Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę...
opikietujemy galeryjkę i tyle.
nawet moze Cię tu nie wpuścimy :cool3: będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę...
nawet moze Cię tu nie wpuścimy :cool3: będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong:
:diabloti:
eee no co Ty, dajmy Dobci jakieś truuudniejsze zadanie:cool3:

Posted

Cześć Dobciu :hand: :hand:
A so będziesz robić w swojej nowej pracy? ;)
Też sobie pomyślałam o Bożym Narodzeniu dopiero i zrobiło mi się strasznie przykro, że tyle czasu z dala od domku. Ale na szczęscie przyjeżdzasz wcześniej:multi:
Trzymaj się cieplutko i powodzenia na uczelni i w pracy ;):loveu:

Posted

Cześc dziewczynki:)

Nie mogę napisac, że w końcu weekend i można się wyspac... bo codziennie wstaje przed 6, ale bardzo podoba mi się moje nowe zajęcie, a wyjazdy będę miec jeszcze tydzień i potem dopiero wiosną;)
A co najważniejsze, wracam na przyszły weekend do domu, nooo w końcu do psiaków!!! a w niedziele odbędzie się festyn w Żywcu na rzecz schroniska i bardzo się ciesze, że będę mogła na nim byc:)

[quote name='eria']witamy, fotki obejrzane, nowości kujonskie i pracoholiczne przeczytane

czesc Aniu:multi:

[quote name='Rudzia-Bianca']No wróciłaś :)
Zamarłam jak przeczytałam o świętach - byłam pewna ze Bożego Narodzenia i aż mi się żal Cię zrobiło , ale 16 dni to pikuś

chyba powinnam się bardziej precyzyjnie wyrażac:lol:

[quote name='Od-Nowa']już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę...
nawet moze Cię tu nie wpuścimy będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong:

...takie mogą byc...:razz:
Ojców:loveu:

[quote name='basia bonnie']
eee no co Ty, dajmy Dobci jakieś truuudniejsze zadanie:cool3:

Basiu chcesz podpaśc?:mad::evil_lol:

[quote name='Selket']Cześć Dobciu :hand:
A so będziesz robić w swojej nowej pracy? ;)
Też sobie pomyślałam o Bożym Narodzeniu dopiero i zrobiło mi się strasznie przykro, że tyle czasu z dala od domku. Ale na szczęscie przyjeżdzasz wcześniej:multi:
Trzymaj się cieplutko i powodzenia na uczelni i w pracy :loveu:

cześc:multi:
Teraz zajmuję się gryzoniami w Ojcowskim PN. Taki mały przeskok z dużych ssaków na malusie, hehe;)
Dziękuję bardzo:loveu:

[quote name='Marta_Ares']Wiatmy:loveu:

dawno mnie tu nie bylo:oops:

Widze ze tez brak czasu na dogo Ja chce znowu wakacje!!

hej:)
...a mnie jeszcze dłużej...ehhh
Jesień też ma swoje uroki;) a nie długo będą dwie dłuższe przerwy świąteczne i w końcu więcej wolnego czasu:)

[quote name='Rudzia-Bianca']A przetrzemy troszkę kurze

dzięki:cool3:

dostałam jedna fotkę od brata...

cóż... lepsza taka niż żadna:lol:

Posted

Witaj Jadziu! :)

W końcu do Was dotarłam :loveu: Ale musisz być stęskniona za tym Twoim czterołapem... ;) My również! :) Zdjęcia są super, ale CI zazdroszczę! :loveu:

No i do zobaczenia w niedzielę... ;) Mam nadzieję, że choć tym razem nie będziemy musiały szukać słońca podczas deszczowych chmur!

Posted

Witaj :)
Wyobrażam sobie jak Ci ciężko rozstać się z psiakami. Ja jak wyjeżdżam na kilka dni to nie mogę wytrzymać bez mojej wredoty a co dopiero będzie jak i ja będę musiała pojechać gdzieś na studia. :shake:

Zdjęcia są super :loveu:

Posted

Cześć wszystkim:loveu:

Jejjj jakie to nie wygodne, jak nie można cytować:shake:

Selkreciku necik to ja mam ale czas nie bardzo;)

Edytko nie ma się co martwić na zapas, może na studia będziesz mogła zabrać Tinkę;) Niestety ja nie mam takiej możliwości jak na razie, ale na szczęście moim futerkom niczego oprócz mnie nie brakuje;)

Martens nooo ja bym była obrażona, jakby mnie ktoś budził i raził lampą błyskową...:razz:

Taniu dzięki:) Gdyby chętnych było więcej niż psów, byłoby wspaniale, ale wiadomo że człowieka cieszy, jak choćby jedna psina znajdzie kochający dom;)

Justynko oczywiście, że nie będzie żadnych chmur! Te co widzę teraz, to wcale a wcale nie są chmury deszczowe:diabloti:
Do jutra!:loveu:

Eria
akurat do tego parku można jechać z psami, więc wszystko przed tobą:cool3:

Ufff nareszcie skończyłam prace w parku na ten sezon. Było na prawdę fajnie, ale wczesne codziennie wstawanie, jazda do parku, potem taka brudna i przemoczona na zajęcia szłam... po tygodniu takiego trybu życia jestem wykończona, ale mimo to zadowolona;)

Ale kondycję sobie wyrobiłam hehe i zwyczaj wczesnego wstawania:evil_lol:

nuuudyy...

...z patyczuniem od razu psu weselej:lol:

cdn

Posted

ciasto na bułeczki drożdżowe rośnie i rośnie... to prawie mam chwilkę, żeby Was poodwiedzać:lol: bo potem muszę wracać do pieczenia smakołyków na jutrzejszy festyn;)

Posted

[quote name='Od-Nowa']ale dobrze,że już razem :loveu:
bułeczki drożdżowe powiadasz? :cool3: A GDZIE TEN FESTYN!!! już siodłam rumaka i jadę :evil_lol:

weekendy zawsze za szybko się kończą:shake:

Rumaki były, kucykokształtne ale zawsze rumaki:lol:

A festyn był bardzo udany, pogoda dopisała i ludzi nie brakowało. Udało się zebrac sporo pieniędzy dla psiaków, ale również karmę i trochę zabawek. Szczerze mówiąc byłam zaskoczona, że było aż tak duże zainteresowanie akcją, która odbywała się pierwszy raz, a Żywiec w końcu nie jest dużym miastem. Wierzę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej:)

a tu kilka fotek z niedzielnego festynu:
Radio BIELSKO 106,7 FM
:)

[quote name=':: FiGa ::']http://images34.fotosik.pl/387/65545a5c933e1960.jpg

Jaki szczęsliwy pychol :loveu:

Ale rozumiem że poczęstujesz nas też tutaj, dogomaniaków, ciasteczkami :cool3:

Kogo moje oczy widzą!:multi: Witamy!:)
...właściwie to ciasteczek już nie ma...:razz:

[quote name='anetta']Negruś biega :multi::evil_lol:

czasem mu się zdarza tego typu aktywnośc:eviltong: