Rinuś Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Negro nie polecial za nimi??:cool3::cool3: Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 marmara_19 napisał(a):jej... moje kochane gorki i terenki:-( ja tam ce byc!!! moze keids w jakis cieply weekend bym wpadla z piesmai na dluuugi spacer?? w lipowej gdzies bysmy sie spotkaly...?? Byłoby super:multi: Jednego czego nam brakuje na spacerach, to właśnie psiego towarzystwa... Te fotki są robione w oklolicy Lipowej, bliżej Pietrzykowic.Tam jest cudnie, żadnych dróg, ludzi, cisza i spokój:loveu: Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Rinuś napisał(a):Negro nie polecial za nimi??:cool3::cool3: Polecił by, tylko jeszcze nie był spuszczony:oops:On za wszystkim chce biec, ale jakoś daje rady go od tego odwieść:roll: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ale macie zwierzątka cudne w waszej okolicy ;) I jastrzębie i sarniaki .... Cud , miód :loveu: . Lecę, bo chcę Lecę, bo zycie jest złe .Czy są pieniądze czy nie .Lecę bo wolność to zew ... Quote
Usia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Dobcia'] i moje sarny:evil_lol: ;););) Jestem pod wrazeniem tyle zwierzaków ja jak zobacze zajaca to mam szczescie.Przyznam sie zazdroszcze takich terenów, w stolicy i na obrzezach nie ma szans bo zwierzyna lesna jest juz doswiadczona wiec człowiek to zadna atrakcja i zwiewaja :shake: Chociaż jak bym zobaczyła na spacerze twoja sarenki przyznam ze bym sie zdziwiła:crazyeye: To zdjecie jest poprostu kosior:p Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hej... Fotki cudne, zwierzątka też. A jakie tereny, palce lizac... :cool3: Quote
eria Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :crazyeye: ile saren!!!!!!! one się tak nie bały ?? :crazyeye: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 .......kopej chopecku kopej....... na wiosna cie biera do łogrodka ;-) heheeh Witanko slicznotko ;-) .pikne fotecki pikneeeeee .......!!!!!!!!!!!! Quote
Dobcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ale macie zwierzątka cudne w waszej okolicy ;) I jastrzębie i sarniaki .... Cud , miód :loveu: . Lecę, bo chcę Lecę, bo zycie jest złe .Czy są pieniądze czy nie .Lecę bo wolność to zew ... Witaj Kamciu w naszej galerii:multi::multi::multi: [quote name='Usia']Jestem pod wrazeniem tyle zwierzaków ja jak zobacze zajaca to mam szczescie.Przyznam sie zazdroszcze takich terenów, w stolicy i na obrzezach nie ma szans bo zwierzyna lesna jest juz doswiadczona wiec człowiek to zadna atrakcja i zwiewaja :shake: Chociaż jak bym zobaczyła na spacerze twoja sarenki przyznam ze bym sie zdziwiła:crazyeye: To zdjecie jest poprostu kosior:p U nas jest dużo zwierzyny właśnie temu, że nie boi sie ludzi. Choć ostatniego zająca widziałam chyba z rok temu...:roll: Jak się przestraszy takie stado, to nie uciekają do lasu, tylko w stronę domów! Są więc bezpieczne przed myśliwymi;) Tak samo zresztą jak bażanty. [quote name='Ewa&kumpel']Hej... Fotki cudne, zwierzątka też. A jakie tereny, palce lizac... :cool3: Dzięki:lol: Tereny mamy rzeczywiście cudne:cool3: [quote name='eria']:crazyeye: ile saren!!!!!!! one się tak nie bały ?? :crazyeye: Nie pozwolą zbyt blisko do siebie podejść, ale też nie są jakos bardzo płochliwe.Stado dość szybko uciekło, jak nas zobaczyło, ale ta trójka saren pozwoliła podejść do siebie naprawde blisko. Ja juz tam wolę, jak szybko się spłoszą, bo wtedy dobek daje sobie spokój z myślą o pogoni;) [quote name='barbara.h']piękne stado :roll: takie liczne Zima sarny łączą sie w większe stada, a znów latem spotyka się pojedyncze sztuki;) [quote name='zuzolandia'] .......kopej chopecku kopej....... na wiosna cie biera do łogrodka ;-) heheeh Witanko slicznotko ;-) .pikne fotecki pikneeeeee .......!!!!!!!!!!!! Cześć Zuziu:lol: Nie chę cie martwić, ale na pewno nie stać cię na usługi mojego kopacza:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 I reszta foci ze spacerku;) ...miziaj mnie, miziaj:p pozowanie:loveu: ...dobra, juz dobra.... choćmy dalej...:p Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 .usmiech Azulka jest powalający !!!!!!!!!!!!!! ;-) Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 i co on robi ?? to co dobki lubią najbardziej !!! - wypina doopkę !!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 zakochalam sie w tych terenach:loveu: i w tym czarnym przystojniaku tez:evil_lol: chyba bede musiala sie do was z wizyta wybrac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :lol::lol::lol: Uśmiech roku... :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I wszystko jasne :D tak wygląda zadowolony pies :loveu::loveu: Mmmm... jaki on dumny :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hehe, ale super!! Uśmiech roku jest :loveu::loveu::loveu: !! :loveu::loveu: Super!! :p Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Witajcie:lol: Ciesze się, że fotki sie podobają;) W piątek idziemy z Negrusiem do weta na kontrole, może więc będą fotki parkowe ( a w Żywcu jest śliczny park:loveu:). A na razie zdjecia leśnego czarnuszka... ...wzorem Ani wklajam focie codziennie:cool3: ...ratunku! Mam nawrót lęku wysokości! ...lepiej usiąde, tak jest bezpieczniej... ...juz sie nie boje, bo to wstyd:evil_lol: ...widzicie!? Jestem taki odważny:evil_lol: ...nie ma jak stały ląd... ...a na koniec dobek w mojej ulubionej pozie:loveu: ;) Quote
Alicja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 :loveu::loveu::loveu:śliczne foteczki jak pięknie pozuje Quote
eria Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 piękny kolor ma jego podpalanie na tym zdjęciu :loveu: :loveu: takie intensywne!! Quote
barbara.h Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pięknie tu wyglada taki błyszczący :klacz::klacz::klacz: Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 [quote name='Marta_Ares'] ale figura:loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:śliczne foteczki jak pięknie pozuje Negruś by sie zarumienił, gdyby mógł... o tak:oops::evil_lol:l [quote name='eria'] piękny kolor ma jego podpalanie na tym zdjęciu :loveu: :loveu: takie intensywne!! Na tej fotce podpalanie wyszło takie, jakie ma w rzeczywistości:loveu: Barrrrdzo brązowe:loveu: [quote name='barbara.h']Pięknie tu wyglada taki błyszczący :klacz::klacz::klacz: ...żółtko raz w tygodniu czyni cuda:cool3:;) Quote
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Dobciu, czy chodzi Ci o ten park, co tam jest zamek ??:roll: Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):Dobciu, czy chodzi Ci o ten park, co tam jest zamek ??:roll: No tak, właśnie ten;) Quote
Recommended Posts