Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Negruś stosuje krioterapię;) Quote
BBeta Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Sesja z króliczkiem poprostu boska, jestem pod wrażeniem, że Negro ma takie przyjazne podejście do niego :) Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 ale sliczna ta fotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To Ci sie pies morderca trafil:evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ale cudna fotka :multi: wołacie? Bobek?? :shake: a takie ładne imię ma, Arni :multi: jeeesu, ten pies morderca go zaraz zeżre :crazyeye: albo już go zjadł? :evil_lol: Quote
simbik Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Sesja wstydzioszkowa super :cool3: . A tutaj to jakby mówił: "No dobra, starczy, możesz już go zabrać :razz: ?":evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='anka11']aha :) sliczne :loveu: Dzięki:lol: [quote name='Ewa&kumpel']Chyba się troszkę spóźniłam. No to dobranoc... :sleep2: Witaj Ewo!!!:multi: Ciesze się, że nas odwiedziłaś;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jaki piękny błyszczący dobek :loveu: :loveu: :loveu: Te nasze czarno-podpalane psy ślicznie na śniegu wyglądają, takie... wraziste :) Swoją drogą miło na śnieg popatrzeć, gdy znów widzę trawę za oknem :roll: Jak wszystkie testy, egzaminy i kolokwia? Biel i czerń dobrze się uzupełniają:loveu: Dziękuje, wszystko zdane:multi: Choć najtrudniejszy mam w piątek, na który najwięcej się też musze uczyć... [quote name='Tina.Sara']cześć cudeńka :eviltong: Cześć, cześć:cool3: [quote name='Marta_Ares'] ale sliczna ta fotka:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: To Ci sie pies morderca trafil:evil_lol: :evil_lol: Phi... :evil_lol: Nie ma to jak na własnej piersi przyszły obiad wychować:evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='barbara.h']ale cudna fotka :multi: wołacie? Bobek?? :shake: a takie ładne imię ma, Arni :multi: jeeesu, ten pies morderca go zaraz zeżre :crazyeye: albo już go zjadł? :evil_lol: Basiu... no wiesz, jak ktoś wszędzie gubi bobki, to tak jakoś samo sie nasumęło:roll::p Ale coraz chętniej korzysta z kuwety, bo siqu robił tam od początku, ale bobki...:cool1: znów morderca... a one się tak lubią:loveu: [quote name='anka11']czesc :) co tam slychac?? Cześć Aniu, dziekuje, wszystko dobrze;) [quote name='simbik'] Sesja wstydzioszkowa super :cool3: . A tutaj to jakby mówił: "No dobra, starczy, możesz już go zabrać :razz: ?":evil_lol: Witaj Simbik!:multi: Miło widzieć nowe twarze w galerii;) Nieśmiały pies z Haska czasem bywa:razz: Hehehe no w końcu kazdy kidys wyczerpuje zapasy cierpliwości:p Quote
Dobcia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 ...mam jeszcze kilka fotek śniegowych, jakby ktoś tęsknił za zimą:p ...łapanie śniegu:cool3: ...na ulubionym pniu... ...zasypany:evil_lol: ...rozpędzona torpeda:p ...gdzie jest pies?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ale piękne foteczki :) A ta sesja z króliczkiem... mmmm:loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć Jadziu to jest świetne!!!! :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Sesja wstydzioszkowa super :cool3: . Dobry wieczór! Sesja normalnie na Oscara. :smilecol: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witanko zauczona Jadziulko ;-) Buziaczki wieczorne przesyłam ;-) Quote
barbara.h Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 fajna fotka :loveu: a u nas za oknem pada śnieg:multi: Quote
anka11 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 hejka ;) sliczne focie :loveu::loveu::loveu: i to drugie zdjecie sliczny portrecik :loveu::loveu: pozdrawiamy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dobry wieczorek :D ale śliczne foteczki.... :loveu: szkoda ze już snieżku nie ma :bigcry: Quote
simbik Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ale ma mordkę przyszronioną :evil_lol: . Quote
gogunia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Witaj Dobciu:) U mnie tez jest troche sniegu:multi: Negro pięknie wyszedł na tej fotce :loveu:: króliczek też ładny:) Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jadziu gdzie sie podziewasz?? co tam u Was slychac? :p Quote
zuzolandia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Dobry wieczorek ;-) .....odpusc juz sobie te ksiazki ;-) i wyluzuj sie w galeri eheeheh ;-)..... Buziaczki Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dzień dobry. Koleja dogomaniaczka pogrążona w nauce. To już trzecia na mojej drodze ostatnio. :cool3: Co tam u Was słychac??? Quote
eria Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 cześć Jadziu, weekend przed nami - myślę że fotek dużo wkleisz!! Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 swietna foteczka:loveu: bardzo ladnie w tych szelkach wyglada:loveu: Ja tez dopiero dzisiaj na dogomanie weszlam bo wczesniej w ygodniu to wiadomo- nauka....:roll: Quote
Recommended Posts