Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 eria napisał(a): a tu to w ogóle jakiś demon wstąpił w Negra , nie wiem jak wy, ale ja sie zmywam :scared: http://img300.imageshack.us/img300/7061/151oe5.jpg Eria! Nie buj się:calus: To tylko spojrzenie pragnące tego, co mam w ręce:cool3: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No wiesz co, tak Negra mąką obsypać - cały biały bidulek teraz jest :eviltong: Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nie no taki malusi to on nie jest, ale jest przesłodki, ze tak robi, już sobie wyobrażam dobcia, który łasi sie jak kotek... :loveu: :loveu: :loveu: Fotki, rewelacyjne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Ola&Kora napisał(a):No wiesz co, tak Negra mąką obsypać - cały biały bidulek teraz jest :eviltong: Oluś, słonka nie poznajesz:cool3: Co ta jesień robi z ludżmi:evil_lol: Mąka to być nie może, bo mama by mu nie dała przy wypiekach pomagać[SIZE=1]:mad::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): ale słodka minka:loveu: A zaraz po niej było hop po kabanosik:cool3: Czego to pies dla smaczka nie zrobi;) Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Cerber napisał(a):nie no taki malusi to on nie jest, ale jest przesłodki, ze tak robi, już sobie wyobrażam dobcia, który łasi sie jak kotek... :loveu: :loveu: :loveu: Fotki, rewelacyjne...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Najbardziej lubię, jak przychodzi, kładzie mordulek mi na kolana, albo obok i czeka na pozwolonie wskoczenia na kanape:loveu: Robi wtedy tak rozbrajającą minę, że tylko zgodzić się wypada;) Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 nomu napisał(a)::) :hand: :hand: Cześć:lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hej cudna ta Twoja psinka :loveu: :loveu: Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja nie moge, ale mina do kabanosa:roflt::roflt::roflt: Quote
Ola&Kora Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dobcia; napisał(a):Mąka to być nie może, bo mama by mu nie dała przy wypiekach pomagać[SIZE=1]:mad::evil_lol: A czemu by nie? Psy świetnie pomagają przy robieniu potrawek, zwłaszcza jeśli coś mają posmakować lub co nieco niechcąco na podłogę skapnie :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dobcia; napisał(a):Najbardziej lubię, jak przychodzi, kładzie mordulek mi na kolana, albo obok i czeka na pozwolonie wskoczenia na kanape:loveu: Robi wtedy tak rozbrajającą minę, że tylko zgodzić się wypada;) Normalnie jakbym Korę widziała :p :p :p A czy Negro też pomrukuje przy tym? Bo moja to najpierw tak grubo, jak kot, a potem coraz głośniej i bardziej piskliwie, aż w końcu ziewa i sapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cudna mina,bosko wygląda moje też na kabanosiki robią wiele sztuczek np.Inezka robi pionę,Atos daje głos a Perełka robi slalom i otwiera szafkę :evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ola&Kora napisał(a):No wiesz co, tak Negra mąką obsypać - cały biały bidulek teraz jest :eviltong: To nie maka :eviltong: to maseczka algowa :eviltong: widac ze kobita dba o chłopa hehehehheheehehheh Buziolki ;-) Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobcia napisał(a):Najbardziej lubię, jak przychodzi, kładzie mordulek mi na kolana, albo obok i czeka na pozwolonie wskoczenia na kanape:loveu: Robi wtedy tak rozbrajającą minę, że tylko zgodzić się wypada;) hehehe to tak jak u mnie, tyle że Cer to do mnie przychodzi kładzie głowe i czeka aż się nim zajmę, albo będę miziała po głowie, a jeśli chodzi o wersalkę, to stanie przy niej i będzie tak długo stał dopóki nie pozwolę mu wejść :evil_lol: Quote
eria Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a ja żyłam w nieświadomości 3 miesiące i myślałam że tylko mój Kreon ma taką przypadłość że kładzie łeb na kolanach itp i jęczy, stęka,sapie,ziewa.... Quote
zuzolandia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 To przypadłosc wieluuuuuu psiokówwwwww ;-) wiec sama nie jestes hehe ;-).......a jak do tego dojdzie smoczy wyziew ;-) ulala ;-) Quote
BBeta Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Dobcia napisał(a): Nie dałaś nic pieskowi... Jestes okrutna :eviltong: Quote
wiq Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 moje tez tak klada lby na kolanach mych.. wszystkie 3:loveu: Quote
Usia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja z moim mamutem to bym jeszcze wytrwała ta głowe na kolanach oddech i sapanie, ale nie moge, no poprostu nie moge jak on mi obslinia spodnie :cool3: głupek Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hej cudna ta Twoja psinka :loveu: :loveu: Witam nową twarz!:cool3:Dziękuje:lol: wiq napisał(a):ja nie moge, ale mina do kabanosa:roflt::roflt::roflt: Jak pies chce, to potrafi:cool3: Ola&Kora napisał(a):A czemu by nie? Psy świetnie pomagają przy robieniu potrawek, zwłaszcza jeśli coś mają posmakować lub co nieco niechcąco na podłogę skapnie :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Normalnie jakbym Korę widziała :p :p :p A czy Negro też pomrukuje przy tym? Bo moja to najpierw tak grubo, jak kot, a potem coraz głośniej i bardziej piskliwie, aż w końcu ziewa i sapie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: O tak Oluś:evil_lol: Masz racje:evil_lol: Wracam ostatnio do domu, i pytam mame co robi, ona mówi, że studzi kluske (taką dużą, drożdzową) dla Negra:-o Pytam, od kiedy to takie smaczki się psu daje, a mama na to, że zostawiła ją na stole, wyszła, a jak wróciła, to Negro bardzo namiętnie ją lizał:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale widzicie jaki grzeczny?:cool3: Nie ukradł:roflt::roflt::roflt: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 barbara.h napisał(a):cudna mina,bosko wygląda moje też na kabanosiki robią wiele sztuczek np.Inezka robi pionę,Atos daje głos a Perełka robi slalom i otwiera szafkę :evil_lol::evil_lol: Zdolne bestie:cool3::loveu: Negrusia tylko stać na dwóch łapach nigdy mi się nie udało nauczyć:cool1: zuzolandia napisał(a):To nie maka :eviltong: to maseczka algowa :eviltong: widac ze kobita dba o chłopa hehehehheheehehheh Buziolki ;-) A algi nie są czasem zielone?:evil_lol: Eeeee... niech będą i algi:eviltong: Cerber napisał(a):hehehe to tak jak u mnie, tyle że Cer to do mnie przychodzi kładzie głowe i czeka aż się nim zajmę, albo będę miziała po głowie, a jeśli chodzi o wersalkę, to stanie przy niej i będzie tak długo stał dopóki nie pozwolę mu wejść :evil_lol: Każdy sposób dobry, byle koło panci się wyłożyć:loveu: Negro dawniej potrafił rzucić zabawke na łóżko, kiedy jeszcze w nim nie spał, a potem czywiście po nią wchodził, tylko jakoś zejść nie umiał:evil_lol: eria napisał(a):a ja żyłam w nieświadomości 3 miesiące i myślałam że tylko mój Kreon ma taką przypadłość że kładzie łeb na kolanach itp i jęczy, stęka,sapie,ziewa.... Kreon widać poszedł o krok dalej, bo mój nie użtwa efektów dzwiękowych:cool3: Tina.Sara napisał(a):Cześć mamuśka :cool3: Cześć:lol: zuzolandia napisał(a):To przypadłosc wieluuuuuu psiokówwwwww ;-) wiec sama nie jestes hehe ;-).......a jak do tego dojdzie smoczy wyziew ;-) ulala ;-) Taaa... wszyscy mamy te same rodości:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 BBeta napisał(a):Nie dałaś nic pieskowi... Jestes okrutna :eviltong: Czasem trzeba:eviltong: Nie mogę przecież spaś charcika:evil_lol: wiq napisał(a):moje tez tak klada lby na kolanach mych.. wszystkie 3:loveu: Na raz???:-o To musi super wyglądać:loveu: Usia napisał(a):Ja z moim mamutem to bym jeszcze wytrwała ta głowe na kolanach oddech i sapanie, ale nie moge, no poprostu nie moge jak on mi obslinia spodnie :cool3: głupek :roflt::roflt::roflt:Usia, to przecież nie specjalnie:cool3: :multi::multi::multi:NAUCZYŁAM SIĘ CYTOWAĆ WIELE POSTÓW NA RAZ!:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 trochę Azusia tym razem... potffforki:diabloti: Quote
Recommended Posts