Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']Dziękuje:lol:
U mnie mrozy zagościły się całkiem nieżle...:cool1:

Rano na trawniku leżała piłka, chciałam kopnąć Negrowi i... wydawało mi się, ze palec złamałam, bo z piłki zobiła się bryła lodu:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli cię pokarało ...piłeczką się rzuca:evil_lol:

fajniste fotki:p

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czyli cię pokarało ...piłeczką się rzuca:evil_lol:

fajniste fotki:p

Dzięki:lol:

Następnym razem rzuce, no chyba ze mi ręce przymarzną:evil_lol:

Moje pycholki już nynają:p

...pozostaje mi tylko do nich dołączyć;)

Posted

[quote name='Dobcia']

Świetna fotka :loveu: Co do chodzenia po wodzie, moja Kaja w taką pogode wchodzi sobie do stawu popływać i nie jestem ją w stanie powstrzymać ;)

Posted

wiq; napisał(a):
tylko topnieje...
lubie snieg, ale jak go zalega w lesie po kolana to ciezko lazikowac;)

No to nie chodzić po śniegu, tylko się po nim turlać!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Saneczki, zaprzęgnąć psy i jaaaaazdaaaaa!!!!!! :cool3:

Posted

wiq; napisał(a):
odp u Ciebie, bo nas kret pogoni:D:evil_lol:

Krecik niestety znowu śpi :roll: :evil_lol: Czyżby Dobcia zapadła w sen zimowy i wróci dopiero na wiosnę? :cool3:
Dobcia, obudź się! Słyszysz, OBUDŹ SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć dziewczyny!!!:lol:

Tina.Szara, marmara_19
dzięki:lol:

wig
no co ty! Co by miał pogonić-Krecik jest zajęty, nie gania po galerii ostatnio:evil_lol:

BBeta Kaja ma do wody przynajmniej predyspozycje, a Negro najpierw wejdzie, zmoczy się, a potem do domu ciągnie, bo mu zimno:cool1:

Miałam wczoraj niezłą przygode.:evil_lol: Wracamy wieczór ze spaceru i nagle wylatuje na nas.... kot!!! Wystraszyłam się, myśle co jest?! Psy zaczęły na niego szczekać, a ten nic:crazyeye: Nie tylko się niebał, ale przyszedł za nami do domu:crazyeye::evil_lol: I tak od wczoraj mieszka z nami kot:p

Oczywiście psy chcą mi go zjeść, więc jak on jest w jednym pokoju, to one w innym:cool1:

To młody kocurek, ma może kilka miesięcy, pewno go jakiś mieszczuch wczoraj "po drodze" na cmentarz wyrzucił:diabloti: Nie potrafi się spinać, nie boi się psów, chce być tylko w domu... i chodzi do kuwety:crazyeye:

Tak naprawde psy mam posłuszne, więc nie przed nimi musze go bronić, tylko przed tatą, bo on się panicznie boi kotów:diabloti:

Obdzwoniłam już znajomych i rodzine, znalazłam kici domek, zamieszka u babci:loveu:

oto Wariat ( trzeba mu było dać jakieś imie:evil_lol:):

tak Negro go obserwował:mad::evil_lol:

a to zrobiłam mu teraz:loveu:

co do pogody, to minka Azusia mówi sama za siebie:diabloti:

Posted

Widze, że u Was też spadł śnieg :) Kaja się z kotem wychowała, więc najchętniej by się z jakimś pobawiła, niestety nie każdy to odwzajemnia :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
piekny kicius..
Azus, no co Ty..? moje dostaly glupawki- uwielbiaja snieg:D

Azuś nie... tylko po śniegu jak na szczudłach chodzi:evil_lol:

Negro też dostał głupawki, ale że on czarny i na polu ciemno to wyszedł na fotkach jak jakaś czarna plama:diabloti: I do wklejenia się nienadawały...:cool1:

Posted

BBeta napisał(a):
Widze, że u Was też spadł śnieg :) Kaja się z kotem wychowała, więc najchętniej by się z jakimś pobawiła, niestety nie każdy to odwzajemnia :evil_lol:

I to całkiem sporo tego śniegu, ale pewno tylko na chwile;)

Wariat by odwzajemnił:cool3: W życiu takiego kota niewidziałam, Negro szczeka na niego za dzwiami, czując, że mam go w pokoju, a ten chce do nigo wyjść, bo się na klamce wiesza:crazyeye: Nic dodać, nic ująć-kot wariat:evil_lol:

Posted

eria napisał(a):
:angryy: u nas JEST już śnieg :angryy: co gorsza - SYPIE NADAL:angryy:

wow ja tez bym chciała już nieg :) co prawda nie jest taka u nas najgorsza pogoda, chociaż wczoraj cały dzień na zmiane ze słońcem deszcz padał :/
Mimo wszystko chciałabym juz śnieg, już się doczekać nie mogę kiedy sopotkamy się z dziewczynami i nasze psioryy bedą mogły się wybawić na śniegu. Wydaje mi się, ze Cer wtedy będzie bardziej zywy bo onb uwielbia śnieg :) juz się doczekać nie mogę :):multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

U mnie też pada! Ale z deszczem:/
I chyba w tym roku będę musiała Lachsowi sprawić butki, bo zeszłej zimy kulał, jesli mu między poduszczeczki śnieg i lód wchodziły:diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):
Azuś nie... tylko po śniegu jak na szczudłach chodzi:evil_lol:

LMFAO! Mój dobas tak samo! I staje na dwóch przeciwległych i każe sobie śnieg spomiędzy poduszeczek wydłubać:mad:

A kocina prześliczna. Jak do kuwety umie robić, to widać, że czyjś...