Dobcia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 CZEŚĆ WAM!:lol: [quote name='Anecioreczek'] czekaj czkeja..to tak jak w Muzeum... ;D w Roku 2007 tego i tego dnia,była wielka wichura..i oto jej efekty można robić sobie zdjęcia ;D Bardzo muzealny eksponat nam się trafił-to i fotka musiała być:cool3: [quote name='eria'] to zdjecie wygląda jak jakiś fotomontarz, takie magiczne jakieś :lol: cieszę się że z Azusiem już dobrze i że Hasanek urzęduje w domku:loveu: Ja też się ciesze, ale rozrabiaka z niego straszny:p Fotki wychodzą magicznie, bo mój zdolny aparat wyostrza śnieżynki zamiast psa, i takie efekty wychodzą;) A nieobecna jestem z braku czasu, i zawaleniu nauką... dosłownie można utonąć w notatkach... a to dopiero pólmetek..:roll: Właśnie postanowiłam zrobić sobie przerwe:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:ale cudeńko wam przybyło Prawda?:loveu: A jaki rozpieszczany jest:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Co ja widzę, królik! :loveu: :loveu: :loveu: Ja zawsze wiedziałam, że on ma jednak jakieś krwiożercze skłonności :evil_lol: To maleństwo ma podobno ważyć nawet 3 kilo:evil_lol: A jasne że ma! On tylko tak słodko wygląda, a tylko czeka aż by komuś coś odgryść:diabloti::evil_lol: [quote name='Cerber']dzień dobry :) nie no fotki śiczne, te pozowane też :) a to u was w jakimś parku czy lesie??? bo ładnie tam widze... To jest lasek wzdłuż rzeki, samozasiewający się, z mnustwem powalonych drzew, zarośli-idealne miejsce na spacerki;) Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Madzia_19']Pies morderca :crazyeye: Śliczny morderca :loveu: :loveu: :loveu: Lucky z upodobaniem wcina ten już leżący na ziemi :p A zajada się nim jak najlepszym smakołykiem :p Dobrze, że z Azusiem już wszytko ok :p Wymiziaj wszytskie psiaki :p A najbardziej mojego ulubieńca Negrusia :p Na pewno wymiziam;) Śnieg się mu już znudził, juz się tak nie cieszy, jak na poczatku, ale w końcu zmarzluszek z niego jest:p [quote name='_ChiQuiTa_'] Ojej jakie śliczne to maleństwo :loveu::loveu: ślicznie razem wyglądają :):):):) Dobrana parka:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dobciu widzę, że znalazłaś trochę czasu, żeby nas odwiedzić ;) :multi: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Anecioreczek']Jaki słodki Królik! xD:loveu: A jakie ma milutkie futerko:loveu: [quote name='anka11']czesc :) ile fotek :loveu::loveu: krolis piekny :loveu::loveu::loveu: I JEZYK BOZIE :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Aniu:lol: Taaaa Hasek ma czym zlizywać resztki ze stołu...:evil_lol: [quote name='barbara.h']oooo,macie kjójika:multi: a jak ma imię? Nio:multi: Wabi się Arni, ale jakoś wszyscy wołają do niego Bobek:evil_lol: [quote name='Rinuś']ooo krolik :) Ehe:cool3: [quote name='Tina.Sara']czeeeeeeeeeeeeeeeeść Cześć Karolina:lol: [quote name='zuzolandia']Czesc i czołem ;-) Buziaczki Heyyy:multi: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobciu widzę, że znalazłaś trochę czasu, żeby nas odwiedzić ;) :multi: A no pewno, chwila wytchnienia była mi bardzo potrzebna;) W końcu ile możnna się uczyć:evil_lol: Wklejam kilka fotek i lece do was...;) Azuś, jeszcze chodzi w kołnieżu, bo teraz, po ściągnięci szwów bardzo interesuje się raną, pewno go swędzi, ale jeszcze najwyżej kilka dni w nim pochodzi-i czas psa-kosmity się skończy:p ...Hasek nad rzeką na lodzie zranił sobie opuszke, nic grożnego na szczęście... ...patrzcie jak się wstydze:evil_lol: ...i troszke czułości psio-króliczych:loveu: ..dobra, dobra bierzcie go już ode mnie!:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale ogonek na zdjęciu od merdania zamazany :evil_lol: Jaki opiekun :) Słodkie to zdjęcie jest :) Gdzie trzymacie królaska? Quote
marmara_19 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jejejeje ja tez chce kjolicka:D:D faaajne jest:D:Djak reszta psiakow na niego reaguje?:D zapraszamy do ans:Djest co ogladac;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 ten uśmiech świadczy o tym że już dobrze się czuje :multi::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale urocze :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Ale ogonek na zdjęciu od merdania zamazany :evil_lol: Jaki opiekun :) Słodkie to zdjęcie jest :) Gdzie trzymacie królaska? Azuś ogonka nie oszczędza:loveu: Myrda z byle powodu dla samej przyjemności merdania:evil_lol: Truś mieszka troche w klatce po chomiczku, a troche w szopce, nim nowej, własniej nie dostanie;) I od razu załapał co to kuweta!;) a Negra bywa bardzo niepocieszony, jak zamknę malucha i dostać się do niego nie może:p marmara_19 napisał(a):jejejeje ja tez chce kjolicka:D:D faaajne jest:D:Djak reszta psiakow na niego reaguje?:D zapraszamy do ans:Djest co ogladac;) Negro-jak widać uwielbia go, Azuś patrzy z pode łba, ale on ma czasem zapędy myśliwskie, więc trzeba być ostrożnym, przy nas jest spokój-nic mu nie robi;) a Hasek... cóż... nawet z daleka na niego ujada... ale już coraz lepiej się zachowuje, jest spokojny w domu, więc może i trusia w końcu zaakceptuje;) _ChiQuiTa_ napisał(a): ten uśmiech świadczy o tym że już dobrze się czuje :multi::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale urocze :loveu::loveu::loveu::loveu: Masz racje, juz jest dobrze:lol: Cieszę się, że się podoba;) Quote
zuzolandia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ..ehheeh mały kudłaty kosmita ;-) .....rany mam juz was dosc !!!!!!!!!! heehehhe Negrus mnie rozczulił ........sliczne zdjecie......;-) Witaj ucząca sie Jadziuniu ;-) buziaczki przesyłamy Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hejcio ;) ale super fotaski :loveu::loveu::loveu: sliczne :loveu::loveu: pozdrowinka :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Czeeeeść :D teraz jak juz zaczela do Was zaglądac to bede czesto wpadac i tak też robie i upominam sie oo fotki :D Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 zuzolandia napisał(a): ..ehheeh mały kudłaty kosmita ;-) .....rany mam juz was dosc !!!!!!!!!! heehehhe Negrus mnie rozczulił ........sliczne zdjecie......;-) Witaj ucząca sie Jadziuniu ;-) buziaczki przesyłamy Witaj pracująca kobito:lol: Negruś potrafi być rozczulający;) gogunia napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Cześć Goguniu;) anka11 napisał(a):hejcio ;) ale super fotaski :loveu::loveu::loveu: sliczne :loveu::loveu: pozdrowinka :) Hey, hey Aniu, ciesze sie, że się podobają;) Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeeść :D teraz jak juz zaczela do Was zaglądac to bede czesto wpadac i tak też robie i upominam sie oo fotki :D Cześć:lol::lol::lol: Trzymam za słowo, choć z wstawianiem fotek mam ostatnio ociągnięcia:razz: ...ale proszę bardzo, coś się znajdzie:p ...śniegu juz prawie nie ma, ale opady zostały uwiecznione:p ...dzielny stróż i obrońca... ...dobra, mam już dosć, rezygnuje... ...bawmy się!:multi: ...tyle śniegu napadało... ...hmmmm....coś tam widze... ...mniam, mniam... ...fajny ten śnieżek:p :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jak ja uwielbiam taką pozycje u psów :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śniegu po pachy :diabloti: Quote
anka11 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 sliczne fotki :loveu::loveu: a Negro nie marznie?? Quote
Tina.Sara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hihi...ja zawsze mam cela i wpadne prosto na foty :evil_lol: cudne, jak zawsze z resztą... :cool3: Quote
Dobcia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Jak ja uwielbiam taką pozycje u psów :multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Śniegu po pachy :diabloti: Był śnieg i już go nie ma...:roll:Negro był tak zachwycony zabawami w śniegu, że zapomniał, że nie lubi moknąć:evil_lol: [quote name='anka11']sliczne fotki :loveu::loveu: a Negro nie marznie?? Nie zdąży zmarznąć, bo wychodzi często ale na krótko jak jest zimno;) Poza tym prawie caly czas biega, skacze, kopie... więc mu jest ciepło;) [quote name='Tina.Sara']hihi...ja zawsze mam cela i wpadne prosto na foty :evil_lol: cudne, jak zawsze z resztą... :cool3: To się nazywa szczęście:cool3: ...a to jeszcze coś na dobranoc;) my już śpinkamy:loveu: ...a ja wracam do książek, jeszcze się zdąże coś dziś nauczyć...:roll: DOBRANOC;* Quote
Ewa&kumpel Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Chyba się troszkę spóźniłam. No to dobranoc... :sleep2: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jaki piękny błyszczący dobek :loveu: :loveu: :loveu: Te nasze czarno-podpalane psy ślicznie na śniegu wyglądają, takie... wraziste :) Swoją drogą miło na śnieg popatrzeć, gdy znów widzę trawę za oknem :roll: Jak wszystkie testy, egzaminy i kolokwia? Quote
Recommended Posts