Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia;2818722[IMG napisał(a):
http://img260.imageshack.us/img260/9991/4946pr.jpg

Z powodu zaliczeń i coraz bliższej wizji sesji nie będe na dogo w najbliższym czasie bywać za często...

Dobranoc ;*

Witaj Jadziu :p
Negruś jest po prostu niesamowity :loveu: Zdjęcie jest cudowne :p Nie mogę się napatrzeć... :p :p :p

Ode mnie również proszę wymiziać Azusia :p :p :p

Sesja... Taaaa... Mam ten sam problem, oby się już skończyła... Ja to bym chciała zasnąć i obudzić się juuż ze wszystkimi wpisami w indeksie :p :p :p

Posted

Dobcia napisał(a):
Ciągle się jeszcze trzęse... Azorek miał operacje, pogryzł moje maleństwo jakiś pies, nawet niewiem jaki...
przez tą wichure zepsuła się brama wjazdowa, nikt tego niezauważył, nikt... niestety... niedomykała się, być może Azuś wyszedł, albo pies wszedł do nas... niewiem, Boże... wypuściłam go na siusiu... wychodze po chwili, a on ledwo trzymał się na nóżkach... niewiedziałam co się stało, w domu byłam sama, a gdy zobaczyłam rozerwany bok, wpadłam w panike, zadzwoniłam po tate... od chwili jak dzwoniłam, do chwili aż przyjechał minęła chyba wieczność... Azuś nie mógł stać, nie mógł siedzieć... wydawało mi się że zwariuje... a tu jeszcze nie mamy lecznicy całodobowej, a to już było chyba koło 21...mama do znajomoge weterynarza dzwoniła, kazał natychmiast przyjechać do lecznicy... pomagałam przy zabiegu, dopuki mi się słabo nie zrobiło, ledwo się na nogach trzymałam, ale już był pod narkozą...już nie byłam potrzebna... tam nie ma pomocników, a ja mdleje na widok krwi... nie zemdlałam... ma tak wiele szwów, rozerany bok... obudził się już... ale znów zasnął... pierwszy raz widziałam, jak pies płakał... jak spływały mu łzy... musiał tak strasznie cierpieć... nie moge sobie darować, że nikt tej bramy nie zauważył, że wypuściłam go samego... że ten pies mógł pogryść pozostałe psy, gdyby ome też były w ogrodzie...
...chyba dzis nie będe spać... ciągle się budzi i znów zasypia... narkoza chyba jeszcze działa... nie chce by był sam, więc idę z nim posiedzieć, ale ciągle nie moge się uspokoić... nie chce by wyczół moje zdenerwowanie... przez to, że tu weszłam na chwile, i opisałam co się stało, chyba mi troche lepiej...ide więc do Azusia, by jak się już obudzi całkiem, to miał mnie przy sobie...

dopiero to przeczytałam :shake: biedactwo,tyle się nacierpiał :-( wymiziaj Azusia odemnie :loveu:

Posted

Witajcie!

Pinczerko, Aniu11, Inez, Marta, BBeta, Luizko dziękuje wam-model z niego wymarzony:lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
;)Negruś widać zachwycony perspektywą śnieżnych opadów

Mizianko dla azusia:loveu:

Alu, on uwielbia śnieg:multi: Ale ja mu kuperek zmarznie, to ciągnie do domu jak czołg:evil_lol:

eria napisał(a):
śliczne te zdjęcia na tle gór :loveu: ale tego śniegu mogłoby wcale nie być:diabloti:

Mogłoby nie być, ale wole śnieg niż to ostatnie błoto, teraz przynajmniej szyści wracamy:razz:

Madzia_19 napisał(a):
Witaj Jadziu :p
Negruś jest po prostu niesamowity :loveu: Zdjęcie jest cudowne :p Nie mogę się napatrzeć... :p :p :p

Ode mnie również proszę wymiziać Azusia :p :p :p

Sesja... Taaaa... Mam ten sam problem, oby się już skończyła... Ja to bym chciała zasnąć i obudzić się juuż ze wszystkimi wpisami w indeksie :p :p :p

Świetny pomysł:cool3: Szkoda, że tak się nie da...
Witaj Madziu, widze że ty też zakopana w nauce...:roll:
Ja mam już wszystkie zaliczenia za sobą, teraz tylko egzaminy... 5 egzaminów...:cool1:

Posted

zuzolandia napisał(a):
Witanko ;-) i jak tam zaliczenia ????? zdolna dziewczyna jestes wiec same pozytywy sa ;-)
Buziaczki

Witaj Zuziu:lol:
Dziękuje, na razie do przodu;) Szkoda tylko że koniec dopiero za dwa tygodnie, a mnie tak dogo brakuje...:roll: Uzależnienie...:evil_lol:;)

barbara.h napisał(a):
dopiero to przeczytałam :shake: biedactwo,tyle się nacierpiał :-( wymiziaj Azusia odemnie :loveu:

Witaj Basiu, dziękuje, już jest dobrze;)

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Hey :)
Wspaniała psina :) jaki dumny z wypiętą piersią :loveu::loveu::loveu::loveu:

Hey:lol:
Dzięki:cool3:

Posted

...a teraz w telegraficznym skrócie opowiem, co u psiaków, bo niewiem, kiedy znów znajde chwilke czasu...

...mamy w domu nowego czworonoga, tym razem wyątkowo to nie pies:evil_lol:

Negruś wczuwa się w rolę tatusia...

...i całkiem dobrze mu idzie;)

Posted

...Hasanek spędza już całe dnie w domu, korzystając z dobrodziejstw grzejnika:evil_lol:

...i choć nic się nie dzieje...

...to chyba żle mu nie jest...

...morze spać do woli..

...i służyć za model do focenia:cool3:

Posted

...u Azorka już wszystko w porządku, we wtorek ściągamy szwy:multi:

...sam się podrapać nie może, ale od czego ma pancie:cool3:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

...a tak wogóle to spadło mnustwo śniegu..

...który można zjeść:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...oczywiście, jak się go złapie:evil_lol:

...można popozować:loveu:

...la to jeden ze skutków wichury..

...miłego oglądania, teraz lecę do was;)

Posted

czekaj czkeja..to tak jak w Muzeum... ;D
w Roku 2007 tego i tego dnia,była wielka wichura..i oto jej efekty można robić sobie zdjęcia ;D

dawno mnie nie było..:(
i jetsem nie na czasie..co sie stało Azusiowi?:(

Posted

to zdjecie wygląda jak jakiś fotomontarz, takie magiczne jakieś :lol:
cieszę się że z Azusiem już dobrze i że Hasanek urzęduje w domku:loveu:

Posted

Dobcia;2918822[IMG napisał(a):
http://img262.imageshack.us/img262/9678/537en0.jpg

Pies morderca :crazyeye:
Śliczny morderca :loveu: :loveu: :loveu:
Lucky z upodobaniem wcina ten już leżący na ziemi :p A zajada się nim jak najlepszym smakołykiem :p

Dobrze, że z Azusiem już wszytko ok :p Wymiziaj wszytskie psiaki :p A najbardziej mojego ulubieńca Negrusia :p