Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Czeeeść!

A ja ni mam TAAAKICH jaszczurów :placz: tylko malusie... :roll::evil_lol: myszy..

Ja nawet jaszczurów nie mam. I myszy też niet.
Chciaż gdybym zaczatowała na nie w piwnicy w nocy .. to może być upolowała jakąś małą myszkę. :diabloti:

Posted

Zajęcia w soboty , a któż tam na główkę na tej biologii upadł ?
Sadysci :(
a etologia ja wiem co to i też miałam :evil_lol: i nie podobało mi się :( i nic juz nie pamiętam z tego :diabloti:

Trzymaj się Dobcia

Posted

Znając Dobci zacięcie i pamiętając o letnich kursach.. śmiem podejrzewać, że znowu się na jakieś nadprogramowe zapisała :evil_lol:
to się jakoś nazywa.... hmmm... kujon? :diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']Znając Dobci zacięcie i pamiętając o letnich kursach.. śmiem podejrzewać, że znowu się na jakieś nadprogramowe zapisała :evil_lol:
to się jakoś nazywa.... hmmm... kujon? :diabloti:

eee niektóre letnie obowiazkowe niestety :( więc to nie kujoństwo chociaż ta sobota to spokoju mi nie daje :evil_lol:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Dobcia studiuje jakieś nudziarstwo pochłaniające zdecydowanie za dużo czasu :diabloti:

OdNowa Ty sobie nagrabisz :diabloti:
jak nie marzenia o śniegu to kujonowanie a teraz z tym nudziarstwem to przegięłaś :evil_lol: nie wspomnę już o obrażaniu- publicznym zresztą - normalności Lirutka :evil_lol:

Posted

mam nadzieję,że ta prowokacja zadziała i się Dobcisko pojawi :diabloti:
bo jeszcze omyłkowo coś chlapnę o brakach urody pewnego podpalanego..... i wtedy to będzie dopiero...:evil_lol:

Posted

Cześc dziewczynki:loveu:

Jak miło wrócic na dogo i widziec, że galeria nie popadła w zapomnienie:)

Przepraszam Was, że tak rzadko zaglądam, ale po prostu nie mam czasu...:oops: i w najbliższych tygodniach nie zapowiada się, żeby miało byc lepiej... Znalazłam prace, 3-4 dni w tygodniu po kilka godzin, a co najważniejsze, nie koliduje mi z zajęciami, więc chociaż tyle dobrze;)
Dostałam nowy temat pracy magisterskiej, już za kilka dni zaczynam wyjazdy do Ojcowskiego PN:loveu: ale to tyle z dobrych uczelnianych wiadomości, bo poza tym massssakra... normalnie chyba nie mogło by byc już gorzej...ehh...:shake:

Negruś męczy brata, wybrał go sobie na zastępczego opiekuna, a jak tylko chłopak próbuje udawac, że nie jest zainteresowany jego nagłymi potrzebami, na przykład spacerowymi, to ma 40 kilo psa na kolanach:evil_lol:
...ale strasznie mi go brakuje:-(:-(:-( A do domu wracam dopiero na święta...
Dobrze chociaż, że mam chomisie... Wypracowałam metodę wypuszczania i łapania łobuzów, więc ruch mają zapewniony:lol:

Hmmm nie działa mi wielokrotny cytat....

Eriu no chociaż jedna osoba, która mnie rozumie:cool3:

Odnówka jaki kujon, co?:diabloti: człowiek walczący o przetrwanie... to tak... ale kujon???:diabloti: to zdecydowanie nie ja:evil_lol: a dodatkowych zajęc wcale nie mam aż tak dużo...:siara:

Dla zainteresowanych, etologia zajmuje się mechanizmami fizjologicznymi, rozwojem, przystosowaniem i historią ewolucyjną zachowań zwierząt:grins:

Rudziu w soboty miałam miec cwiczenia z 'biologii owoców i nasion', ale jednak mam w tygodniu, jednak masz rację, że na biologii nie wszystko jest normalne...:razz:

nowych zdjęc oczywiście nie mam, ale dla cioteczek coś się jeszcze znajdzie;)

Postaram się zaglądac, jeśli mi tylko czas na to pozwoli, ale zdjęcia będą dopiero, jak pojadę do domu, więc niestety.... nie szybko:-(
A teraz lecę do Was ponadrabiac zaległości;)

Posted

...to tylko(aż!:placz:) za 16 dni...

Wyjazdy w teren będę miec codziennie, w 2 najbliższe weekendy też...

a co do grzechów, to taki też się znalazł... pech jakoś wyjątkowo bardzo mnie polubił:diabloti: