Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']

Kicia urocza ...niestety Zuzol kotów nie toleruje ...moze i dobrze bo znajac siebie pewnie juz dawno bym jakiegos bidulka do chaty przytargala
noooo mam to samo, dwa futra kotożerne skutecznie oddalają ode mnie myśli o kocie...:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
noooo mam to samo, dwa futra kotożerne skutecznie oddalają ode mnie myśli o kocie...:evil_lol:

Też tak mam ;) Dwa kotożerne, znaczy się ;)

Posted

Cześc dziewczyny:multi:

Jeśli chodzi o kotożernośc, to moje czarnusie nie są tu jakimiś wyjątkami. Też niestety kotów nie tolerują; Negro zaakceptuje chomika, szczurka czy królika, ale kota niestety nie....:roll: Ale Pigwusia w czasie świąt będzie miec zapewnioną opiekę, nie musimy jej brac ze sobą. Jeszcze ja w sumie nie mam tak daleko do domu, więc dla kota 3h jazda nie byłaby problemem, ale moje koleżanki mieszkają znacznie dalej;)

Pomysły na zabawki? Teraz jest taki wybór w sklepach, że na prawdę jest w czym wybierac:lol: Dla Negrusia mam piłkę na sznurku /coś jak piłeczka, jaką mają psiaki erii:cool3:/ i gumowy gryzak ze sznureczkami, a dla Haska jego najulubieńszą zabawkę, czyli wielki węzełkowaty mamlacz do żucia:evil_lol:

...już nie długo... coraz bliżej... i pojadę do domku...

;)

Posted

wszędzie tylko psie prezenty :evil_lol: a moje dostaną po ciasteczku :evil_lol: i też się muszą cieszyć :evil_lol:

miło Negra widziec :loveu:

Posted

a moj dostanie frisbee nowe i ciasteczka na swieta, a na mikolajki kamizelke odblaskowa i zwacze:evil_lol:

Pieknie tam u Was czekam na fotki, jak bedziesz w domu.

Zobaczysz w koncu naprawde do Ciebie przyjedziemy w odwiedziny:eviltong:

Posted

Cześć dziewczyny:)

Z prezentami dla psiaków to u mnie jest tak, że pewno gdybym była w domu, to bym sobie pomyślała, że upiekę futerkom ciasteczka z mięsem albo zgotuję im ucztę kostną i wystarczy. Ale że jest jak jest, to chociaż w ten sposób chciałabym im wynagrodzić moją nieobecność... a poza tym radość na psim pyszczku z nowych zabawek... bezcenna;)

Marta zapraszamy:cool3:

Selkreciku, ptaki nad Zalewem Goczałkowickim na Śląsku podglądałam, obserwowałam, liczyłam...;)

jbk witam niedzielnie:loveu:

Witaj Pinczerko:loveu: Nie mam pojęcia, jak on to robi:lol:

resztunie resztuni... i zmykam do nauki;)

;)