Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Dobcia!!!! Nie śpij, bo cię okradną!!!!! (a raczej przyjdę ja i ukradnę i Negra i Azuśkę :eviltong: - no chyba że dasz nowe focie ;) )

Od jakiegoś czasu już nie śpie:evil_lol: Zapomniałaś, że mam psa obronnego?:evil_lol: On obroni wujaszka:eviltong:

Oluś, foteczki wstawiać mam czas w okolicach weekendowych, bo tak to wpadam na kilka chwilek, bo za dużo nauki mam...:roll: i malutko czasu na przyjemności, i aparacik:roll:

Ale do piąteczka już tylko 3 dni:loveu:

Posted

Dobcia; napisał(a):
Od jakiegoś czasu już nie śpie:evil_lol: Zapomniałaś, że mam psa obronnego?:evil_lol: On obroni wujaszka:eviltong:

Oluś, foteczki wstawiać mam czas w okolicach weekendowych, bo tak to wpadam na kilka chwilek, bo za dużo nauki mam...:roll: i malutko czasu na przyjemności, i aparacik:roll:

Ale do piąteczka już tylko 3 dni:loveu:

Szkoła psuje wszystkie plany :roll: No ale trzeba się wziąść w garść i jak to się zwykle u nas gada "Byle do piątku!" :eviltong:

Posted

Dziendoberek ;-).... nie wiem ja Wy ale ja bede sie byczyc do konca tygodnia ;-) niestety z nieodłacznymi chusteczkami i pigułkami ale co tam ;-) wytrzymam bo nie musze pracowacccccc !
Buzioczki ;-)