zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Doberek doberek ;-) jak fajnie ze macie snieg ;-) u nas leje juz od samiutkiego raneczka ;-( paskudnie ciemno i mokro ....brrrrrrrrr Byle do wiosny kobitki ;-) Quote
Dobcia Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Witajcie kochane!!!:lol: Oluś, a widzisz ten podkulony ogonek Azusia:shake: Kundeleczek nie lubi takiej pogody, a dziś jeszcze tak wieje i leje... ech.... :cool1: Nie cierpie takiej pogody:diabloti: Wig Negruś łapie wszystko, deszcz, śnieg, muchy...:evil_lol: Ma zapędy myśliwskie;) Pinczerko deszczu też nie lubią:p Kanapowce z nich straszne:cool3: Zuzolandia, ale to kilka miesięcy czekania:roll: No cóż, uzbroimy się w cierpliwość, i będzie ok:cool3: Wkleje coś sprzed kilku tygodni;) "niema to jak punkt obserwacyjny:cool3:" i wspólne:evil_lol::evil_lol::evil_lol: "aleee nudyyyy":evil_lol: Odwiedze was jutro, bo do nauki muszę wracać:roll: Miłego wieczoru!:lol: Quote
Ola&Kora Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Azuś mieści się na pieńku bez problemu :eviltong: Za to Negro ma już pewne problemy natury egzystencjalnej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Ola&Kora']Azuś mieści się na pieńku bez problemu :eviltong: Za to Negro ma już pewne problemy natury egzystencjalnej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witam! Tak popieram Olę, Negro ma chyba jakieś problemy egzystencjalne, chyba mu na psychice osiadło, że ma sie zachowywać jak arystokrata, w sumie to on jest arystokratą co nie :cool3: :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kusiolki po północy eeheeh ;-) siedze w szafie i se strasze bo mi sie nudzi ehhehe ;-) Quote
Dobermania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Śliczniaczki:loveu: Negrus jak zwykle po królewsku:loveu: Quote
eria Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dawno mnie tu nie było, a tymczasem peeeełno fotek!! ale już nadrobiłam, Negro pięknie pozuje, Azuś średnio zadowolony z zimy... U nas już drugi dzień leje bez przerwy :angryy: Pozdrawiamy Quote
Dobcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a): Tak popieram Olę, Negro ma chyba jakieś problemy egzystencjalne, chyba mu na psychice osiadło, że ma sie zachowywać jak arystokrata, w sumie to on jest arystokratą co nie :cool3: :cool3: Witam!:multi: Problemy mówicie?:eviltong: Wcale nie!!! No, tylko czasem chce się zmieścić na kolana, albo fotel, no i mu nie wychodzi:p Chyba czasem chciał by być pinczerkiem miniaturą, ale to przez Azusia wszystko, bo on się wszędzie mieści:cool3: Quote
Dobcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='zuzolandia']Kusiolki po północy eeheeh ;-) siedze w szafie i se strasze bo mi sie nudzi ehhehe ;-) W szafie?:cool3: No to musi ci być ciepło, miękko, całkiem wygodnie, no i te mole:evil_lol: Quote
Dobermania Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Sposób na "zimowe smutki"?:evil_lol: :cool3: ................. Quote
Dobcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Dobermania napisał(a):Śliczniaczki:loveu: Negrus jak zwykle po królewsku:loveu: Dzięki:lol: :lol::lol: Chyba przeczytał wasze komplementy, i się przejął, bo jak królewicz, nie chciał wyjść na to zimno ani dziś, ani wczoraj na dłużej niż kilka chwil:diabloti: W końcu ubrałam mu kurtke, ale miny sąsiadów były całkiem... ciekawe:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 eria napisał(a):Dawno mnie tu nie było, a tymczasem peeeełno fotek!! ale już nadrobiłam, Negro pięknie pozuje, Azuś średnio zadowolony z zimy... U nas już drugi dzień leje bez przerwy :angryy: Pozdrawiamy U nas też:shake: A najgorszy ten wstrętny wiatr, głowe chce urwać:diabloti: Moje psiaki to chyba jak ja, zimy nie lubią, no... może prucz świąt:lol: Quote
Dobcia Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Dobermania']Sposób na "zimowe smutki"?:evil_lol: :cool3: ................. Może trzeba sprawdzić, jak działa?:cool3: Nie ma to jak szafa:evil_lol: A skoro sprawdzony, to nie zaszkodzi...:cool3::evil_lol: Quote
Sonix Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Co ja tu widze? Na jesienno-ziomową handre w szafie? Toz to depresji mozna sie nabawic!!:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Właśnie szczęka mi opadła... On jest śliczny!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Witanko ;-)...szafa dobra na wszystko ;-) siedze w niej bo .....kompa w niej mam heheeh;-)....... A tak co do imienia heeh moze byc INA ;-) skrot od Karina -nie lubie tego imienia ;-(...........ze tez moj tata musial nachlany do tego urzedu polezc heheh i se wymyslil ;-) Pozdrowionka w ten lejacy wieczor .;-) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dobcia napisał(a):Witam!:multi: Problemy mówicie?:eviltong: Wcale nie!!! No, tylko czasem chce się zmieścić na kolana, albo fotel, no i mu nie wychodzi:p Chyba czasem chciał by być pinczerkiem miniaturą, ale to przez Azusia wszystko, bo on się wszędzie mieści:cool3: Ja też witam :) to mówisz, że on taki pieszczoch ,,malutki'' :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dzieńdobrywieczorek :eviltong: Przyłączam się do próśb o fotencje :cool3: Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ależ przystojniak! nie jedna dobka by poszła z nim w las :eviltong::eviltong: Quote
samograj Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A jakie dobiątka byłyby śliczne:loveu: :loveu: :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witanko ;-) a gdziez to nasza Dobcia sie podziała ????? Hej hej ... Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Witajcie!!!:lol: Sonix widać Inie:cool3: to zupełnie odpowiada, i do tego daje dobre efekty:evil_lol: No ale w mojej szafie komp się nie zmieści...;) Pinczerko mnie też to zdjęcie najbardziej się podoba:loveu:;) No Negro wyszedł na nim, jak... nie Negro:evil_lol: Ina i Karina-oba są ładne:loveu: A skoro szafa taka dobra na wszystko, to może trzeba to opatentować?:cool3::cool3::cool3: Luizko nawet nie wiesz jaki malutki:loveu:Ryje się na klana, albo robi się cienki i wąski, by się koło mnie na kanapie położyć:loveu: Mały pies w wielkim ciałku:evil_lol: Usia, wig, Ola coś zaraz poszukam;):lol: Basiu niech mi się żadna dobka nie pokazuje, bo jakby chciała mi przystojniaka z przed nosa zwinąć, to ze mną by miała do czynienie:mad::evil_lol::mad::evil_lol: Samograjko dobiątka zawsze są śliczne i ... jamnikowate:evil_lol:;) Na odmiane domowe foteczki, bo na te dni deszcze szkoda aparatu... "nudzi mi się...." "...cio maś dla mnieeee?" "...nić... to śkoda..." Quote
eria Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 jakbym widziała wzrok Kreona: http://img517.imageshack.us/img517/6338/150qu0.jpg a tu to w ogóle jakiś demon wstąpił w Negra , nie wiem jak wy, ale ja sie zmywam :scared: http://img300.imageshack.us/img300/7061/151oe5.jpg Quote
Recommended Posts