basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 aaaa :p to wiem:cool3: slicznie tam jest :loveu::loveu::loveu:, choc z psem tam jeszcze nie byłam :roll: Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):aaaa :p to wiem:cool3: slicznie tam jest :loveu::loveu::loveu:, choc z psem tam jeszcze nie byłam :roll: To musisz się koniecznie kiedyś wybrać, np. w piątek:siara: W sumie żadko bywam z Negrem w Żywcu, ale od czasu do czasu trzeba, żeby miał okazje się zsocjalizować z psami, bo na codziennych spacerach bardzo żadko jakieś spotykamy... Quote
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 kiedys sie przejade :p a po tym parku chodzi jakaś straż miejska albo ktoś taki ?? Quote
zuzolandia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 ....łoooooooo jaka wielkaaaa głowkaaaa ;-) Witanko góraleczko;-) hehehe Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='ß@$!@']kiedys sie przejade :p a po tym parku chodzi jakaś straż miejska albo ktoś taki ?? Czasem można spotkać, ale nie czepiają sie psów, jeśli o to ci chodzi. Prawie nie widuje tam psów w kagańcach;) [quote name='zuzolandia'] ....łoooooooo jaka wielkaaaa głowkaaaa ;-) Witanko góraleczko;-) hehehe Witam cieplutko:lol: ...jakoś tak "inaczej" ta fotka wyszła, z głębią:razz: Quote
gogunia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Hejjj Dobciu, Superowe fotki:cool3: Fajnie schował uszka na tej fotce:loveu: Quote
limoncia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Dobcia'] Witaj Jadziu :p Królewicz jakby na tronie siedział :evil_lol: Wysko się nosi :evil_lol: Jest prześliczny :loveu: A w góry bardzo chętnie bym przyjechała, ale nie mam kiedy :-( Znasz może jakieś fajne ośrodki albo pokoje do wynajęcia, daleko od gwaru, gdzie z psem chetnie przyjmują :cool3: Quote
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 powiem tak- jak wiesz mialam ci ja dobka! Wiec mysle, ze troche znam sie na rzeczy, a raczej na dobermanach. Dla mnie to klasyka psa! A Twoj jest piekny!!! Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jadzi się znowu gdzieś zniknęło :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jadziunia pewnie smiga z psiokami po goreckach i fotecki robi ;-) Buziaczki Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Witaj Kamciu w naszej galerii:multi::multi::multi: Dziękujemy za miłe powitanie ;) Teraz będziemy tu często zaglądać ;) PS . zapraszamy do nas Quote
basia bonnie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hej Dobcia!! :multi: I jak było w Żywcu?? Byliście w parku ?? :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dzień dobry. Co Ty robisz, że ta sierśc jest taka lśniąca. Piękna... :loveu: Quote
anka11 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hejcia :D bosheee sliczne fotki:loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hello;-) a my bylim dzisiaj w gorachhhh na kuliguuu i nawet był sniegg;-) .było superowoooooooo !!!!!!!! Pozdrawiamy milusio ;-) Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Witajcie kochane! Wpadam tylko na chwilke, foteczki będą póżniej. Póżniej też Was odwiedze;) Goguniu, limoncia, Simbik, Aniu 11 bardzo Wam dziękuje za komplmenty:loveu: [quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu Królewicz jakby na tronie siedział :evil_lol: Wysko się nosi :evil_lol: Jest prześliczny :loveu: A w góry bardzo chętnie bym przyjechała, ale nie mam kiedy :-( Znasz może jakieś fajne ośrodki albo pokoje do wynajęcia, daleko od gwaru, gdzie z psem chetnie przyjmują Hey Madzia!:lol: Ferie się już skończyły:-( Niestety... W Szczyrku jest mnustwo ośrodków, konkretego nie znam, ale jak się zdecydujesz, to mogę popytać;)Tam jest tylko jedna główna ulica, więc szczególnie poza sezonem, jest cisza i spokój;) [quote name='sota36']powiem tak- jak wiesz mialam ci ja dobka! Wiec mysle, ze troche znam sie na rzeczy, a raczej na dobermanach. Dla mnie to klasyka psa! A Twoj jest piekny!!! :oops:dziękuje:lol: przyznam skromnie, że wiem:cool3: [quote name='eria']Jadzi się znowu gdzieś zniknęło :evil_lol: [quote name='zuzolandia']Jadziunia pewnie smiga z psiokami po goreckach i fotecki robi ;-) Buziaczki Najpierw neta mi w domu wyłączyli, a teraz skończyły sie ferie... Juz za chwile musze na zajęcia jechać, więc odwiedze was póżniej;) [quote name='Kamcia_14']Dziękujemy za miłe powitanie ;) Teraz będziemy tu często zaglądać ;) PS . zapraszamy do nas Proszę bardzo:cool3: Na pewno wpadne!:lol: [quote name='ß@$!@']Hej Dobcia!! :multi: I jak było w Żywcu?? Byliście w parku ?? Hey Basiu:) Byliśmy, ale padało, było zimno i fotek nie mam... jednak dobcio spotkał dwa miłe psiaki i zabawa była:loveu: [quote name='Ewa&kumpel'] Dzień dobry. Co Ty robisz, że ta sierśc jest taka lśniąca. Piękna... Cześć Ewa:lol: Oprucz żółteczka raz w tygodniu nie robię nic;) [quote name='zuzolandia']Hello;-) a my bylim dzisiaj w gorachhhh na kuliguuu i nawet był sniegg;-) .było superowoooooooo !!!!!!!! Pozdrawiamy milusio ;-) I nie wpadłyscie w odwiedziny???Powinnam się obrazić:evil_lol: Ciesze sie, ze kulik się udał, u mnie niestety po śniegu dawno juz nie ma śladu... Quote
basia bonnie Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jadzia się pojawila:multi::Cool!::laola: Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='ß@$!@']Jadzia się pojawila:multi::Cool!::laola: Dzięki Basiu za tak miłe powitanie:loveu: I obiecane foteczki...dla odmiany ze mną:cool3: ...łapać pancie!!! ...moje pyszczysko kochane:loveu: ...prawda, że jesteśmy podobni?:evil_lol: ;););) Quote
barbara.h Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Pewnie że podobni, bo jednakowe miny robicie :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Quote
eria Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Basia - to samo zauważyłam !!!!!!!!!! Normalnie z ust mi wyjęłaś - że te same miny robią :evil_lol: a fotki liczne jak zawsze :loveu: od momentu pojawienia sie nowego aparatu :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jeszcze teraz sobie tu zajrzałam, bo mi sie tak ta fotka podoba :loveu::loveu::loveu: wczoraj pokazałam córce, przepraszam ale się uśmialiśmy troszke :lol: Quote
Recommended Posts