anka11 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 super foteczki :loveu::loveu::loveu: dobek piekny :loveu::loveu: czekamy na reszte fot :D moze bedzie troche wiecej Gizma?? ;p Quote
barbara.h Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 ha,ha wcale nie musiałaś tłumaczyć:evil_lol::evil_lol: ja od razu wiedziałam, że Azuś chciał zebyś go puściła ;);) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Aniu, Gizmo miejsce jest w Gizmowej galerii,jak się panci będzie chciało to coś tam wstawi:evil_lol: Zdjęcia jak i spacerek bardzo udany, nie poznawałam własnego psa w tym Żywciu :cool3: Ale wiekszości zdjęć, które tu wstawiłaś nie było w tym linku :( Np. tego 'mierzenia szybkości' ani fotek Negra - nieładnie :diabloti: Jadziu, powodzenia na wszystkich testach, teścikach i kolokwiach ;* Quote
Marta_Ares Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Masz jeszcze jakies foteczki? jak tak to poprosze o wstawienie:eviltong: :mad: Quote
Rinuś Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 sliczne fotki :loveu::loveu::loveu: a Negro jest przesliczny :loveu::loveu:zawsze chcialam Dobka ale mam labusia :evil_lol::evil_lol: dobrze ze chlopcy sie dogadali :lol: Quote
BBeta Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 [quote name='Dobcia'] Nos mu sie wybarwił na brązowo :diabloti: :eviltong: Quote
zuzolandia Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 ale szekszownie wypieta dooopeczka ;-) Witaj złociutka ;-) w ten słoneczny i cieply zimowy ;-) dzionek!! Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Marta_Ares napisał(a):ale super foteczki ze spacerku:loveu: :loveu: jaki wysportowany przystojniak:loveu: :loveu: Zgadzam się-sportowiec z niego:loveu: Kocha biegać;) eria napisał(a):o jakie świetne foty !!!!!! wreszcie mieliście jakiegoś kumpla na spacery i to w dodatku dogomaniaka! :loveu: Bardzo się z tego cieszymy:lol: To był bardzo udany spacerek:loveu: anka11 napisał(a):super foteczki :loveu::loveu::loveu: dobek piekny :loveu::loveu: czekamy na reszte fot :D moze bedzie troche wiecej Gizma?? ;p Gizma? Nie będe robić konkurencji jego galerii:p W końcu Justynie się zachce coś wstawić, a zdecydowanie jest co:cool3: Reszta zaraz będzie;) barbara.h napisał(a):ha,ha wcale nie musiałaś tłumaczyć:evil_lol::evil_lol: ja od razu wiedziałam, że Azuś chciał zebyś go puściła ;);) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: od wyjścia z domu o niczym innym nie marzy:p Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Aniu, Gizmo miejsce jest w Gizmowej galerii,jak się panci będzie chciało to coś tam wstawi:evil_lol: Zdjęcia jak i spacerek bardzo udany, nie poznawałam własnego psa w tym Żywciu :cool3: Ale wiekszości zdjęć, które tu wstawiłaś nie było w tym linku :( Np. tego 'mierzenia szybkości' ani fotek Negra - nieładnie :diabloti: Jadziu, powodzenia na wszystkich testach, teścikach i kolokwiach ;* ;*;*;8 A widzisz? Mówiłam, że Negro da sobie z Gizmem rade:cool3: Wysyłałam głównie fotki Gizmunia, ale w takim razie skoro Dobcia też chcesz, to ci wyśle;) Za kilka dni;) Rinuś napisał(a):sliczne fotki :loveu::loveu::loveu: a Negro jest przesliczny :loveu::loveu:zawsze chcialam Dobka ale mam labusia :evil_lol::evil_lol: dobrze ze chlopcy sie dogadali :lol: Witaj Rinuś:multi: Dziękuje;) Labusie też są śliczne:loveu: BBeta napisał(a):Nos mu sie wybarwił na brązowo :diabloti: :eviltong: Ciekaewe dlaczego...?:evil_lol: zuzolandia napisał(a): ale szekszownie wypieta dooopeczka ;-) Witaj złociutka ;-) w ten słoneczny i cieply zimowy ;-) dzionek!! Witaj:lol: Dooopeczka....:loveu::loveu::loveu::evil_lol: Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 c.d.n nastąpił...:razz: ...buszowanie w trawie... ...nawet Negro czasem się męczy... ...pancie, gdzie jesteście? Chodzcie szybciej! ...już do was biegniemy, czekajcie!!! ...nic tak nie łączy, jak wspólna pasja:p c.d.n.;) Quote
anka11 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 hej :) oki ;) swietne foty :loveu::loveu::loveu: Nergo jest taki zbudowany :razz: poglaskanka ode mnie ;) Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 anka11 napisał(a):hej :) oki ;) swietne foty :loveu::loveu::loveu: Nergo jest taki zbudowany :razz: poglaskanka ode mnie ;) Hey, hey Aniu:lol: Wychodwał sobie muskulature:razz: Dziękuje, przekaże;) Quote
eria Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 trzeba przyznać że odkąd Jadzia ma nowy aparat zaczęła o nas bardzo dbać !! tyle fotek !!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: a Azusia nie było na tym spacerku? że Hasana nie było to się domyslam-pewnie agresywny do samców? Quote
Dobcia Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 :oops::oops::oops::cool3: Azuś przywitał Gizma przez ogrodzenie całym repertuarem warknięć, szczeknięć, itd:diabloti: A że Gizmo to pies z charakterem, to nie warto było ryzykować starcia:cool1: A Hasanek akceptuje szczeniaki-ostatnio się przekonałam:loveu: Psów niestety nie... Quote
wiq Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 super:loveu: na spacerze Wam tylko ratlerka brakowalo:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale te nasze psy ładne dupeczki mają :evil_lol: Quote
Rinuś Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Dobcia'] ...buszowanie w trawie... ...nawet Negro czasem się męczy... ...nic tak nie łączy, jak wspólna pasja:p c.d.n.;) ale ma dluuugi jezor:evil_lol::evil_lol: zakochalam sie w nim:loveu::loveu::loveu:jejku on jest przecudowny:loveu::loveu: kolo mnie na osiedlu chodzi taki Pan z dobkiem ale ten jego pies chodzi i wyglada jak zabojca :crazyeye::crazyeye: ten pies jest ogromny,napakowany i chodzi wożąc sie jak napakowany żul :roll: ja nie wiem czy on wogole moze biegac :P a dupeczki sliiiczne:loveu: Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hej ;) no ja tez mam na osiedlu dobka ale tamten (tez samiec..) jest taki mniej napakowany od Nergusia ..... taki bardziej patykowaty i wyskoki :D:D mi sie bardziej podoba Nergo :loveu::loveu: pozdro :) Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Tak, ratlerek by się nadał na towarzysza:evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Ale te nasze psy ładne dupeczki mają :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::cool3: Rinuś napisał(a):ale ma dluuugi jezor:evil_lol::evil_lol: zakochalam sie w nim:loveu::loveu::loveu:jejku on jest przecudowny:loveu::loveu: kolo mnie na osiedlu chodzi taki Pan z dobkiem ale ten jego pies chodzi i wyglada jak zabojca :crazyeye::crazyeye: ten pies jest ogromny,napakowany i chodzi wożąc sie jak napakowany żul :roll: ja nie wiem czy on wogole moze biegac :P a dupeczki sliiiczne:loveu: Witaj w klubie miłośników dobci:multi::cool3: A z jęzorka umie zrobić porzytek, jak wylizuje ukradkiem jedzenie na stole:evil_lol: A co do tego pana... niektórzy ludzuie nie powinni mieć psów:cool1: Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 I ostatnia porcje fotek ze spaceru;) ...troche zaczęło padać... ...lepsza taka osłona niż żadna:evil_lol: czyli Negro przymilający się:p ...i tak oto uczeń przerósł mistrza... Quote
Dobcia Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 ...Negruś u siebie na włościach:p ...dasz buzi?:cool3: ...no bawisz się czy nie?:razz: ...może jednak?:razz: ...onieśmielony dobek:p ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 :) :) :) Negruś przymilał się tak, że nawet mój aparat go uchwycił - kiepsko bo kiepsko, ale uchwycił ;) Ale, że się błyszczące Słońce wierciło, to było to niezwykle trudne :p Ślicznie ta tęcza wyszła u Ciebie na aparacie :) Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 hehe super :D to wyglada jakby Nergo zapraszal Gizma do zabawy a tu dalszy tego ciag ze Gizmo nie chce sie bawic z Nergiem wiec Nergo z dziwna mina mu sie przyglada (nie wiem w sumie jak nazwac ta mine cos w stylu obrzydzenia ;p ) bo Gizmo nie chce sie bawic i go to dziwi..... :D:D Quote
Tina.Sara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Anka11 - to jest NEGRO a nie NERGO :p ale spojrzenia :cool3: Quote
anka11 Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 oj :oops::oops::oops: przepraszam jakos nie umiem czytac.... :oops::oops: Negro sliczny :D musze teraz pamietac ze to Negro :) Quote
Recommended Posts