Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, ale co mam wstawić, chomika, kule czy chomika w kuli?
:evil_lol::evil_lol:
Chomików to już nie mam od dawna, a kula wylądowała w piwnicy.

Dobcia, dobrze że masz możliwość odwiedzania Luneczki :)))))))

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny! :lol:

http://images38.fotosik.pl/12/9b6cbff320082b2a.jpg
Rozbebeszył takiego pięknego miśka.
A tej waty czy co tam jest w srodku się nie najadł?
Wena gdy pod moją nieobecność pogryzła pluszaka mojej siostry i podrzucała tą wybebeszoną watę do góry, którą potem łapała. A kilka razy zdażyło jej się tego nie chwycić w całości i kawałki waty wylądowały u niej w gardle A domownicy zamiast zareagować tylko ją obserwowali.

Posted

Cześć dziewczynki;)

Misia nie szkoda, i tak był już spisany na straty, cały spruty i po przejściach:evil_lol:

Byłam dziś u Luneczki i jutro też idę:loveu: Wraz z kolegą naszczekały na mnie radośnie:loveu: ehhh a w czwartek Kraków;)

wklejam foteczki, oglądać powoli bo dłuuuugo nie będzie następnych... na razie zabieram chomiki, a jak negocjacje z właścicielką mieszkania będę owocne, to i Negra też wezmę, ale na razie na 'szczurkach':diabloti: jak to pani powiedziała, muszę poprzestać;)

cdn

Posted

Dobcia napisał(a):
a jak negocjacje z właścicielką mieszkania będę owocne, to i Negra też wezmę, ale na razie na 'szczurkach':diabloti: jak to pani powiedziała, muszę poprzestać;)

Trzymamy kciuki, żebyś mogła zabrać Negrusia ze sobą. :multi: :loveu:

Posted

[quote name='despera']Dobiiiiiiiiiii!!!! Cudny jak zawsze Proszę go ode mnie porządnie wymiziać

Wymiziam:lol: ale może jak sie obudzi:lol:

[quote name='anetta']Rozumiem że to zamierzone )))))))))) A jak nie było to i tak mi się baaardzo podoba.
http://images42.fotosik.pl/12/1c529cac86dea1c2.jpg

Niech szczurki dobrze się tam sprawują

...najlepsze rzeczy wychodzą przypadkiem:cool3: mój aparacik lubi sobie wyostrzać pierwszy plan;)

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/366/110e649ecf0c9fb2.jpg
hehe jak szczeniak!!

pozdrowienia Jadziu!:multi:

cześć Basiuniu:multi:

[quote name='Rudzia-Bianca']No to Negro ma szansę Krakusem zostać
Niech się właścicielka nawet nie wygłupia .

Kiedyś już był:)

Niestety musiałam zmienić mieszkanie, a nowa właścicielka miała jakieś tam złe doświadczenia z wcześniejszymi lokatorami i zwierzętami i teraz nie chce się zgodzić na psa, ale będę nad nią pracować;)
Musiałam w połowie wakacji szybko coś niedrogiego i z dobrym dojazdem znaleźć, więc na wybrzydzanie nie było możliwości:roll:

[quote name='Od-Nowa']oj jak fajnie... nowy rok akademicki :lol:
też chcę

tul Negrusia!! trzymam kciuki,żebyś mogła go zabrać pewnego dnia ze sobą

...już się nie mogę doczekać:oops: wiem, że będę tęsknić za futerkami, ale strasznie lubię swoje studia:loveu:

[quote name='Kinga&Wenka']Trzymamy kciuki, żebyś mogła zabrać Negrusia ze sobą.

dzięki!;)

[quote name='Eriu']Witam i też trzymam kciuki. A i cieszkam się, że będziemy razem szkolić psiaki, jeśli sprawa wypali

...musimy się postarać, żeby wypaliła:) Z wielką przyjemnością będę wracać z Krakowa, żeby spędzić w ten sposób weekend z psem:)

I byłam dziś u Luneczki. Nie pisałam Wam wcześniej, ale jak ona urosła:) Zrobiła się taka masywniejsza, pięknie się błyszczy, kochana psina:loveu: A Reksiu, jej kolega daje jej ze sobą robić wszystko, bo on taki spokojny statyczny pan, a ją rozsadza energia:) Dostała od kota po nosie, więc teraz darzy go należnym szacunkiem:evil_lol:
Jej nowa pani powiedziała mi, że przy nikim Luna nie zachowywała się wcześniej tak, jak przy mnie. Jak ktoś przychodzi, przywita się i nie przejmuje dalej tą osobą, a mnie z kolan nie schodziła i lizać nie przestawała... tym trudniej mi jest, ale jednocześnie wiem, że lepiej trafić nie mogła i jestem już o nią zupełnie spokojna;)

nie mam jej zdjęć, bo jakoś głupio mi było tak z aparatem...
...ale mam zdjęcia Bianki, kotki mojej cioci, 5miesięcznej kociczki tajskiej:loveu:

;)

Posted

Sliczne zdjecia:loveu: :loveu:
trzymam kciuki zeby jednak udało sie przekonac właścicielkę!!!

Super ze u Luneczki wszystko w porzadku:loveu: :loveu: :loveu: (chciałabym byc tak spokojna o Moyre:-()

sliczna kotka:loveu: :loveu: