest troche sniegu:multi: Negro pięknie wyszedł na tej fotce :loveu:: króliczek też ładny:) Dziękuje Goguniu;) Bardzo lubie, jak pozuje na tym drzewie, i tak chętnie na nią wskakuje:p [quote name='anka11']Jadziu gdzie sie podziewasz?? co tam u Was slychac? :p [quote name='zuzolandia']Dobry wieczorek ;-) .....odpusc juz sobie te ksiazki ;-) i wyluzuj sie w galeri eheeheh ;-)..... Buziaczki [quote name='Ewa&kumpel']Dzień dobry. Koleja dogomaniaczka pogrążona w nauce. To już trzecia na mojej drodze ostatnio. :cool3: Co tam u Was słychac??? Juz jestem, jestem:multi: Mam zdecydowanie dość książek, przynajmniej na następne dwa tygodnie:lol: U nas wszystko w porządku;) Króliczek rośnie, Azuś byczy sie na kanapach przez wszystkich rozpuszczany:loveu: Hasek rozwala sie w pokoju, robiąc za dywan, bo niewiele miejsca zostaje, jak taki byczek się wyłoży:evil_lol:A u Negrusia nic nowego;) Quote
Dobcia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='eria']cześć Jadziu, weekend przed nami - myślę że fotek dużo wkleisz!! Cześć Aniu, postaram się coś wkleić, tylko net chodzi jak *****:roll: Ale jutro na pewno wkleje dużo;) [quote name='Marta_Ares'] swietna foteczka:loveu: bardzo ladnie w tych szelkach wyglada:loveu: Ja tez dopiero dzisiaj na dogomanie weszlam bo wczesniej w ygodniu to wiadomo- nauka....:roll: Skad ja to znam... Co chciałam wejść na dogo, choć na chwilke, to miałam przed oczami sterte notatek do przejżenia, i wracałam spowrotem do nauki...:roll: sesje to dopiero zrzeracz czasu...:cool1: [quote name='_ChiQuiTa_']No co to ma być? Ja wpadam na fotki a tu ani jednej :bigcry: [quote name='barbara.h']tak samo i ja!!:cool3: Będą, będą...:cool3: [quote name='Madzia_19']Cześć Jadziu :) Widzę, że sesja nie była lekka, skoro Cię tak długo nie ma n dogo. Ja już od wtorku odpoczywam :) Ferie pełną parą :p Wymiziaj psiaczki :p i jak zwykle najbardziej Negrusia :loveu: Pozdrawiam :p Cześć Madziu!Ja miałam ostatni egzamin w piątek... Strasznie się ciesze, że już koniec:multi: Oczywiście wymiziam:lol: TO DLA WAS:loveu: ...kuleczka... ...figielek:evil_lol: ...próbowałam wstawić więcej zdjęć, ale ImageShack tak mieli, że nia dam już dzis rady:shake: Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 ...próbowałam wstawić więcej zdjęć, ale ImageShack tak mieli, że nia dam już dzis rady:shake:[/quote] Dogo się dzisiaj buntuje i ze wstawianiem fotek jest big problem. Dobry wieczór... Quote
Dobcia Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):...próbowałam wstawić więcej zdjęć, ale ImageShack tak mieli, że nia dam już dzis rady:shake: Dogo się dzisiaj buntuje i ze wstawianiem fotek jest big problem. Dobry wieczór... Bry;) A myślałam, ze to tylko ja mam taki problem z netem...:shake: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Problemy były, ale już na szczęście po. :mad: Dzień dobry... :evil_lol: Quote
samograj Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Kuleczka?????????????????????????????? CHYBA 2 KULECZKI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ja już się nie zmienię) POZDRAWIAM!!!:loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 ...kuleczka... ...figielek:evil_lol: Noo jesteś wielka :multi: Troche psa:loveu::loveu::loveu: troche kota:loveu::loveu::loveu: i trochę wiosny :loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 a ja to bym powiedziała że nawet trzy kuleczki :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Problemy były, ale już na szczęście po. :mad: Dzień dobry... :evil_lol: Na wielkie szczęście:multi: Bo mi fotki w kolejce do wstawienia stroją, a dogo się buntuje:mad: [quote name='samograj']Kuleczka?????????????????????????????? CHYBA 2 KULECZKI:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (ja już się nie zmienię) POZDRAWIAM!!!:loveu: ...nie zmieniaj się:cool3::evil_lol: ...następnym razem spróbuje dobi obfocać z innej strony:evil_lol: [quote name='_ChiQuiTa_'] ...kuleczka... ...figielek:evil_lol: Noo jesteś wielka :multi: Troche psa:loveu::loveu: troche kota:loveu::loveu: i trochę wiosny :loveu::loveu: A dziękuje:lol:;) Hehehe i dwie godziny wstawiania....jak dobrze, ze dziś już wszystko dzieła:cool3: [quote name='eria']a ja to bym powiedziała że nawet trzy kuleczki :evil_lol: :evil_lol: Ah... :evil_lol: Że też nie mam suczki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 ...wiosna pełna parą...czyli zwiastuny nowej pory roku w moim ogródku;) z serii "głupie minki" ..i spacerkowe bardzo odważnego psa:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: ...tyle na razie;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Wiosna Wiosna idzie wiosna :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 z serii "głupie minki" Ta minucha to chyba ustawiona... :evil_lol: Wygląda jak nietoperek... :loveu: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :crazyeye:o ja cie jaka wiosna u was .... jaki odważny ;) Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 czesc :) sliczne sa te fotki naprawde :loveu::loveu: a u mnie tez jakies krokusy wychodza czy co to jest.... a tera pada deszcz :-( a co u Was?? Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Wiosna Wiosna idzie wiosna :loveu: ...dużymi krokami;) [quote name='Ewa&kumpel'] Ta minucha to chyba ustawiona... :evil_lol: Wygląda jak nietoperek... :loveu: On ma talenty aktorskie:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o ja cie jaka wiosna u was .... jaki odważny ;) U nas wiosna, ale w około góry bialutkie;) [quote name='anka11']czesc :) sliczne sa te fotki naprawde :loveu::loveu: a u mnie tez jakies krokusy wychodza czy co to jest.... a tera pada deszcz :-( a co u Was?? Cześć Aniu:lol: U nas niestety wszystko się już budzi do życia, niestety... bo mrozy mają jeszcze być, i wszystko zmarznie:roll: Pogoda dziś była bardzo słoneczna, ciepło jak w kwietniu;) A my sie dziś byczymy:evil_lol: Tylko troszke w domu posprzątałam;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 U nas też dzisiaj cieplutko a ja siedze w domu jak krowa bo chora jestem :bigcry:moja siostra zaproponowała mi spacerek a ja niemoge wyjść :bigcry: Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hyhy :) a u mnie wlasnie padal deszcz i dalej pada :( glupi.... i jest pelno blota bllee :p Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 cześć Jadziu, ale Negro tu śmiesznie wygląda :evil_lol: dzielny chłopak-ja bym na to nie wlazła :evil_lol: Quote
Recommended Posts