zuzolandia Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 .zabieraj sie z tym aparatem bo Ci przyloze ;-) eheheh Sliczny kicius ;-)......pozdrawiamy milutko Quote
anka11 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 dzien dobry :) hahah dobre to jak zdjecie jak Nergo przyszedl zobaczyc do Azusia :D:D a dzisiaj juz wiecej fot nie bedzie?? :( buuu Quote
gogunia Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 O jaki piękny kotek:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Ale cudniasty kotecek!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Moje ulubione umaszczenie na dodatek!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 jak oni imponujaco wygladaja razem:loveu: azus, bidulku, krzywdza..:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Dobcia napisał(a):...trenujemy pozowanie... ...na razie z kiebskim skutkiem:evil_lol: dlaczego? pięknie Negruś z Azusiem ćwiczą pokłony :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Kot taki... drapieżny :evil_lol: A czemu Negro w namordniku? Ściągać z tego śliczniocha ten wstrętny kantarek! :placz: Madzia świetnie to ujęła, chłopcy padają Ci do stóp :cool3: Quote
Dobcia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Witajcie dziewczyny!:multi: Wyrobiłam się dzisiaj z zadaniami z genetyki, to i fotki będą;) Dziękuje Wam za miłe komentarze:loveu: Eria, wiq w kąpieli nie ma nic strasznego:evil_lol: Pomine fakt że dziś Azuś właził we wszystkie kałuże:diabloti: Najpierw fotki akwarystyczne, specjalnie dla Eri:cool3: kirysek-albinos:loveu: kirysek i prętnik:loveu: bardzo nieśmiały bojownik:p długonos:loveu: ślimak z kolegami:evil_lol: i zbrojnik:loveu: Quote
Dobcia Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 ...i dzisiejsze pozowanie spacerkowe... :loveu::loveu::loveu:czyż on nie jest piękny?:cool3: ...i zrobiene przed chilką;) MIŁEGO OGLĄDANIA!;) Quote
eria Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 przepiękny portret! Negro coraz lepiej pozuje! a akwarium masz bardzo ładne, i roślinki Ci się trzymają...moje zawsze szybko marniały:-( tylko poprawka, na fotce jest nie prętnik a gurami:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Madzia_19 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dobcia napisał(a): Witaj Jadziu :) Od razu widać, że Negruś z Azusiem znają swoje miejsce w domu :eviltong: :lol: :p :p :p Tak samo jak Lucky :p Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 sliczny pies, super fotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zaba14 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 http://img217.imageshack.us/img217/4772/439lx4.jpg jest pieknyyyy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hejka ;) jakie cudasne fotki :loveu::loveu::loveu: matko mi sie dobki tez strasznie podobaja :loveu::loveu: ps. w sumie wszystkie rasy mi sie podobaja ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie no, jaki on poważny na tych zdjęciach ;) I jaki śliczny :loveu: A jakie akwariowe zdjęcia ładne, plam nie widać :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Ale boski!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 pieknie usmiechniety psiok ;-) Witaj Laluniu ;-)..buziaczki przesyłam z zakopconej Halemby hehe ;-) Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Witanko dziewczyny!!! [quote name='eria'] przepiękny portret! Negro coraz lepiej pozuje! a akwarium masz bardzo ładne, i roślinki Ci się trzymają...moje zawsze szybko marniały:-( tylko poprawka, na fotce jest nie prętnik a gurami:loveu: Tak, wiem że prętnik, ale zawsze mi się te nazwy mylą:oops: a roślinek mam aż czasem za dużo...;) [quote name='Madzia_19']Witaj Jadziu :) Od razu widać, że Negruś z Azusiem znają swoje miejsce w domu :eviltong: :lol: :p :p :p Tak samo jak Lucky :p Witaj Madziu;) One wiedzą, co dla nich najlepsze;) [quote name='Marta_Ares'] sliczny pies, super fotka:loveu: :loveu: [quote name='Samturia']o jakie ładne pieseczki :D [quote name='zaba14']http://img217.imageshack.us/img217/4772/439lx4.jpg jest pieknyyyy :loveu: :loveu: [quote name='anka11']hejka ;) jakie cudasne fotki :loveu::loveu: matko mi sie dobki tez strasznie podobaja :loveu::loveu: ps. w sumie wszystkie rasy mi sie podobaja ;) [quote name='Tina.Sara']fotki :loveu: Dziękuje dziewczyny;):lol: Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie no, jaki on poważny na tych zdjęciach ;) I jaki śliczny :loveu: A jakie akwariowe zdjęcia ładne, plam nie widać :evil_lol: Tak tylko wygląda, ah te pozory:cool3: Troche szcęścia, i akwarium wygląda idealnie:evil_lol: Ola&Kora napisał(a)::eek2: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Ale boski!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: zuzolandia napisał(a): pieknie usmiechniety psiok ;-) Witaj Laluniu ;-)..buziaczki przesyłam z zakopconej Halemby hehe ;-) Dziękuje;) Quote
Dobcia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Wczoraj mieliśmy z Negrem bardzo udane spotkanie:lol: Odwiedzili nas Gizmo i Justyna (pinczerka z dogo).:loveu: Dobek był zachwycony kolegą, i bardzo się starał go nie denerwować;) Było bardzo fajnie, i mam nadzieje, że uda nam się to niedługo powtórzyć:lol: Dziękujemy jeszcze raz za odwiedziny!:loveu: a oto fotki... ...hura, dziś będe mieć gości!:p ...spacer rozpoczął się od próby możliwości osiągnięcia największych prędkości... ...wymaina zapachów... ...i już pełna zgoda:loveu: ...za mną Gizmo-pokaże ci genialną rozrywke! ...włóż tu nochalek! ...i rób to, co ja! no gdzie jesteś??? oooo właśnie tak! ...teraz dobrze:p c.d.n. Quote
Marta_Ares Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ale super foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: jaki wysportowany przystojniak:loveu: :loveu: Quote
eria Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 o jakie świetne foty !!!!!! wreszcie mieliście jakiegoś kumpla na spacery i to w dodatku dogomaniaka! :loveu: Quote
Recommended Posts