zuzolandia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Puk puk .....jest tam kto ? Dobcia gdzie sie ukrywasz co ?????? Gdzie chowasz psioki co ?????? Pozdrawiamy niewidzialnych hehehehe ;-) Quote
eria Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nie jest dobrze, zaginęła Usia, teraz Dobcia zniknęła :roll: Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Dobry wieczór!!!:multi: Nie zaginęłam, tylko nauki miałam po uszy...:cool1: Ale wiecie co? Cały przyszły tydzień mam wolny:cunao: Madzia Lucky"iemu się nie dziwie:p Ale z Negra zmarzluch strrraszny:evil_lol: Samograjko w końcu właściciele wcześniej czy póżniej upodabniają się do swoich psiaków, i co z tego wynika? Pewno też tak wyglądam jak śpie:evil_lol::evil_lol: Co powiecie na dużo fotek?:cool3: na początek widoczek... i spacerkowe... wykopaliska;] Quote
zuzolandia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :multi::multi::multi::multi: Dobcia sie odnalazła :multi::multi::multi: I foteczki sa ;-)....... dobra kobitka dobra ;-) Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 zuzolandia napisał(a)::multi::multi::multi::multi: Dobcia sie odnalazła :multi::multi::multi: I foteczki sa ;-)....... dobra kobitka dobra ;-) Staram się przecie...:evil_lol: staram...:evil_lol: Quote
eria Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 a wykopał chociaż jakiegoś mamuta czy coś ???? :cool3: Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 eria napisał(a):a wykopał chociaż jakiegoś mamuta czy coś ???? :cool3: yyy... żebym to ja wiedziała, co on tam tak namiętnie szuka:evil_lol: no łobuz jeden, nie chce mi powiedzieć:mad::cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Dobcia; napisał(a): No przecież to jest krecik, a w naturze krecika leży kopanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmm, ale od drugiej strony (tej bez kuleczek :eviltong: ) to raczej przypomina psa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
samograj Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Widzę,że NEGRO oprócz klejnotów rodowych ma niezłą bizuterię NICZYM B.A. Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='Ola&Kora']No przecież to jest krecik, a w naturze krecika leży kopanie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hmmm, ale od drugiej strony (tej bez kuleczek :eviltong: ) to raczej przypomina psa... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To tylko pozory:evil_lol: Takie duże kreciki są sprytne-maskować się potrafią:cool3: a teraz troszkę psa, śpiącego psa:p tak się rozpycha, że nic mi miejsca nie chce zostawić:evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 [quote name='samograj']Widzę,że NEGRO oprócz klejnotów rodowych ma niezłą bizuterię NICZYM B.A. Też rodowa;) W końcu szlachetne pochodzenie zobowiązuje:evil_lol: Bardzo lubię go w niej wyprowadzać, bo jest wygodna, i ładna, i nie jest zaciskowa;) Quote
Usia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 jakie bezbronne malenstwo oooooojjjjjj tylko stac i sie nad nim rozczulać Quote
Cerber Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć A mi się ta fotka podoba, jo jestem panem tego łoża i nie wolno mnie stąd wywalać tak :D:D:D:D:D:D Quote
Tina.Sara Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Hejka :) Hehe, super :P Najchętniej bym mu teraz buziola dała :D Quote
wiq Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dobcia! :multi: i fotki!:multi: hehe, wczoraj podchodze do lozka i patrze z powatpiewaniem, gdzie mam sie polozyc...:evil_lol: zadna malpa sie nie chciala posunac:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Dobry dobry kofaniutka ;-)..... mizianko dla pieseczków ;-) Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 wiq; napisał(a):Dobcia! :multi: i fotki!:multi: hehe, wczoraj podchodze do lozka i patrze z powatpiewaniem, gdzie mam sie polozyc...:evil_lol: zadna malpa sie nie chciala posunac:evil_lol: :D:D:D Ach, te nasze krowy... :roll: Zepchnąć źle a położyć się obok - jeszcze gorzej :D:D:D Quote
wiq Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 jeszcze mi sie Ada uwalila rzycia pod nosem:mad::evil_lol: tak a popos klejnotow i bizuterii rodowej:evil_lol: negro ma rodowod? Quote
Dobcia Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Witajcie dziewczyny!!!:lol: Taaaaa jak mi się kundlaki rozłożą na łóżku, to ciasno, ale i miło;) A w nocy jak Azuś zacznie chrapać to dopiero jest fajnie:diabloti::evil_lol: Oluś, krowy?:evil_lol: No niewiem, ale cielaki to na pewno:evil_lol: Cerber aż tak żle nie jest, jak mu karze, to zejdzie, ale z jaką miną...:razz: Wig Ada na pewno tak z miłości ci się uwaliła:cool3:A Negro rodowe ma tylko klejnoty;) A teraz zdjęcia, wczoraj korzystałam z pogody i dobrze, bo dziś pada od rana... węszenie... poszerzanie koryta rzeki...:p brudny nochal:diabloti: trzeba się umyć...:cool1: jeszcze mogę się opalać:p Quote
Ola&Kora Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Kocham te uśmiechy :loveu: :loveu: :loveu: A tu mamy przestraszonego strusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I spragnionego boberka Quote
Recommended Posts