Dobcia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Witam w bardzo słoneczny dzień:loveu: Śliczna pogoda na spacerki, więc wpadam tylko na chwilke;) Trzeba korzystać z pogody;) [quote name='zuzolandia'] BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! Dziękuje:loveu::loveu::loveu: Prześliczny misiu, myszka czy coś podobnego:evil_lol::loveu: [quote name='eria'] cześć Jadziu, ale Negro tu śmiesznie wygląda :evil_lol: dzielny chłopak-ja bym na to nie wlazła :evil_lol: Hey;) Bo on się stara czołgać:evil_lol: Czasem jeszcze niżej się schyla, gdy przez tą kładke przechodzimy:evil_lol: Ona jest zupełnie bezpieczna, przynajmniej nigdy nie wpadłam, no chyba że w czasie wezbrań rzeki ją porwie prąd:evil_lol: Wtedy to sie trzeba nieżle nagłówkować, żeby przejść przez rzeke i bardzo sie nie zamoczyć:p ...chwila relaksu... ...próby zrobienia oryginalnej rameczki:p Hasek z ulubioną zabawką... ...ale się zmęczyłem... :sleep2: Quote
Dobcia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Tina.Sara napisał(a):śliczne fotencje;] Dzięki Karolcia:lol: Quote
anka11 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 hej :) jakie sliczne :loveu::loveu::loveu::loveu: tak pozatym buzi buzi i jeszcze raz buziiiiiiiiiiiii :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: Quote
Tina.Sara Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dobcia napisał(a):Dzięki Karolcia:lol: prosze bardzo :evil_lol: A te co teraz jeszcze sliczniejsze...:loveu: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Witam! Jestem tu pierwszy raz, ale nie ostatni! Wlazlam tropem erii i zuzolii, by wytropic zdrade tej ostatniej:) A szczerze, to mialam ci ja kiedys dobka - zwa lsie Efro z Niebieskiej Wakuoli!:) Quote
gogunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Piekny nosek:loveu: :lol: udanych walentynek:) Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 moje ulubione zdjęcia to właśnie takie :loveu: :loveu: :loveu: i nawet Jolcia przyszła - ta to ino zdrada tropi :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='eria'] moje ulubione zdjęcia to właśnie takie :loveu: :loveu: :loveu: i nawet Jolcia przyszła - ta to ino zdrada tropi :evil_lol: DETEKTYW NA TROPIE! Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 sota36 napisał(a):DETEKTYW NA TROPIE! aaaa hodowca Twojego dobka to pewnie był biologiem...tak mi tu budową komórki powiało :p Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ten Hodowca To Byl... Nie Bede Sie Wyrazac! Quote
Dobcia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='anka11']hej :) jakie sliczne :loveu::loveu::loveu: tak pozatym buzi buzi i jeszcze raz buziiiiiiiiiiiii :buzi::buzi::buzi::buzi::buzi: hey Aniu:lol: A dziękuje za buziaki:lol: [quote name='sota36']Witam! Jestem tu pierwszy raz, ale nie ostatni! Wlazlam tropem erii i zuzolii, by wytropic zdrade tej ostatniej:) A szczerze, to mialam ci ja kiedys dobka - zwa lsie Efro z Niebieskiej Wakuoli!:) Witam:multi: Bardzo sie cieszę, widząc nową twarz:lol: Nikt tutaj nikogo nie zdradza... chyba, że pod moją nieobecność:evil_lol: Jak ci się udało wyleczyć sie z dobciasnej miłości? [quote name='gogunia']Piekny nosek:loveu: udanych walentynek:) Dziękuje:loveu: Niestety nie widze tego, co chciałaś wkleić:roll: [quote name='eria'] moje ulubione zdjęcia to właśnie takie :loveu: :loveu: i nawet Jolcia przyszła - ta to ino zdrada tropi :evil_lol: Moje także:loveu: [quote name='eria']aaaa hodowca Twojego dobka to pewnie był biologiem...tak mi tu budową komórki powiało :p Biologiem? To by było bardzo ciekawe... Bo tak przypadkiem studiuje biologie i nie miałabym nic przeciwko skończyć jako hodowca dobków:evil_lol: [quote name='sota36']Ten Hodowca To Byl... Nie Bede Sie Wyrazac! :crazyeye: aż tak żle? Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 co do dobciowej milosci - dajspokoj - ten facet dawno, bo 1 1989 roku (bo ja juz staruszka zezdem:)) sprzedal mi za ciezkie pieniadzory w twardej walucie (dolarach) psa - walnietetgo - psychika kiepska, totalna agresja, po ojcu, z NUZYCA!!!! Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no to się można wyleczyć faktycznie :angryy: a ja z tą Twoją staruszkowatością to ja tak czy siak sie nie zgodze :lol: Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='eria']no to się można wyleczyć faktycznie :angryy: a ja z tą Twoją staruszkowatością to ja tak czy siak sie nie zgodze :lol: kochom Cie!!! Foxi na salony!!!! Quote
samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ...wiosna pełna parą...czyli zwiastuny nowej pory roku w moim ogródku;-) PIĘKNA PRZYRODA: Można namącić dzieciom w głowach i zatytuować: "Polskie kwiaty - kwitnienie zimą" CZY TO NA PEWNO SĄ ZDJĘCIA ŚWIEŻUTKIE??? z serii "głupie minki" DLACZEGO GŁUPIE??? KTO TO JEST??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: NIE DOCZYTAŁAM!!!:shake: Ale pysio cudny!!! Ja rezygnuję z DOGO na razie, bo nie mam już cierpliwości WAS odkopywać:angryy: :mad: TYMCZASEM!!! Quote
Dobcia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='sota36']co do dobciowej milosci - dajspokoj - ten facet dawno, bo 1 1989 roku (bo ja juz staruszka zezdem:)) sprzedal mi za ciezkie pieniadzory w twardej walucie (dolarach) psa - walnietetgo - psychika kiepska, totalna agresja, po ojcu, z NUZYCA!!!! [quote name='eria']no to się można wyleczyć faktycznie :angryy: a ja z tą Twoją staruszkowatością to ja tak czy siak sie nie zgodze :lol: No nie...:diabloti:Takiego to by...:angryy: I to jeszcze dobek... biedny dobeczek:shake: [quote name='sota36']kochom Cie!!! Foxi na salony!!!! ...nawet wstrętny, warczący na pozostałych ksieciuni Hasek bywa już na stałe na pokojach...:siara: Quote
Dobcia Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 [quote name='samograj'] ...wiosna pełna parą...czyli zwiastuny nowej pory roku w moim ogródku;-) PIĘKNA PRZYRODA: Można namącić dzieciom w głowach i zatytuować: "Polskie kwiaty - kwitnienie zimą" CZY TO NA PEWNO SĄ ZDJĘCIA ŚWIEŻUTKIE??? Jak najbardziej świeże;) Zrobione zaledwie przedwczoraj;) Na pierwszej fotce sa tulipany... zwykle tak duże są w kwietniu...:roll: [quote name='samograj'] z serii "głupie minki" DLACZEGO GŁUPIE??? ...dlatego, że bardzo "nienaturalne", tak sie pyszcza tylko do aparatu;) [quote name='samograj'] KTO TO JEST??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: NIE DOCZYTAŁAM!!!:shake: Ale pysio cudny!!! Ja rezygnuję z DOGO na razie, bo nie mam już cierpliwości WAS odkopywać:angryy: :mad: TYMCZASEM!!! To Hasan, nasz trzeci pies, nabyty przypadkiem;) Nie warto tracić cierpliwości...;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 JejQ jaka śliczna mordeczka :loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dobcia napisał(a): To Hasan, nasz trzeci pies, nabyty przypadkiem;) Nie warto tracić cierpliwości...;) No tak znowu klaniają się okulary - przecież masz w bannerku - a skąd go masz i jaka rasę mozna mu przypisać??? JAK WYGLĄDA MÓJ KOCHANY ZYWIEC??? Quote
Madzia_19 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Dobcia'] Ojej :loveu: :loveu: :loveu: Jakie cudo :loveu: Negruś jest the best :loveu: Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: piękne okolice :loveu: Chyba muszę się wybrać na wycieczkę na południe :eviltong: Tak patrze na focisze i czy przypadkiem się Azusiowi nie przybrało na wadze? Co zdjęcie to bardziej okrąglejszy :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dzieńdoberek :) przyszłam poczestować pączusiami :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Oj Edytka podpadasz. Dzisiaj wszędzie jesteś przede mną... :eviltong: Dzięn dobry i smacznego... Quote
eria Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :evil_lol: a Jadzi nie ma - wcina te pączki od ChiQuiTy :evil_lol: Quote
Recommended Posts