anetta Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wariatki :evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Kotka jest prześliczna, i jak na kocie dziecię przystało, broi niesamowicie:lol: Hehe wszystkie Bianki w końcu to ślicznotki:) A zdjęcia malutkie, bo robiłam komórką i nie zauważyłam, że rozdzielczość mam przestawioną...:oops: Świetna kapsuła no no no, chyba moim chomikom taką sprawie, ale jak ja je tam będę wkładać... i wyjmować... jak to wampiry, a nie chomiki:diabloti: Do Krakowa jadę jednak w niedzielę, więc jeszcze się cieszam z wakacji:loveu: a dziś nawet słonko na chwilę widziałam:loveu: ... a potem Negro sobie gdzieś pobiegł i rozwalił łapkę... i tyle było na dziś spacerowania... ehh... moja ofiarka losu... na szczęście to była tylko powierzchowna rana, ale gdybym kiedyś dorwała w swoje ręce tych, co rozwalają dla zabawy szkło w lesie...:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Od-Nowa Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 co byś im zrobiła, powiedz co? :diabloti::diabloti::diabloti: biedny Dobinek :roll: zapatrzył się na słońce w wdepnął ciapa :cool3: Quote
Eriu Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dobcia napisał(a): Świetna kapsuła no no no, chyba moim chomikom taką sprawie, ale jak ja je tam będę wkładać... i wyjmować... jak to wampiry, a nie chomiki:diabloti: Dostaw do drzwi klatki, może same przelezą :D. Dobi :loveu: Quote
Dobcia Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='Od-Nowa']co byś im zrobiła, powiedz co? :diabloti::diabloti::diabloti: biedny Dobinek :roll: zapatrzył się na słońce w wdepnął ciapa :cool3: nie powiem, bo mnie zamkną:diabloti: ...tyle czasu słońca nie było, że można mu wybaczyć tą gafę:razz: [quote name='Eriu']Dostaw do drzwi klatki, może same przelezą :D. Dobi :loveu: ...a jak nie? ale co tam.... najwyżej pozbawią mnie palca:evil_lol: ...dawno Haska nie było...;) jak ja nie lubię wyjeżdżać... w nowym mieszkaniu nie mam jeszcze internetu, mam nadzieję, że założę w ciągu kilku najbliższych dni;) Mam jeszcze sporo załatwień w przyszłym tygodniu i takiej bezsensownej bieganiny, a ponieważ ja zawsze mam szczęście, to złapałam zapalenie spojówek i wyglądam jak króliczek wielkanocny z czerwonymi oczkami:evil_lol::diabloti: taaa... mogę ludzi straszyć... ale kurczaczki... strasznie to bolesne i spać nie mogę...:roll: no dobra, już nie smucę:razz: to na koniec akcencik jesienny;) Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 a jak wrzos od góry kwitnie to będzie szybko mroźna zima :diabloti: Quote
Inkaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Od-Nowa napisał(a):a jak wrzos od góry kwitnie to będzie szybko mroźna zima :diabloti: Nie, tylko nie to. Ja mam nadzieje, że w tym roku będzie bardzo łagodna zima. Bo ani ja, ani Wena nie mamy ochoty po kolana wchodzić w zaspy śniegowe. :razz: A zdjęciaki psiaka są piękne. Quote
anetta Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Dobcia, zakładaj rękawice, takie wiesz, grubaśne, jak dla drapieznych ptaków:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 http://images32.fotosik.pl/369/e3f6bdd0c8d3df39.jpg najpiękniejszy portret dobermana jaki w życiu widziałam :loveu: [quote name='Od-Nowa']a jak wrzos od góry kwitnie to będzie szybko mroźna zima :diabloti: OdNowa bo ja zacznę groźby wypowiadać za takie wróżby :mad: Quote
Od-Nowa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 mam dla Ciebie z wystawy zdjęcie dobcia.... z piłeczką :diabloti: wstawie już chyba jutro Quote
eria Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 witam po tygodniowej nieobecności , melduję iż fotki podpalanych widziałam :loveu: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://images35.fotosik.pl/14/f5ed183abee0c51e.jpg Hasek wygląda jak mój Rinuś.... śliczny :loveu: Quote
Od-Nowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 obiecany Dobciu i ciekawa metoda wystawiania :lol::evil_lol: proszę zwrócić uwagę gdzie wpatruje się dobuś :cool3: jednak dobki powalone są :diabloti::lol: ale pozytywnie Quote
zuzolandia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 http://images45.fotosik.pl/14/fc756f2c646eb18d.jpg uwielbiam wrzosyy ...szkoda ze nie kwitna caly rok....zawrzosowałabym całą działeczke hihiihhihiih.......... oczka juz lepiej?.....zakladaj okularki przeciwsłoneczne to im ulzysz... buzioleeeeeeeeeeeeeeee Quote
Dobcia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Cześć dziewczyny:) Chcecie wiedzieć co robi Negro?:evil_lol: Odpoczywa z łapami do góry po męczącym popołudniu ze stęsknioną pancią:evil_lol::loveu::loveu: Odnówka dzięki za fotkę:) Wiadomo, że dobki nie są normalne, hihihi ale nie jeden pies równie pięknie by się wystawił na piłeczkę:loveu: Z okiem już ok;) Wymęczyło mnie to 3 noce, tak że oka nie zmrużyłam, ale maści i krople na szczęście pomogły. Najgorsze były 2godz. po podaniu maści, bo widziałam świat jak zza zaparowanej szyby.... okropność...i mimo deszczu chodziłam w okularach przeciwsłonecznych /telepatycznie posłuchałam rady Zuzoladii:lol:/. A to wszystko przez jakiś tam paproch...:shake: Internetu w Krk jeszcze nie mam. Technicy byli umówieni i nie przyszli, bo coś tam... i będę dopiero w przyszłym tygodniu:roll: A ogólnie to u zwierzaczków bardzo dobrze, u mnie znacznie gorzej... ehh... ale nie będę narzekać;) chomiczki mimo agresji nie odstraszają moich współlokatorek, więc nie będą głodować do niedzieli....:p szkoda tylko, ze pogoda się popsuła.... Fotki mam jeszcze z przed tygodnia, najpierw ogrodowe pupilki:cool3: Quote
Dobcia Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 ...i takie cosik:cool3: niedługo sama tak skończe...:evil_lol: http://gazeta.razem.pl/index.php?id=2&t=1&page=4060 Quote
eria Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jak ja Ci zazdroszczę tych ogrodowych pupilków !!!!!!!!!!! :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='eria']jak ja Ci zazdroszczę tych ogrodowych pupilków !!!!!!!!!!! :loveu: zrob se porzundek w swoim malym ogrodeczku to moze znojdziesz jakies pupilki :diabloti::diabloti::diabloti: http://images34.fotosik.pl/369/b1db253d3c1730bc.jpg ale wyraziste linie papilarne :evil_lol::evil_lol: pozdrawiamyyyy kochaniutkaa!!! Quote
eria Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 wg moich sąsiadek w moim małym ogródku mam 'taaaaaaakie węże' - znaczy się że anakondy :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 eria napisał(a):wg moich sąsiadek w moim małym ogródku mam 'taaaaaaakie węże' - znaczy się że anakondy :loveu::loveu::loveu: to rob ze foty tych anakund :diabloti::diabloti: i do faktów wyslij :multi: Quote
eria Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zuzolandia napisał(a):to rob ze foty tych anakund :diabloti:i do faktów wyslij :multi: ino że ile razy żem czatowała z aparatem to ani jedna nie wypełzła :placz: poza tym obiektyw do makro raczej by sie do anakund nie sprawdził :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Dobciucha, zmień stancje na taką z netem !! :lol: Quote
Dobcia Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Cześc dziewczynki;) A ja ni mam TAAAKICH jaszczurów:placz: tylko malusie...:roll::evil_lol: i myszy... [quote name='Od-Nowa']Dobciucha, zmień stancje na taką z netem !! :lol: Net jest w drodze:diabloti: W chwilach, gdy brak netu bardzo studentowi doskwiera, zawsze pozostają biblioteki:loveu::evil_lol: Ale u mnie ciężko z czasem, zajęcia mam nawet w soboty, i jak teraz pojade do futerek, to potem dopiero za miesiąc... Poza tym szukam pracy... ehh ciężkie życie, a innych planów dużo, tylko najpierw trzeba na ich realizacje zarobic;) Zaraz biegnę na wykład z etologi /co to jest w ogóle?:evil_lol:/. Pozdrowionka!;) Quote
Recommended Posts