Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
aaaa :p to wiem:cool3: slicznie tam jest :loveu::loveu::loveu:, choc z psem tam jeszcze nie byłam :roll:

To musisz się koniecznie kiedyś wybrać, np. w piątek:siara:

W sumie żadko bywam z Negrem w Żywcu, ale od czasu do czasu trzeba, żeby miał okazje się zsocjalizować z psami, bo na codziennych spacerach bardzo żadko jakieś spotykamy...

Posted

[quote name='ß@$!@']kiedys sie przejade :p a po tym parku chodzi jakaś straż miejska albo ktoś taki ??

Czasem można spotkać, ale nie czepiają sie psów, jeśli o to ci chodzi. Prawie nie widuje tam psów w kagańcach;)

[quote name='zuzolandia']

....łoooooooo jaka wielkaaaa głowkaaaa ;-)
Witanko góraleczko;-) hehehe

Witam cieplutko:lol:
...jakoś tak "inaczej" ta fotka wyszła, z głębią:razz:

Posted

[quote name='Dobcia']

Witaj Jadziu :p
Królewicz jakby na tronie siedział :evil_lol: Wysko się nosi :evil_lol: Jest prześliczny :loveu:
A w góry bardzo chętnie bym przyjechała, ale nie mam kiedy :-(
Znasz może jakieś fajne ośrodki albo pokoje do wynajęcia, daleko od gwaru, gdzie z psem chetnie przyjmują :cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

Witaj Kamciu w naszej galerii:multi::multi::multi:

Dziękujemy za miłe powitanie ;) Teraz będziemy tu często zaglądać ;)

PS . zapraszamy do nas

Posted

Witajcie kochane!
Wpadam tylko na chwilke, foteczki będą póżniej.

Póżniej też Was odwiedze;)

Goguniu, limoncia, Simbik, Aniu 11
bardzo Wam dziękuje za komplmenty:loveu:

[quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu

Królewicz jakby na tronie siedział :evil_lol: Wysko się nosi :evil_lol: Jest prześliczny :loveu:
A w góry bardzo chętnie bym przyjechała, ale nie mam kiedy :-(
Znasz może jakieś fajne ośrodki albo pokoje do wynajęcia, daleko od gwaru, gdzie z psem chetnie przyjmują

Hey Madzia!:lol:
Ferie się już skończyły:-( Niestety...
W Szczyrku jest mnustwo ośrodków, konkretego nie znam, ale jak się zdecydujesz, to mogę popytać;)Tam jest tylko jedna główna ulica, więc szczególnie poza sezonem, jest cisza i spokój;)

[quote name='sota36']powiem tak- jak wiesz mialam ci ja dobka! Wiec mysle, ze troche znam sie na rzeczy, a raczej na dobermanach. Dla mnie to klasyka psa! A Twoj jest piekny!!!

:oops:dziękuje:lol: przyznam skromnie, że wiem:cool3:

[quote name='eria']Jadzi się znowu gdzieś zniknęło :evil_lol:

[quote name='zuzolandia']Jadziunia pewnie smiga z psiokami po goreckach i fotecki robi ;-)
Buziaczki

Najpierw neta mi w domu wyłączyli, a teraz skończyły sie ferie... Juz za chwile musze na zajęcia jechać, więc odwiedze was póżniej;)

[quote name='Kamcia_14']Dziękujemy za miłe powitanie ;) Teraz będziemy tu często zaglądać ;)

PS . zapraszamy do nas

Proszę bardzo:cool3:
Na pewno wpadne!:lol:

[quote name='ß@$!@']Hej Dobcia!! :multi: I jak było w Żywcu?? Byliście w parku ??

Hey Basiu:)

Byliśmy, ale padało, było zimno i fotek nie mam... jednak dobcio spotkał dwa miłe psiaki i zabawa była:loveu:

[quote name='Ewa&kumpel']
Dzień dobry.
Co Ty robisz, że ta sierśc jest taka lśniąca. Piękna...

Cześć Ewa:lol:
Oprucz żółteczka raz w tygodniu nie robię nic;)

[quote name='zuzolandia']Hello;-) a my bylim dzisiaj w gorachhhh na kuliguuu i nawet był sniegg;-) .było superowoooooooo !!!!!!!!
Pozdrawiamy milusio ;-)

I nie wpadłyscie w odwiedziny???Powinnam się obrazić:evil_lol:
Ciesze sie, ze kulik się udał, u mnie niestety po śniegu dawno juz nie ma śladu...

Posted

[quote name='ß@$!@']Jadzia się pojawila:multi::Cool!::laola:

Dzięki Basiu za tak miłe powitanie:loveu:

I obiecane foteczki...dla odmiany ze mną:cool3:

...łapać pancie!!!

...moje pyszczysko kochane:loveu:

...prawda, że jesteśmy podobni?:evil_lol:

;););)

Posted

Basia - to samo zauważyłam !!!!!!!!!! Normalnie z ust mi wyjęłaś - że te same miny robią :evil_lol:
a fotki liczne jak zawsze :loveu: od momentu pojawienia sie nowego aparatu :evil_lol: :evil_lol: