Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

Cześc dziewczynki:loveu:

Selket napisał(a):
Cuda
Dobcia, a ten mały futrzaczek robi "wiiii", "hau", czy może "miau"???
Nie trzymaj mnie w niepewności, no......

sota36 napisał(a):
No wlasnie - zdradz tajemnice!!!
Witaj Jadzienko!

Dziś wieczorem... już za parę godzinek... będę miec...:cool3: KOTKĘ:multi:

Mruczka zamieszka u mnie na ok. 3 msc do czasu, kiedy jej pani będzie mogła zabrac ją do siebie. Już nie mogę się doczekac! Nareszcie coś poza krwiożerczymi chomikami:evil_lol: Mam nadzieję, że jej się tu spodoba.

Marta_Ares napisał(a):
http://images34.fotosik.pl/397/c7db0fd12d712f63.jpg
piekna fotka

sliczne zachody

strasznie Ci zazdroszcze tych gor, krajobrazow

Dzięki:) a w góry zapraszam...:cool3:

Od-Nowa napisał(a):
kroi się Jadzince tymczasowicz

zasypałaś nas zdjęciami jak zima śniegiem wkrótce
piękne widoki...i niech będzie, powiem to - nietoperki też

niedługo się wykroi:multi:

...śnieg właśnie sobie sypie w Krakowie:p

jbk napisał(a):
Dobry wieczór Dobciu

Dzień dobry w ten śniegowi dzionek:lol:

Tina.Sara napisał(a):

Kogo ja widzę!? Witaj Karolinko:lol:
Całe wieki Cię na dogo nie widziałam... Cieszę się, że jesteś:)

Selket napisał(a):
Dobciu gdzieś się zapodziała? Wracaj szybiciutko do nas

Ojjj Selkreciku.... strasznie krucho u mnie z czasem, chyba powinnam zmienic tytuł blożka na "Weekendową galerię...":roll:

Już dawno nie pamiętam takiej chwili jak teraz, kiedy mogłam sobie siedziec na dogo z kawusią:loveu: Dziś tylko posprzątałam mieszkanie, zrobiłam zakupy... i nie mam zamiaru nic więcej robic, poza czekaniem na koteczkę:grins:
Referat i inne nauki zostawiam na jutro...:p

Nawet nie tyle nauka na studia mi tyle czasu pochłania, ile kurs na Przewodnika Beskidzkiego, na który się zapisałam. Biorąc pod uwagę, ile i czego teraz muszę sie uczyc, to jest to prawie jak drugi kierunek. Na razie bardzo mi sie podoba, choc jest trudno a sam kurs zdaje ok. 20% początkowej liczby kursantów:roll:

Jedyne zdjęcia jakie mam, to jeszcze ze spacerku z dziewczynkami;)

:evil_lol:

:evil_lol:wcale tutaj nie grożę Negruli... hihihi tylko chciałam, żeby zainteresował się koziołkiem, hihi ale bez rezultatu:lol:

...ehhh strasznie mi się tęskni za czarnulkami:-( Żałuję że na ten weekend nie pojechałam do domu, ale z drugiej strony tylko dziś mogę byc na miejscu i odebrac koteczkę, no i uczyc się na przyszły tydzień. W następny weekend jadę w Gorce z kursu, wiec do domciu dopiero za dwa mogę jechac... ehh nie ma lekko:shake: ehh no dobra nie będę już smęcic, idę do Was ponadrabiac zaległości:lol:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wchodze tu i w takiej kolejności jak niżej widzę :
- dooopkę Negra
- wieści o kiciambrze która u Ciebie zamieszka <nie boisz się o nią mając tak agresywne chomiki?????? :diabloti:>
- o kolejnym kursie :lol:

Posted

Witajcie w śnieżny dzionek:lol:

Marta_Ares napisał(a):
sliczne fotki, taka ladna pogoda na nich:loveu: :loveu: :loveu:

pogoda była ładna, ale baaaardzo wietrzna:lol:

eria napisał(a):
wchodze tu i w takiej kolejności jak niżej widzę :
- dooopkę Negra
- wieści o kiciambrze która u Ciebie zamieszka <nie boisz się o nią mając tak agresywne chomiki?????? :diabloti:>
- o kolejnym kursie :lol:

-...w końcu jest całkiem reprezentatywna:evil_lol:
-przetrwają najsilniejsi:diabloti:
-:loveu:

Od-Nowa napisał(a):
:multi: będziesz mogła poznać uroki mieszkania z kociną :lol:
to rzeczywiście "pierwsze koty za płoty" przed przywiezieniem Negrusia :evil_lol:

Kicia przyjechała dzisiaj z całym wyposażeniem... nawet ja tyle bagażu nie mam hihi:evil_lol: Jest śliczna, ma łatkę w kształcie serduszka na boku i takie wieeelkie oczy:loveu: Ma ok. 3 lat, lekką nadwagę spowodowaną problemami z wątrobą i nie wydolnością trawienia, ale ponieważ dostaje leki, nic a nic jej to w życiu nie przeszkadza. Na razie poznaje mieszkanie, a właściwie poznawała, bo teraz zaszyła się za łóżkiem i kontempluje otoczenie. Z tego, co mówiła jej pani, jest strasznym pieszczochem i żarłokiem... prawie jak pies hihihi. Na chomiki nawet nie zerknęła:p Jak już się oswoi zrobię jej foteczki, na razie jednak nie będę jej stresowac.

jbk napisał(a):
Dlaczego myślisz, że w Krakowie śnieg się nie utrzyma?

...niestety jest za ciepło... pada od wczoraj prawie bez przerwy, ale na ulicy jest mokro i błotnisto:roll:

;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
http://images46.fotosik.pl/29/e42dab4978eb0933.jpg
świetne zdjęcie!! widać co kto lubi :evil_lol:
chyba,że na widok aportówki Dobcio chowa głowę w piasek :evil_lol:

czekam na zdjęcie kici

no właśnie, właśnie:evil_lol: Dobeczek robi różne... różniaste... najróżniastejsze... rzeczy na widok aportu, ale nie to co każdy aporter robic powinien ehh:diabloti:

Tina.Sara napisał(a):
Cześć Jadziu :loveu:
Jestem i chyba zostanę :evil_lol:

http://images46.fotosik.pl/29/e42dab4978eb0933.jpg :loveu: boskie

I też czekam na zdjęcie kici :p

Bardzo mnie to cieszy, masz już więcej nie znikac:loveu::cool3:

Kinga&Wenka napisał(a):
Cześć! Ale nas tu dawno nie było. :lol:

http://images33.fotosik.pl/402/7249139b54e0ee68.jpg
Scena jak z horroru! :razz:

Cześc!:)
Nie ma się czego bac:razz:

przedstawiam naszego tymczasika-Pigwę:) ...swoją droga nie wiedziałam, że koty tak ładnie potrafią reagowac na swoje imię:oops::lol:
...pierwsze chwile...

...nieco później...

...i przed chwilą:multi:

kochany pieszczoch:loveu:

Posted

Cześc:lol:

Imię jest sesyjnego pochodzenia, koleżance się spodobało, kiedy na egzamin z botaniki się uczyła:evil_lol:

Z początku była troszkę nieśmiała, ale teraz już czuje się tu jak u siebie. I poznała bliżej chomiki:razz: pokażę Wam fotki z tego wyjątkowego zapoznania...

Kicia miała minę, jakby nigdy czegoś takiego nie widziała. I taki proszący wzrok... 'otwórz klatkę... noooo otwórz i daj chomisia.... no daaaaj....':evil_lol:

Następnym razem dam już zdjęcia Negrunia, bo dostałam kilka od brata, ze spaceru;)

Posted

kiciambra w stosunku do chomików dość zabawowo nastawiona :diabloti: to może wypuść jednego, bo dwa mogłyby ją załatwić, ale może jeden jej nie zabije tak od razu :diabloti:

Posted

Czesc:)

Kotka i chomiki wciąż mają się dobrze:cool3: Jak kicia zrobi coś źle, na przykład wejdzie na stół, czego ją oduczamy, to wtedy jakby dla odprężenia że na nią nakrzyczano, idzie oglądac chomiki...:lol: Wygląda to kapitalnie! Wpatruje się w te dwie kulki jak w TV:evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']widać,że koteczka dobrze się u Ciebie czuje
a chomiki nie chciały jej zjeść?? przecież to mordercy

my z nią również wspaniale się czujemy:loveu:
...gryzły ją w łapki jak wkładała między pręty:razz:

[quote name='jbk']Kotek z chomikami? No no Wypuść chomiki, ciekawe, co by się działo?

szkoda kotka stresowac:shake: potem bez kociego psychologa by się nie obeszło:evil_lol:

[quote name='eria']kiciambra w stosunku do chomików dość zabawowo nastawiona to może wypuść jednego, bo dwa mogłyby ją załatwić, ale może jeden jej nie zabije tak od razu

:roflt:
One chyba nie wiedzą, co to wróg:diabloti: Kicia siedziała na klatce a one... spały w najlepsze:evil_lol:

[quote name='Amor']http://images37.fotosik.pl/34/ffd6ebd4013a5e80med.jpg Cudo

Polubili się?

Witaj Amor:multi:

...nie szczególnie:razz: Przyjaźń między nimi się raczej nie zrodzi:razz:

[quote name='Tina.Sara']urocza kicia

prawda?:loveu:

[quote name='Rudzia-Bianca']Dobcia ależ masz uroczą lokatorkę a nie chciałabyś na własność dzikiego malucha mam cztery na wydaniu
A Pigwa myślałam że od nalewki pigwowej

Niestety... ehh chciec a móc... Kotka podobno nie toleruje innych przedstawicieli kociego świata;) Jednak już wiemy, że za 3 msc. ciężko będzie nam ją oddac;) Wtedy byc może pomyśli się o własnym mruczku;)

mój skarbeczek:loveu: jejjj tak strasznie za nim tęsknie:placz:

;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
sliczny Negro:loveu: kiedy do niego wracasz???

jak dobrze ze studiuje na miejscu, i nie mam takiego problemu:shake: :loveu: :loveu:

Ale Ci dobrze!;)

:placz::placz::placz:za dwa tygodnie dopiero...:placz: na razie chodzę na wszystkie zajęcia i oszczędzam nieobecności, żeby jak najszybciej do domu przed świętami wrócic... Pocieszam się, że po nowym roku już nie będę miec tak zawalonego planu zajęc:roll: ehhh
ehh nie ma mnie w domu już dwa tyg. i mam dla Negra 2 zabawki, więc pod choinką Negruś znajdzie chyba ze 4 prezenty, bo na pewno jeszcze zbłądze do zoologa nie raz...:evil_lol: Jeszcze tylko coś dla Haska i prezenty dla futerek będę miec:loveu: