eria Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ano niestety tak to wszystko skonstruowane ze zarabiac trzeba :roll:;) etologia ??:hmmmm: Quote
Inkaa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czeeeść! A ja ni mam TAAAKICH jaszczurów :placz: tylko malusie... :roll::evil_lol: myszy.. Ja nawet jaszczurów nie mam. I myszy też niet. Chciaż gdybym zaczatowała na nie w piwnicy w nocy .. to może być upolowała jakąś małą myszkę. :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Dobciu kochana zaglądam zaglądam i czekam na zdjęcia Negra przed kościołem Mariackim :evil_lol: Quote
Rinuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 http://images25.fotosik.pl/278/31a0f196d3f8121d.jpg mój kochany Negrulec :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Zajęcia w soboty , a któż tam na główkę na tej biologii upadł ? Sadysci :( a etologia ja wiem co to i też miałam :evil_lol: i nie podobało mi się :( i nic juz nie pamiętam z tego :diabloti: Trzymaj się Dobcia Quote
Od-Nowa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Znając Dobci zacięcie i pamiętając o letnich kursach.. śmiem podejrzewać, że znowu się na jakieś nadprogramowe zapisała :evil_lol: to się jakoś nazywa.... hmmm... kujon? :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Od-Nowa']Znając Dobci zacięcie i pamiętając o letnich kursach.. śmiem podejrzewać, że znowu się na jakieś nadprogramowe zapisała :evil_lol: to się jakoś nazywa.... hmmm... kujon? :diabloti: eee niektóre letnie obowiazkowe niestety :( więc to nie kujoństwo chociaż ta sobota to spokoju mi nie daje :evil_lol: Quote
Eriu Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Biedna Jadzia, ciężko pracuje, a tu ją obsmarowują :mad:;) Quote
basia bonnie Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Hehe i jak tam zajecia z etologi? :evil_lol::evil_lol: Piękne portreciki Negro:loveu::loveu::loveu: trzymaj się kochana:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Heeej :* alez mnie tu strasznie dawno nie było. Co studiujesz ??:) http://images45.fotosik.pl/14/3806d9feefcafd76.jpg mmmm przystojniak :loveu: Quote
Od-Nowa Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dobcia studiuje jakieś nudziarstwo pochłaniające zdecydowanie za dużo czasu :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Od-Nowa napisał(a):Dobcia studiuje jakieś nudziarstwo pochłaniające zdecydowanie za dużo czasu :diabloti: OdNowa Ty sobie nagrabisz :diabloti: jak nie marzenia o śniegu to kujonowanie a teraz z tym nudziarstwem to przegięłaś :evil_lol: nie wspomnę już o obrażaniu- publicznym zresztą - normalności Lirutka :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 mam nadzieję,że ta prowokacja zadziała i się Dobcisko pojawi :diabloti: bo jeszcze omyłkowo coś chlapnę o brakach urody pewnego podpalanego..... i wtedy to będzie dopiero...:evil_lol: Quote
anetta Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=4060 :evil_lol: dobre Quote
Rudzia-Bianca Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Nic na Nią nie działa , zniknęła się w tym Krakowie i ma nas gdzieś ( tak jak i dogo :mad:) Quote
eria Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Dobcia coś bardzo nas zaniedbuje ... czekamy (nie)cierpliwie! Quote
Dobcia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Cześc dziewczynki:loveu: Jak miło wrócic na dogo i widziec, że galeria nie popadła w zapomnienie:) Przepraszam Was, że tak rzadko zaglądam, ale po prostu nie mam czasu...:oops: i w najbliższych tygodniach nie zapowiada się, żeby miało byc lepiej... Znalazłam prace, 3-4 dni w tygodniu po kilka godzin, a co najważniejsze, nie koliduje mi z zajęciami, więc chociaż tyle dobrze;) Dostałam nowy temat pracy magisterskiej, już za kilka dni zaczynam wyjazdy do Ojcowskiego PN:loveu: ale to tyle z dobrych uczelnianych wiadomości, bo poza tym massssakra... normalnie chyba nie mogło by byc już gorzej...ehh...:shake: Negruś męczy brata, wybrał go sobie na zastępczego opiekuna, a jak tylko chłopak próbuje udawac, że nie jest zainteresowany jego nagłymi potrzebami, na przykład spacerowymi, to ma 40 kilo psa na kolanach:evil_lol: ...ale strasznie mi go brakuje:-(:-(:-( A do domu wracam dopiero na święta... Dobrze chociaż, że mam chomisie... Wypracowałam metodę wypuszczania i łapania łobuzów, więc ruch mają zapewniony:lol: Hmmm nie działa mi wielokrotny cytat.... Eriu no chociaż jedna osoba, która mnie rozumie:cool3: Odnówka jaki kujon, co?:diabloti: człowiek walczący o przetrwanie... to tak... ale kujon???:diabloti: to zdecydowanie nie ja:evil_lol: a dodatkowych zajęc wcale nie mam aż tak dużo...:siara: Dla zainteresowanych, etologia zajmuje się mechanizmami fizjologicznymi, rozwojem, przystosowaniem i historią ewolucyjną zachowań zwierząt:grins: Rudziu w soboty miałam miec cwiczenia z 'biologii owoców i nasion', ale jednak mam w tygodniu, jednak masz rację, że na biologii nie wszystko jest normalne...:razz: nowych zdjęc oczywiście nie mam, ale dla cioteczek coś się jeszcze znajdzie;) Postaram się zaglądac, jeśli mi tylko czas na to pozwoli, ale zdjęcia będą dopiero, jak pojadę do domu, więc niestety.... nie szybko:-( A teraz lecę do Was ponadrabiac zaległości;) Quote
wiq Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 o ja pierdzielę, w święta dopiero?.. :mdleje: za jakie grzechy? Quote
Dobcia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 ...to tylko(aż!:placz:) za 16 dni... Wyjazdy w teren będę miec codziennie, w 2 najbliższe weekendy też... a co do grzechów, to taki też się znalazł... pech jakoś wyjątkowo bardzo mnie polubił:diabloti: Quote
Inkaa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ja myślałam, że chodzi o święta Bożego Narodzenia. :scared: Quote
Dobcia Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 eee nie ma takiej siły, która by mnie tutaj aż tyle czasu zatrzymała:razz: Quote
eria Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 witamy, fotki obejrzane, nowości kujonskie i pracoholiczne przeczytane:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 No wróciłaś :) Zamarłam jak przeczytałam o świętach - byłam pewna ze Bożego Narodzenia i aż mi się żal Cię zrobiło , ale 16 dni to pikuś :evil_lol: Quote
Recommended Posts