Dobcia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='samograj']No tak znowu klaniają się okulary - przecież masz w bannerku - a skąd go masz i jaka rasę mozna mu przypisać??? JAK WYGLĄDA MÓJ KOCHANY ZYWIEC??? :oops:Pamiętam, ze obiecałam foki Żywca, nawet dziś jade na zakupy, to postaram się coś zrobić;) Hasek jest od sąsiadów, którzy wyjechali i nie mogli zabrać go ze sobą, ale jednego nie zauważyłam-żeby choć troche za nimi tęsknił; ale któremu psu brakowało by łańcucha?:cool1: Jest dużo większy od Negra, i ma podszerstek, ale może ma coś z dobka... bo to podpalenie i długi, cienki, zawiniety ogonek:loveu: [quote name='Madzia_19']Ojej :loveu: :loveu: :loveu: Jakie cudo :loveu: Negruś jest the best :loveu: Już to pisałam, ale napiszę jeszcze raz: piękne okolice :loveu: Chyba muszę się wybrać na wycieczkę na południe :eviltong: Tak patrze na focisze i czy przypadkiem się Azusiowi nie przybrało na wadze? Co zdjęcie to bardziej okrąglejszy :cool3: Madzia! Na co czekasz?:cool3: Ferie są-przyjeżdzaj!:cool3: Na południu mamy wiosne;) Nie ważyłam go ostatnio, ale chyba bardzo nie przytył:p Spuszczony ze smyczy robi 3 razy dłuższą trase niż ja z Negrem, więc co zje, to i tak spali;) [quote name='_ChiQuiTa_']Dzieńdoberek :) przyszłam poczestować pączusiami :) Dziękuje:lol: Nie pobiłam rekordy z zeszłego roku, i zjadłam wczoraj tylko 6 pączusi:p [quote name='Ewa&kumpel']Oj Edytka podpadasz. Dzisiaj wszędzie jesteś przede mną... :eviltong: Dzięn dobry i smacznego... Dziękuje:lol: [quote name='zuzolandia']Pączusiowe buziole przesyłamy ;-) Dziękujemy za słodkie buziaki:lol: [quote name='eria']:evil_lol: a Jadzi nie ma - wcina te pączki od ChiQuiTy :evil_lol: ...skoro musiałm wszystko sama zjeść, to troche czasu mi to zajęło:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Moja pancia wczoraj musiała gdzieś jechać, mówiła że na pogrzeb, i była jakaś taka smutna.... mnie też się to udzieliło, a do tego na pół dnia zostałem sam... ...postanowiłem wziąść sprawy we własne łapy, i zrobić panci niespodzianke! ...ubrałem się w strój roboczy... ...i wziąłem do pracy! najpierw ugniotłem ciasto... ...obszczekałem go! ...szok! Coś mi wyszło! ...teraz troche poczarujemy...i gotowe! ...po robocie trzeba zmyć naczynia.... ..i gotowe!!! udało się!!! ...zaraz zlecą sie inni na darmowy posiłek... ...ale nie będę się skompił:evil_lol: PROSZE SIĘ CZĘSTOWAĆ! Smacznego!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Historyjka bardzo absorbująca... Też bym chciała na gosposia takiego przystojniaczka... A dobre pączusie mu wyszły??? :razz: Quote
Usia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dzien dobry gdzie moge zapisać psa na taki kursy bo ja za gotowaniem nie przepadam wiec by sie coś takiego nie przydało ;) Super foty a tu jaka minka :loveu: Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Dziendoberek;-).oooooooo widzisz kochaniutka jakiego masz zdolnego psiokaaaaaaaa ;-) jak bede robic impreze to podjade po Negrusia ;-) bedziemy razem przyrzadzac pysznosciiiiiiii ;-) hehehehhe Buziaczki sloneczkowe ! Quote
Dobcia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Witajcie!!!!! [quote name='Ewa&kumpel']Historyjka bardzo absorbująca... Też bym chciała na gosposia takiego przystojniaczka... A dobre pączusie mu wyszły??? :razz: Najpyszniejsze!:cool3: W życiu lepszych nie jadłam:cool3: [quote name='barbara.h']Dziękujemy :lol: Prosze bardzo;) [quote name='Usia']dzien dobry gdzie moge zapisać psa na taki kursy bo ja za gotowaniem nie przepadam wiec by sie coś takiego nie przydało ;) Super foty a tu jaka minka :loveu: ....to przykład somouczka:razz: Psy to zdolne bestie:cool3: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek;-).oooooooo widzisz kochaniutka jakiego masz zdolnego psiokaaaaaaaa ;-) jak bede robic impreze to podjade po Negrusia ;-) bedziemy razem przyrzadzac pysznosciiiiiiii ;-) hehehehhe Buziaczki sloneczkowe ! Tylko pod warunkiem, ze też sie załapie na tą imprezke:razz: Przecież nie puszcze dziecka samego:cool3: Quote
anka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 hejka :) sliczne zdjecia :loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='anka11']hejka :) sliczne zdjecia :loveu::loveu: Hey Aniu, dzięki:lol: A teraz świeżutkie fotki z dzisiejszego spaceru... ...najpierw Azusiaczek... ...nie łatwo łazić po kamieniach:diabloti: ...pozujący dobek... ...znaczący teren...:evil_lol: ...piękna dziś była pogoda:loveu:Dobek na tle górki... miłego oglądania;) Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ah jak tam u Was pięknie :loveu: mnie się oczywiście najbardziej podoba to :loveu: Quote
sota36 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc - sliczne zdjecia! Cudne - Maja taki klimacik! Quote
zuzolandia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 .......a to ma szczegolny klimacik ;-) heheeheheheh Quote
anka11 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sliczne:loveu::loveu:Negro sie tak slicznie blyszczy:loveu::loveu: wymizianka dla piesio i dobranocka :* Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Super zdjęcia!!:loveu::loveu: A gdzie byliście na spacerku ? Quote
wiq Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 hej! ile paczkow gwizdnal?;) Ada zrobila sobie Tlusty Czwartek jak najbardziej..:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 To się facet zestresował. Nie dosc, że nie mógł się swobodnie załatwic to jeszcze wszyscy na dgm to zobaczą. Nie zbuntował się??? Ale fotka oryginalna. Zawsze byłam ciekawa, jak doberman wygląda w takiej sytuacji...;) Quote
Rinuś Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Dobcia'] Smacznego!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: sam chyba nie wirerzy w to co stworzyl:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 :multi::multi::multi:super historyjka o paczkach śliczności Quote
barbara.h Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 no nie jak tak można!!! :mad::mad: nie dać spokojnie się odsiusiać :evil_lol::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 witam ale sliczne foteczki:loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Witajcie dziewczyny:multi: Straszne mam problemy z netem, i na dogo nie mogę się dostać kiedy chce, bo zmieniamy operatora, i jakoś w terminie nie mogą nam tego neta przełączyć jak trzeba:diabloti: Eria, Aniu11, Marta, Alu dziękujemy za komplementy:loveu: [quote name='sota36']Czesc - sliczne zdjecia! Cudne - Maja taki klimacik! [quote name='zuzolandia'] .......a to ma szczegolny klimacik ;-) heheeheheheh ...a bardzo sfojsko sie zrobiło, bardzo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='ß@$!@']Super zdjęcia!!:loveu::loveu: A gdzie byliście na spacerku ? Chodzimy na spacery w okolice Lipowej, Twardorzeczki i nad rzeke Leśnianke;) Bezludzie i duże tereny do wybiegania dla psiaków;) [quote name='wiq']hej! ile paczkow gwizdnal?;) Ada zrobila sobie Tlusty Czwartek jak najbardziej..:evil_lol: Hey:lol: Mnie wiadomo tylko o jednym:evil_lol: Ale czy rodzinka mi nielegalnie psa nie podtłuczyła, to już niewiem:evil_lol: [quote name='Ewa&kumpel'] To się facet zestresował. Nie dosc, że nie mógł się swobodnie załatwic to jeszcze wszyscy na dgm to zobaczą. Nie zbuntował się??? Ale fotka oryginalna. Zawsze byłam ciekawa, jak doberman wygląda w takiej sytuacji...;) Wygląda bardzo.... dumnie:evil_lol: Teraz nie mamy przed dogomaniakami już żadnych tajemnic...:p Wszystko zostało pokazane:razz: [quote name='Rinuś']sam chyba nie wirerzy w to co stworzyl:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Uwieżył gdy zjadł:razz: [quote name='barbara.h']no nie jak tak można!!! :mad:nie dać spokojnie się odsiusiać :evil_lol: Wcale mu nie przeszkadzałam:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witanko nasza kochana sfffojsko dziołszko ;-) Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 ....wczorajsze foteczki;) ...na początek troszke zwierzów:cool3: ...jastrząb ...sarniaki i moje sarny:evil_lol: ...hura! gryzonie się obudziły!:razz: ;););) Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko nasza kochana sfffojsko dziołszko ;-) Cześć Zuzanko:loveu::cool3: Quote
marmara_19 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jej... moje kochane gorki i terenki:-( ja tam ce byc!!! moze keids w jakis cieply weekend bym wpadla z piesmai na dluuugi spacer?? w lipowej gdzies bysmy sie spotkaly...?? Quote
Recommended Posts