haska_12 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 U nas też dzisiaj troszkę sypało... :razz: Quote
wiq Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 flatom sie robia takie zarabiste kulki:D:evil_lol::evil_lol: ale samodzielnie z nimi walcza;) Quote
Ola&Kora Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ale śliczny kiciuś :loveu: :loveu: :loveu: Kocham buraski :loveu: :loveu: :loveu: Ale wy macie problemy z psiakami :eviltong: Kora jeszcze nigdy nie podnosiła łapek z zimna. Ona po prostu uwielbia śnieg!! :multi: Tarzać się w nim, biegać, zjadać - full serwis normalnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Witaj złociutka ;-)..... sniegowe pozdrowionka ;-) napadalo u nas troszku tego białego puszku ;-).ciekawe na jak długo ;-) Mojej Zuzance zamarzniecie nie grozi ,wiec lubi sobie hasac w sniegu na mrozie przy wietrze itp ;-) za to ja brrrrrrrrrrrrr ...... strach sie bac ;-) Kicius fajny ;-)... Kusiolki dla psiaczków ;-) Quote
Cerber Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dobermania napisał(a):U mnie też pada! Ale z deszczem:/ I chyba w tym roku będę musiała Lachsowi sprawić butki, bo zeszłej zimy kulał, jesli mu między poduszczeczki śnieg i lód wchodziły:diabloti: ooo tak mojemu pięknisiowi też marzną łapciusie, ale jak patryłam ile kosztuje para bucików w zeszłym roku to zrezygnowałam :( chciałabym coś dobrego, ale taniego... Quote
Dobcia Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Dobry wieczorek:lol: Kicia, znaczy Wariat już w nowym domku:lol: Babcia zachwycona:multi: Jutro wezme go do weta na przegląd, odrobaczenie, itp. Ech... był u mnie jeden dzień, a już za nim tęsknie, żywe sreberko z niego:loveu: Ale nigdzie by mu lepiej nie było:loveu: Piśki chodziły takie zazdrosne, jak nigdy:roll: Negro niby wiedział, że nie wolno na kicia szczekać, a jak niepatrzyłam, to i tak poszczekiwał:mad: Takie maleństwo, a tyle zamieszania:loveu: Wig butki odpadają, Azuś nie lubi czegoś takiego:cool1: Ale jak zaczną się prawdziwe mrozy, to Negro bez swetra nawet na siqu nie wyjdzie:evil_lol: Ale u mnie i -20 się zdarza, więc mu się nie dziwie;) Dobermania nawet jak kicia był kogoś, a na pewno był, to niestety nie z mojej okolicy:shake: Koło mnie niedużo domów, więc obeszłam i pytałam. U mnie zostać nie mógł długo, a teraz już znów ma dom. Niestety, mieszkam w takim miejscu, że tu często porzucane są zwierzaki, to okrutne, ale nie moge być obojętna, więc robię co moge. Lachs to widać bardzo delikatny:cool3: W końcu ze śniegiem niewypada do domu....:evil_lol: Ola moje w końcu się przyzwyczają, na początku im niby nie pasi, ale potem już jest ok;) Witaj Zuziu:lol: Śnieg pada, i pada, i pada...i wieje do tego:cool1: Strasznie nie lubię takiej przejściówki, Negro na góra 10 min idzie do ogrodu, a na spacer to mu się wogóle nie chce:roll: Twoja Zuzia to ma super futro-prawie na zime:lol: Cerber a nie próbowałaś sama mu coś uszyć?;) Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Witam :) [quote name='Dobcia'] Cerber a nie próbowałaś sama mu coś uszyć?;) jak najbardziuej próbowałam, ale na jednej się skończyło i wyszła taka flaczała. Nie wiem czy wiecie, ale ja sama zrobiłam Cerberowi obroże uzdową :cool3: :cool3: z tego co wiem to Oli się podobała, bo kiedyś wyszłam z Cerberem na spacer właśnie w tej obroży i Ola spytała sie gdzie ją kupiłam, a ja jej na to, że ja ją zrobiłam, a ona na to, że nie wierzy, bo jest świetna :evil_lol: :evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 śliczny burasek,fajnie ze miałaś komu go oddać,bo ja nic nie mogę wymyśleć? a może nie chcę? :p;) biedny Negruś! on jak moja Perełka nie lubi zimy!! na dworek jak jest ziąb to tylko 5 sekund i do domku pod kołderkę :evil_lol: Dziękuję za odwiedzenie mojej galerii:user: Quote
Dobcia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Cerber napisał(a):Witam :) jak najbardziuej próbowałam, ale na jednej się skończyło i wyszła taka flaczała. Nie wiem czy wiecie, ale ja sama zrobiłam Cerberowi obroże uzdową :cool3: :cool3: z tego co wiem to Oli się podobała, bo kiedyś wyszłam z Cerberem na spacer właśnie w tej obroży i Ola spytała sie gdzie ją kupiłam, a ja jej na to, że ja ją zrobiłam, a ona na to, że nie wierzy, bo jest świetna :evil_lol: :evil_lol: Witaj Luizko:lol: To znaczy że masz talent, tylko trzeba spróbować jeszcze raz:cool3: W końcu Ola była obiektywna:lol: Mój brat dla swojego psa uszył kiedyś jeansowe buciki, i były fajne, no tylko że nie trwałe. A dziś, mimo mnustwa śniegu, psiaki dużo dłużej bawiły się na polu, więc myśle że nie będą stawiać oporu przed spacerem:p Quote
Dobcia Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='barbara.h']śliczny burasek,fajnie ze miałaś komu go oddać,bo ja nic nie mogę wymyśleć? a może nie chcę? :p;) I dobrze;) Fajnie mieć mieszane stadko:lol: Gdybym mogła, to bym buraska zostawiła, bo straszny z niego pieszczoch, i takie wyjątkowe zwierzątko, ale dziadkowie tak strasznie się z niego ucieszyli, że nie żałuje;) To fotki sprzed 5 dni, bylo tak cieplutko:roll: Bo na tym mrozie to psiaki nie chcą mi pozować:evil_lol: Quote
Usia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 HEJ :hand: ale ładnie jeszcze te ramki takie wiosenno-jesienne jaki dumny:eviltong: Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 tu wygląda jakby się obraził http://img146.imageshack.us/img146/6002/137fh5.jpg Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wow, ale cudne fotki, wyglądją tu jak z jakiegoś filmu o dwóch wiernych przyjaciołach, albo takie portreciki, no ekstra no... heh jeśli jeszcze chocidz o tą obrożę to wcale nie mam talentu do robienia takich berbeluszek, tak jakoś mi się jedna rzecz zrobiła i na szczęście udała :lol: :lol: :lol: Quote
Ola&Kora Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Czyżby boberek się rozmnożył? :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Dobcia'] piekniaste:D a jakie Azus ma zebiska:evil_lol: nie dziwota, ze mu buciki do nich nie pasuja:evil_lol: Quote
Dobermania Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Jejciu, jejciu, jak ten Negrasek dostojnie pozuje!:loveu: I ma takie same szelki jak mój:cool3: Azuś mi przypomina Zębatka z mojego Azylu, ten tez ma dolną szczękę wystającą:) Lachsiak mi dzisiaj zmarzł:/ Już zamówiłam u Ulv bodajże bubrak wełniany:lol: Póki co będzie chodzić w mojej starej kamizelce puchowej:crazyeye: A Twój Ci nie marznie? Bo mój to ma brzuch cały łysy!:crazyeye: Ja nie wiem, jak on tam półtora roku w budzie wytrzymał:crazyeye: :mad: :mad: :mad: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Witaj Jadziu kochana! Jak zdrówko? Jak tam psiaki? :) Azuś i Negro ślicznie prezentują się na tle jesieni... a jak to wygląda teraz gdy nas śniegi dopadły? :) Pozdrawiam! Quote
Usia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hej hej wpadłam sie ładnie usmiechnac o nowe foteczki jesli łaska ;) Dostaniemy cosik ?? Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Usia, uśmiechaj się szerzej, bo cosik nie skutkuje :D:D:D W razie czego służę swoją paszczą :eviltong: Quote
Dobcia Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Dobry wieczór!:multi: Wiem, że troszke Was zaniedbałam, ale miałam dziś "koci dzień", bo się okazało, że kicia jest zarobaczona, zapchlona... no i byłam z nim u weta, bo babcia nie da sama sobie rady, i było zbiorowe odrobaczanie, no bo mógł zarazić psiaki. :cool1: Ale i tak jest przekochany:loveu: Eria Negro czasem robi miny nie związane z faktycznym nastrojem, no bo na mnie by się chyba nie obraził:evil_lol: Cerber dziękuje:lol: Ale wiesz, zawsze możesz spróbować, a praktyka czyni mistrza;) Oluś obok jest wydra przecież:cool3::evil_lol: Wig dzięki:lol: Ząbki to Azusia znak rozpoznawczy, ciągle się uśmiecha, a butków zdecydowanie nie chce nosić:p Dobermania a jakże!!! Zmarzluch z niego straszny, ale na spacerach jest tak zajęty np. tropieniem, że wydaje się chłodem nie przejmować, dopiero przed dzwiami do domu dostaje dreszczy:cool1: Biedny Lachs... to okropne:shake: U mnie na wsi jest jeden dobek, cały rok w kojcu, zimą wogóle z dudy nie wychodzi...:shake: Ale jak zaczną się prawdziwe mrozy, to też będzie chodzić w ubranku, jak Lachs;) W zeszłą zimę, jak temp. spdała poniżej -15 stopni, to bez swetra nawet na siqu nie chciał wyjść...:p Pinczerko witam!!!:multi: Okropnie dawno cię nie było... Dziękuje, u mnie ok;) Wstawię zaraz dzisiejsze fotki zimowe, tylko miny psiaków na nich raczej radości nie wyrażają. A zamiecie śnieżne były dziś, jak co najmniej w styczniu:cool1: Usiu i Ola, skoro tak pięknie, szeroko i chętnie się uśmiechacie, to nie mogę Was zawieść:cool3: Mamy piękną zimę tej jesieni...:cool1: "Chcę do domuuuuuuuuu!!!" i Negro łapiący płatki śniegu:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Co za jęk rozpaczy :D:D:D Ale boberko-kretek trzyma się dzielnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wiq Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 matko, Azus naprawde nie lubi zimy:evil_lol::evil_lol: Negro lapiacy sniezynki:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No to psiaki dzisiaj będę zadowolone bo śniegu nie ma ;) Ale fotki wyjątkowe, widać tą radość, tymbardziej z oczu Azusia :cool3: Quote
Recommended Posts