Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kotka jest prześliczna, i jak na kocie dziecię przystało, broi niesamowicie:lol:
Hehe wszystkie Bianki w końcu to ślicznotki:)
A zdjęcia malutkie, bo robiłam komórką i nie zauważyłam, że rozdzielczość mam przestawioną...:oops:

Świetna kapsuła no no no, chyba moim chomikom taką sprawie, ale jak ja je tam będę wkładać... i wyjmować... jak to wampiry, a nie chomiki:diabloti:

Do Krakowa jadę jednak w niedzielę, więc jeszcze się cieszam z wakacji:loveu: a dziś nawet słonko na chwilę widziałam:loveu:

... a potem Negro sobie gdzieś pobiegł i rozwalił łapkę... i tyle było na dziś spacerowania... ehh... moja ofiarka losu... na szczęście to była tylko powierzchowna rana, ale gdybym kiedyś dorwała w swoje ręce tych, co rozwalają dla zabawy szkło w lesie...:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):

Świetna kapsuła no no no, chyba moim chomikom taką sprawie, ale jak ja je tam będę wkładać... i wyjmować... jak to wampiry, a nie chomiki:diabloti:

Dostaw do drzwi klatki, może same przelezą :D.
Dobi :loveu:

Posted

[quote name='Od-Nowa']co byś im zrobiła, powiedz co? :diabloti::diabloti::diabloti:

biedny Dobinek :roll: zapatrzył się na słońce w wdepnął ciapa :cool3:

nie powiem, bo mnie zamkną:diabloti:

...tyle czasu słońca nie było, że można mu wybaczyć tą gafę:razz:

[quote name='Eriu']Dostaw do drzwi klatki, może same przelezą :D.
Dobi :loveu:

...a jak nie? ale co tam.... najwyżej pozbawią mnie palca:evil_lol:

...dawno Haska nie było...;)

jak ja nie lubię wyjeżdżać...
w nowym mieszkaniu nie mam jeszcze internetu, mam nadzieję, że założę w ciągu kilku najbliższych dni;)
Mam jeszcze sporo załatwień w przyszłym tygodniu i takiej bezsensownej bieganiny, a ponieważ ja zawsze mam szczęście, to złapałam zapalenie spojówek i wyglądam jak króliczek wielkanocny z czerwonymi oczkami:evil_lol::diabloti: taaa... mogę ludzi straszyć... ale kurczaczki... strasznie to bolesne i spać nie mogę...:roll: no dobra, już nie smucę:razz:

to na koniec akcencik jesienny;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
a jak wrzos od góry kwitnie to będzie szybko mroźna zima :diabloti:

Nie, tylko nie to. Ja mam nadzieje, że w tym roku będzie bardzo łagodna zima. Bo ani ja, ani Wena nie mamy ochoty po kolana wchodzić w zaspy śniegowe. :razz:

A zdjęciaki psiaka są piękne.

Posted

obiecany Dobciu i ciekawa metoda wystawiania :lol::evil_lol:
proszę zwrócić uwagę gdzie wpatruje się dobuś :cool3:

jednak dobki powalone są :diabloti::lol: ale pozytywnie

Posted

Cześć dziewczyny:)

Chcecie wiedzieć co robi Negro?:evil_lol: Odpoczywa z łapami do góry po męczącym popołudniu ze stęsknioną pancią:evil_lol::loveu::loveu:

Odnówka dzięki za fotkę:) Wiadomo, że dobki nie są normalne, hihihi ale nie jeden pies równie pięknie by się wystawił na piłeczkę:loveu:

Z okiem już ok;) Wymęczyło mnie to 3 noce, tak że oka nie zmrużyłam, ale maści i krople na szczęście pomogły. Najgorsze były 2godz. po podaniu maści, bo widziałam świat jak zza zaparowanej szyby.... okropność...i mimo deszczu chodziłam w okularach przeciwsłonecznych /telepatycznie posłuchałam rady Zuzoladii:lol:/. A to wszystko przez jakiś tam paproch...:shake:

Internetu w Krk jeszcze nie mam. Technicy byli umówieni i nie przyszli, bo coś tam... i będę dopiero w przyszłym tygodniu:roll:

A ogólnie to u zwierzaczków bardzo dobrze, u mnie znacznie gorzej... ehh... ale nie będę narzekać;) chomiczki mimo agresji nie odstraszają moich współlokatorek, więc nie będą głodować do niedzieli....:p szkoda tylko, ze pogoda się popsuła....

Fotki mam jeszcze z przed tygodnia, najpierw ogrodowe pupilki:cool3:

Posted

eria napisał(a):
wg moich sąsiadek w moim małym ogródku mam 'taaaaaaakie węże' - znaczy się że anakondy :loveu::loveu::loveu:

to rob ze foty tych anakund :diabloti::diabloti: i do faktów wyslij :multi:

Posted

zuzolandia napisał(a):
to rob ze foty tych anakund :diabloti:i do faktów wyslij :multi:

ino że ile razy żem czatowała z aparatem to ani jedna nie wypełzła :placz:
poza tym obiektyw do makro raczej by sie do anakund nie sprawdził :diabloti:

Posted

Cześc dziewczynki;)

A ja ni mam TAAAKICH jaszczurów:placz: tylko malusie...:roll::evil_lol: i myszy...

[quote name='Od-Nowa']Dobciucha, zmień stancje na taką z netem !! :lol:

Net jest w drodze:diabloti:
W chwilach, gdy brak netu bardzo studentowi doskwiera, zawsze pozostają biblioteki:loveu::evil_lol:

Ale u mnie ciężko z czasem, zajęcia mam nawet w soboty, i jak teraz pojade do futerek, to potem dopiero za miesiąc... Poza tym szukam pracy... ehh ciężkie życie, a innych planów dużo, tylko najpierw trzeba na ich realizacje zarobic;)

Zaraz biegnę na wykład z etologi /co to jest w ogóle?:evil_lol:/.
Pozdrowionka!;)