Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

http://images29.fotosik.pl/293/35f6d11771cb24c8.jpg
jakie swojskie klimaty ;) bardzo fajne zdjęcie

no jak kochasz pracę w terenie to trzymam kciuki,żebyś miała wyjazdów jak najwięcej ;) a najlepiej z Negrem :evil_lol:

jaka to rasa te czarnuszki, bo zapomniałam :oops: a w którymś z kolejnych wcieleń chciałabym sukę tej rasy.... :lol:
http://images39.fotosik.pl/29/8b824f1b383711ee.jpg :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dziękuje za miły spacerek i bardzo sie ciesze, że w końcu udało sie nam spotkac:multi: Nie wychodze z podziwu nad Twoimi zdjęciami :loveu: Mizianka dla Negra, jest niezwykle fotogeniczny, ale na żywo jeszcze fajniejszy! Do zobaczenia :)

Posted

Cześc:)

jbk pazurki tylko tak źle wyglądają:razz:

wiq, aneta ja też uwielbiam takie widoczki;) Góry to moja druga miłośc, zaraz po psach oczywiście:lol: Chociaż inne polskie pasma górskie, bardziej bezludne, są dużo ładniejsze:loveu:

Nówka takie swojskie widoczki są coraz rzadsze;)
Wyjazdów w najbliższym czasie będę miec bardzo dużo. Z jednej strony fajna sprawa, ale z drugiej... coś za coś:roll: Chciałabym bardzo zabierac Negrusia za sobą, ale na to ni ma szans:roll:

Suczki są owczarkami belgijskimi Groenendael;)

Eria, Marta no cóż... cały Negro:evil_lol: Jedna z panienek była dopiero co po cieczce, ale żeby go to jakoś interesowało... skąd! Świat na kopaniu mu się kończy:lol: Taki właśnie wyjątkowy z niego facet:evil_lol:

Iwonko cześc:) Dziękuję bardzo;) Twoje piękności są idealnymi modelkami, długowłose psy bardzo fajnie się foci:loveu:
Do zobaczenia!

Zuzanki
witajcie:multi:

:evil_lol:cóż... wiało...

:loveu:

Posted

Cześc:)

Bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają:lol:

Może chcecie coś nie psiego?

Tatry-widok ze wschodu

na pierwszym planie Pieniny, w tle widoczna Babia Góra, a dalej, dalej, dalej gdzieś za nią, Żywiec...

Posted

i ciąg dalszy ze spacerku;)

Za tydzień będę miec w Krk futrzaka, niestety jeszcze nie Negrusia... ale to już taki mały kroczek do przodu, żeby i jego kiedyś miec przy sobie:loveu: Może na razie nie zdradzę o kogo chodzi, bo to wszystko jeszcze nie jest do końca zgrane... w każdym razie moje koleżanka znalazła się w podobnej sytuacji, jak kiedyś ja z Luneczką, a przecież, jeśli tylko można, trzeba sobie pomagac;)

Posted

kroi się Jadzince tymczasowicz :cool3::p

zasypałaś nas zdjęciami jak zima śniegiem wkrótce :evil_lol:
piękne widoki...i niech będzie, powiem to - nietoperki też :loveu::lol: