Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
witamy z powrotem ;)

dobrze że Lunie się poszczęściło........

również witam;)

szczęście w nieszczęściu...

Kinga&Wenka napisał(a):
Witajcie!
Cieszę się, że Luna jest szcześliwa u sąsiadów twojej cioci.
Przekaż jej odemnie i Weny najlepsze życzenia na nowej drodze życia. :loveu:

Bardzo dziękuję:loveu:
Już nie mogę się doczekać, kiedy ją zobaczę, choć to równie smutne, jak i radosne spotkanie będzie...

Marta_Ares napisał(a):
Witam ;)
przykro mi ze tak wyszlo z Luna, kiedys mialam podobna sytuacje z rodzicami i suczka Aichą. Zaadoptowali ja moi sasiedzi a sunia ciagle do nas uciekala i piszczała zeby ja wpuscic, mama zaczela ja wpuszczac do domu to ta odrazu wchodzila pod stol i zasypiała. tamci sasiedzi chcieli nam ja dac, bi tak wiekszosc czasu siedziala u nas. Wspaniała sunia to byla (nie mialam jeszcze Aresa) niestety tata powiedzial kategorycznie nie i porozmawial z sasiadem zeby sunie zawiezc do kogos innego zeby do nas juz nie uciekała.
co ja wtedy czulam...:-( mialam najgorsze mysli.

Ciesze sie ze Luna znalazła dobry dom, ogromne podziekowania rowniez naleza sie Twojej cioci.

A teraz czekamy na zdjecia!!!!

Przynajmniej Twój tata postawił sprawę jasno, bez ściemniania...

Również się cieszę, że maleńka znalazła dom, jaki powinna mieć;)

Od-Nowa napisał(a):
oczywiście,że chcemy zdjęcia z wyjazdu!! co za pytanie!!
:lol:

retoryczne...:evil_lol:

Mieszkałam w Ochotnicy Górnej, małej wiosce, gdzie do najbliższego sklepu było z 4 km:lol:

kilka widoczków z pierwszych dni chodzenia po Gorcach i zdobywania tamtejszych szczytów:evil_lol:

widok na Turbacz, ale samo schronisko nie robi wrażenia;)

...no i nie byłabym sobą, gdybym nie uwieczniła tego oto pana:evil_lol: co rano wraz ze swoim kolegą/bojącym się ludzi/ robili mi awanturę pod oknem. Ale za to pasztecikiem nie pogardził nigdy:mad:

Tatry:loveu:

Posted

:lol:

a to widok z Trzech Koron w Pieninach na Dunajec

...i na Jezioro Czorsztyńskie

Pogoda dopisała, prawie 3 tyg. nie padało, dopiero w sobotę pogoda się popsuła:shake: Towarzystwo było świetne....ahhh ahhh ahhh:loveu:
Jadłam muchomory jadalne i inne nie znane grzyby, na przykład takie małe i fioletowe, bynajmniej nie halucynogenne:razz:
Ogniska, wieczory przy piwku i dłuuuugie rozmowy, wspólne gotowanie obiadków, wypady do lasu.... gdybym tylko mogła wróciłabym tam od razu, bo mi tęskno za Ochotnicą...;)

Kiedy tylko pogoda się poprawi, myślę że fotki Dobkowo Haskowe będą, bo jak na razie pada i pada...;)

Posted

Dobcia

retoryczne...:evil_lol:

no chyba :diabloti:

http://images38.fotosik.pl/11/9b5437c854f7ca03.jpg
jakby blokowisko na szczycie :razz: obrzydlistwo

http://images39.fotosik.pl/11/1cfe1ec98ce1cf9a.jpg
to chyba psiaki Cię wybierają! bo skąd on wiedział pod którym oknem wrzeszczeć ?!:lol::evil_lol:

http://images49.fotosik.pl/11/651430df590b8708.jpg
ale pozer:diabloti:

http://images26.fotosik.pl/276/76585404f38d60b4.jpg
:mdleje:ojeju jak pięknie :loveu: nie mogę się napatrzeć..
a tu już w ogóle!! piękny jest ten świat :loveu:
http://images38.fotosik.pl/11/f615c6cb59fc5beb.jpg

Dobcia

Towarzystwo było świetne....ahhh ahhh ahhh:loveu:
Jadłam muchomory jadalne i inne nie znane grzyby, na przykład takie małe i fioletowe, bynajmniej nie halucynogenne:razz:
Ogniska, wieczory przy piwku i dłuuuugie rozmowy, wspólne gotowanie obiadków, wypady do lasu....

a ja myślałam że to wyjazd edukacyjny :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
letnie kursy taaaaaaaaa:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a ja myślałam że to wyjazd edukacyjny :diabloti:
letnie kursy taaaaaaaaa:eviltong::evil_lol:

ależ to był wyjazd edukacyjny:eviltong:
naedukowałam się za wszystkie czasy:evil_lol:

...i strasznie mi tęskno:-(

zuzolandia napisał(a):
http://images26.fotosik.pl/276/76585404f38d60b4.jpg

jejejj znam ten widok to miejsce ....latem z Fruzanką zdobylismy TRZY KORONY
choc to park i psy wstepu nie maja hihihihihii

http://images31.fotosik.pl/363/37f8096a723d9b82.jpg

po jeziorku se plywałam tyz ;)

dobrze ze juz wrocilasss....teskno nam tu było bez Ciebie kochana ;)

szkoda że w czasie się nie zgrałyśmy:lol:

mnie się też za Wami tęskniło;)

anetta napisał(a):
Witaj Jadziu :hand:

Piękne zdjęcia przywiozłaś :loveu: Piękne...

Witaj Anetko:)
Cieszę się, że się podobają, choć zrobiłam na prawdę garstkę fotek;)

Marta_Ares napisał(a):
piekne zdjecia:loveu:

dzięki Marta;)

Rudzia-Bianca napisał(a):
Dobciu dobrze że masz taką Ciocię :loveu: miała Lunka szczęście i niech to szczęście już jej zawsze dopisuje :loveu:

A zdjęcia urocze .

Trzymam za to mocno kciuki;)

eria napisał(a):
http://images49.fotosik.pl/11/651430df590b8708.jpg
już chciałam tą fotę skrytykowac :diabloti: ale przyjżałam się bliżej a tu owad siedzi przed jaszczurą :crazyeye:
upolowała ???

wiedziałam, że kto jak kto ale eria zauważy o co na fotce biega:cool3:
nie, nie upolował; pszczółka odleciała, a mój kochany aparacik oczywiście wyostrzał kamień, zamiast zwierzaki:razz:

:evil_lol:

chomisie

;)

Posted

koleżanka mojej siostry ma taką kule plastikową czy nie wiem z czego... z dzwoneczkiem. Wsadza się do niej chomika i może sobie biegać po domu bez obaw,że się gdzieś zapodzieje itd. taki rodzaj kołowrotka :lol::lol::lol:
u nas nie widziałam takiego nigdy

Posted

ale macie dużo zwierzaków... to znak, ze bardzo dawno nie zaglądałam :oops::oops::oops::oops::oops: no ale ja to tak ze wszystkim.

Widzę, ze zaraz rok od odejścia rudzika minie
[*]
Pozdrawiam serdecznie.

Posted

Dobry wieczór Jadziu :)

Wreszcie udało mi się zaglądnąć :loveu: Świetne zdjęcie, stęskniłam się za widokiem Negrusia :loveu:

Zdjęcia z wypadu też świetne- ah te widoki!

Widzę, że chomole coraz bardziej odważne - jak idzie oswajanie? ;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
koleżanka mojej siostry ma taką kule plastikową czy nie wiem z czego... z dzwoneczkiem. Wsadza się do niej chomika i może sobie biegać po domu bez obaw,że się gdzieś zapodzieje itd. taki rodzaj kołowrotka :lol::lol::lol:

Mam taka kule :evil_lol: Ale bez dzwoneczka, jak chomik się zapodział to mówiłam "Kaja szukaj chomika" :diabloti:

Posted

popieram!!wstaw:cool3:

cześć dziewczynki!!!
pogoda nadal deszczowa i zimna, więc fotek plenerowych brak;)

Od-Nowa napisał(a):
koleżanka mojej siostry ma taką kule plastikową czy nie wiem z czego... z dzwoneczkiem. Wsadza się do niej chomika i może sobie biegać po domu bez obaw,że się gdzieś zapodzieje itd. taki rodzaj kołowrotka :lol:

no po prostu jak dla nas taki wynalazek:lol: muszę się rozejrzeć po zoologach, może w Krakowie znajdę. Moje chomisie mogą sie wybiegać do woli w... wannie albo łazience, bo tam nie mają gdzie zwiać a ja mogę je łapać w rękawicach:evil_lol:

Cerber napisał(a):
ale macie dużo zwierzaków... to znak, ze bardzo dawno nie zaglądałam :oops: no ale ja to tak ze wszystkim.

Widzę, ze zaraz rok od odejścia rudzika minie

• Pozdrawiam serdecznie.

• nie przejmuj się Luizko, ja też, szczególnie ostatnio zaniedbuje galerie;) Ale cieszę się, że wpadłaś;)

niestety ta data i w ogóle wrzesień źle na mnie wpływa...

Selket napisał(a):
    Cześć Dobciu :loveu:
    Foteczki jak zawsze cudne ;)

cześć:loveu:
    dziękuję bardzo;)

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
    Dobry wieczór Jadziu :)

Wreszcie udało mi się zaglądnąć :loveu: Świetne zdjęcie, stęskniłam się za widokiem Negrusia :loveu:

Zdjęcia z wypadu też świetne- ah te widoki!

Widzę, że chomole coraz bardziej odważne - jak idzie oswajanie? ;)

Góry jak nasze, ale widoki zdecydowanie lepsze. Mało ludzi, cisza... coś cudownego... taki spokój można zaznać tylko w górach:loveu:

One są bardzo odważne! Ale do oswajania się nie nadają:evil_lol:

Dozia_13 napisał(a):
    Wiamy...!
    Psiaczki śliczne... mordki sie smieją, aż miło patrzeć...a te chomiczki... :loveu: pozdrawiamy ;)

Witamy i dziękujemy!:)

basia bonnie napisał(a):
    Cześć Jadziu :multi:
    ale tu dużo pięknych zdjęć! :loveu: i Negro:loveu: i te chomiki-zabójce..:evil_lol:

cześć Basiu:)
    aa tam zaraz zabójce...:razz:

zuzolandia napisał(a):
    Ale sie Negrus błyscy ;) hihhihihi
    no widzisz szkoda ze sie udalo sie zgrac w czasie bysmy przypedzili do parku w odwiedzinki;)

buziowankoooo!!!!!!!

może jeszcze kiedyś sie uda;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
    a jak stosunki w domu?
    że tak się spytam bezpardonowo.....

ahh... nie jest tak źle, ale bywało lepiej...
    Rodzice zachowują się, jakby nic się nie stało, bo to przecież tylko jakiś tam pies... a mnie jest strasznie smutno, bo to tak, jakbyśmy mówili w innych językach...
    Odwiedziłam Luneczkę, jest taka kochana i szczęśliwa i co najgorsze... poznała nas i chciała iść ze mną:-( ale jak pani ją zawołała, to na szczęście wróciła się. Chciałabym odwiedzić ją jeszcze raz przed wyjazdem.
    Negruś też ją jeszcze pamięta... kiedy zapytałam go 'gdzie Lunka?' zaczął się tak cieszyć... pobiegł do przedpokoju i przyniósł jej miskę, która nadal jest tam gdzie była... jej, a nie swoją...:-( jest mi trudno, ale nie długo wracam do Krakowa i jakoś to się wszystko w końcu ułoży...

anetta napisał(a):
    Mam taka kule :evil_lol: Ale bez dzwoneczka, jak chomik się zapodział to mówiłam "Kaja szukaj chomika" :diabloti:

aaa czyli to jednak można u nas dostać! to swietnie:lol: ale może komendę 'Negro szukaj' bym sobie darowała:evil_lol:

a zaczęło sie tak niewinnie...

:diabloti: