zuzolandia Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 .rozkosznie wygladacie ;-) .....i nareszcie ktos jest tak samo podobny do swego pupilka .a nie tylko JA ;-) HEHEHEEHHE ........buziaczki Quote
Madzia_19 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dobcia napisał(a): ;););) Witaj Jadziu :p Śliczne fotki :p Bardzo ładnie ładnie wyszłaś na zdjątkach :p Jeśli chodzi o wyjazd w góry to myślałam o długim weekendzie :) Jak będę znała dokładną datę to poproszę Cię o pomoc :) Mam nadzieję, że mogę na Cebie liczyć :p Pozdrawiam :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 O kurka ale nas dawno nie było.... a tu takie śliczności nooooo :cool3: śliczne :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Śliczne zdjątko. Nergruś jaki modelek, nawet ślipkiem nie mrugnie... :crazyeye: Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Dobcia napisał(a): ;););) a gdzie ta slicznota sie tak patrzy??:loveu::loveu::loveu: Quote
anka11 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 hejka :) slicznie razem wygladacie w ogole sliczne zdjecia jak zawsze :loveu::loveu::loveu: pozdrowionka :) Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dziękuje wszystkim za odwiedzinki i miłe komentarze:loveu: barbara.h napisał(a):Pewnie że podobni, bo jednakowe miny robicie :evil_lol: eria napisał(a):Basia - to samo zauważyłam !!!!!!!!!! Normalnie z ust mi wyjęłaś - że te same miny robią :evil_lol: a fotki liczne jak zawsze :loveu: od momentu pojawienia sie nowego aparatu :evil_lol: barbara.h napisał(a):jeszcze teraz sobie tu zajrzałam, bo mi sie tak ta fotka podoba :loveu::loveu::loveu: wczoraj pokazałam córce, przepraszam ale się uśmialiśmy troszke :lol: Naprawdę jesteśmy aż tak podobni???:evil_lol::evil_lol: Eh...zawsze to wiedziałam:evil_lol: Mam nadzieje, że to był komplement:eviltong: zuzolandia napisał(a): .rozkosznie wygladacie ;-) .....i nareszcie ktos jest tak samo podobny do swego pupilka .a nie tylko JA ;-) HEHEHEEHHE ........buziaczki Chyba do was to nam jeszcze troszke brakuje, a może tylko mi się wydaje:cool3: Madzia_19 napisał(a):Witaj Jadziu :p Śliczne fotki :p Bardzo ładnie wyszłaś na zdjątkach :p Jeśli chodzi o wyjazd w góry to myślałam o długim weekendzie :) Jak będę znała dokładną datę to poproszę Cię o pomoc :) Mam nadzieję, że mogę na Cebie liczyć :p Pozdrawiam :p Cześć Madziu;) Mogę Ci pomóc, jeśli się zdecydujesz na Szczyrk lub najbliższe okolice, bo dalej moje możliwości są już ograniczone;) Jak już będziesz zdecydowana, pisz na gg lub PW;) Rinuś napisał(a):a gdzie ta slicznota sie tak patrzy??:loveu: ...na wszystko, tylko nie w aparat:p Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ...dawno Hasanka nie było, a on sie już zadomowił na dobre:loveu: ...najcieplaj pod biurkiem:p z dobuniem:loveu: ...a kuku! :loveu: Quote
eria Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 oj widać jak się zadomowił -na kanapach!! Quote
basia bonnie Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Ale słodziaki :loveu::loveu::loveu: Na tym ostatnim fajnie się popatrzyła psinka :loveu::loveu: Cudowne foteczki :loveu::loveu: Quote
barbara.h Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 pewnie ze to był kopmplement!! :mad: ;);) :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 eria napisał(a): Dziękuje kochana Aniu:loveu: Ale niespodzianka:loveu: Tylko dogo przestanie mulić, zamontuje sobie nowe nabytki:cool3::loveu: barbara.h napisał(a):pewnie ze to był komplement!! :mad: ;);) :loveu::loveu::loveu: Dziękuje;) Wiedziałam:cool3: ß@$!@ napisał(a):Ale słodziaki :loveu::loveu::loveu: Na tym ostatnim fajnie się popatrzyła psinka :loveu::loveu: Cudowne foteczki :loveu::loveu: Słodki jest;) Wielki pieszczoch, i to gromne główsko:evil_lol::loveu: eria napisał(a): oj widać jak się zadomowił -na kanapach!! ...i jeszcze łóżkach, fotalach i dywanie:evil_lol: Już go zozpuściłam:loveu: Do zobaczenia w piątek wieczorem!;) Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ale Hasanek ma sliczne oczeta .kolor jak jeziora w chorwackich Plitwicach;-) Dziendoberek kochana Jadziuniu ;-) buziaczki przesyłamy !!!! Quote
anka11 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 hejka :D ale cudneee fotki:loveu::loveu: wymizianka dla piesiowww xD Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Może ja też bym się załapała na bannerek z Kamcią :D:D ? Quote
Anecioreczek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dzieńdobry:razz: a Negro jak zwykle sie błyszczyy:razz::razz: widze ze Hasan też zaczyna:razz::razz: Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cześć Jadziu, chciałam zauważyć,że mamy weekend, a nie mamy fotek...jaki z tego wniosek ?????????:cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 witam witam i o fotki pytam:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dziendoberek kochaniutkaaaaaaaa !!!!! wklejaj foteczki .....jak wroce z urodzin to se poogladammm eheheh .buziaczkiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts