Dobcia Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Hej Cerberku:lol: Dostałam takie dwa śliczne bannerki w prezencie, to z przyjemnością skorzystałam:loveu: Negro już śpi... Dobranoc!!!:lol: Quote
wiq Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 prosze ucalowac go na dobranoc w ten pychol sliczny:loveu: Quote
Cerber Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ojej ale ślicznie dobcio śpi :loveu: :loveu: :loveu: Dobranoc :) Quote
eria Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 wstawać śpiochy wstrętne !! ja tu pobudka o 4 a Wy śpicie !! :diabloti: Quote
nomu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dobcia napisał(a): Ale mu dobrze po sama szyje przykryty :) Ale juz pora wstawac! pobudka:D Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Witaj złociutka ;-) Ja tak na sekunde bo zaraz do pracki ;-) Wymiziaj tego spioszka ;-) miłego dnia zyczymy ;-) Quote
Dobcia Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Witajcie:lol: Wstaliśmy dość wcześnie, bo po siódmej, ale o 4??Co to to nie:evil_lol: Negruś wymiziany został na dzień dobry:loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Jak już nie śpicie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to może jakieś foteczki wstawicie (ale mi się rymło :eviltong: ) Quote
Tina.Sara Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Dobcia napisał(a): Ojej, jak słodko:roll: Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 O!!! PODOBNY DO MNIE!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dobcia!!!! Nie śpij, bo cię okradną!!!!! (a raczej przyjdę ja i ukradnę i Negra i Azuśkę :eviltong: - no chyba że dasz nowe focie ;) ) Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Cerber napisał(a):Cseść :D:D:D:D:D:D:D:D Cześć, cześć Cerberku!:lol: Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Tina.Sara napisał(a):Ojej, jak słodko:roll: Ale za to pół łóżka zajmuje, jak się na poduszcze rozłozy:roll:;) Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 samograj napisał(a): O!!! PODOBNY DO MNIE!!!:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ciekawa jestem w czym?:cool3: Quote
Dobcia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Ola&Kora napisał(a):Dobcia!!!! Nie śpij, bo cię okradną!!!!! (a raczej przyjdę ja i ukradnę i Negra i Azuśkę :eviltong: - no chyba że dasz nowe focie ;) ) Od jakiegoś czasu już nie śpie:evil_lol: Zapomniałaś, że mam psa obronnego?:evil_lol: On obroni wujaszka:eviltong: Oluś, foteczki wstawiać mam czas w okolicach weekendowych, bo tak to wpadam na kilka chwilek, bo za dużo nauki mam...:roll: i malutko czasu na przyjemności, i aparacik:roll: Ale do piąteczka już tylko 3 dni:loveu: Quote
Cerber Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Czeeeeeeeeeść, a gdzie Dobiowe fotaski???????????? Quote
Ola&Kora Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dobcia; napisał(a):Od jakiegoś czasu już nie śpie:evil_lol: Zapomniałaś, że mam psa obronnego?:evil_lol: On obroni wujaszka:eviltong: Oluś, foteczki wstawiać mam czas w okolicach weekendowych, bo tak to wpadam na kilka chwilek, bo za dużo nauki mam...:roll: i malutko czasu na przyjemności, i aparacik:roll: Ale do piąteczka już tylko 3 dni:loveu: Szkoła psuje wszystkie plany :roll: No ale trzeba się wziąść w garść i jak to się zwykle u nas gada "Byle do piątku!" :eviltong: Quote
zuzolandia Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Witaj ..... a foteczki gdzie ? ....wyglada na to ze psiulki to straszne spiochy ... gdzie nie spojrzysz tam poduszka tu kanapa ;-) ... Pozdrowionka ;-) Quote
samograj Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dobcia napisał(a):Ciekawa jestem w czym?:cool3: TEŻ TAK ROZBRAJAJĄCO WYGLĄDAM, JAK ŚPIĘ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dziendoberek ;-).... nie wiem ja Wy ale ja bede sie byczyc do konca tygodnia ;-) niestety z nieodłacznymi chusteczkami i pigułkami ale co tam ;-) wytrzymam bo nie musze pracowacccccc ! Buzioczki ;-) Quote
Madzia_19 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dobcia napisał(a): jaki on jest słodki :loveu: Po prostu śliczny :loveu: Lucky nie lubi spać pod kołdrą, chyba jest mu za gorąco, w końcu ma grube futro :p Quote
Recommended Posts