Od-Nowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę... opikietujemy galeryjkę i tyle. nawet moze Cię tu nie wpuścimy :cool3: będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Od-Nowa']już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę... opikietujemy galeryjkę i tyle. nawet moze Cię tu nie wpuścimy :cool3: będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong: :diabloti: eee no co Ty, dajmy Dobci jakieś truuudniejsze zadanie:cool3: Quote
Selket Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć Dobciu :hand: :hand: A so będziesz robić w swojej nowej pracy? ;) Też sobie pomyślałam o Bożym Narodzeniu dopiero i zrobiło mi się strasznie przykro, że tyle czasu z dala od domku. Ale na szczęscie przyjeżdzasz wcześniej:multi: Trzymaj się cieplutko i powodzenia na uczelni i w pracy ;):loveu: Quote
Marta_Ares Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wiatmy:loveu: dawno mnie tu nie bylo:oops: Widze ze tez brak czasu na dogo;) Ja chce znowu wakacje!!:shake: Quote
Dobcia Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Cześc dziewczynki:) Nie mogę napisac, że w końcu weekend i można się wyspac... bo codziennie wstaje przed 6, ale bardzo podoba mi się moje nowe zajęcie, a wyjazdy będę miec jeszcze tydzień i potem dopiero wiosną;) A co najważniejsze, wracam na przyszły weekend do domu, nooo w końcu do psiaków!!! a w niedziele odbędzie się festyn w Żywcu na rzecz schroniska i bardzo się ciesze, że będę mogła na nim byc:) [quote name='eria']witamy, fotki obejrzane, nowości kujonskie i pracoholiczne przeczytane czesc Aniu:multi: [quote name='Rudzia-Bianca']No wróciłaś :) Zamarłam jak przeczytałam o świętach - byłam pewna ze Bożego Narodzenia i aż mi się żal Cię zrobiło , ale 16 dni to pikuś chyba powinnam się bardziej precyzyjnie wyrażac:lol: [quote name='Od-Nowa']już tak nas wyćwiczyłaś w czekaniu,że damy sobie radę... opikietujemy galeryjkę i tyle. nawet moze Cię tu nie wpuścimy będziesz musiała się wkupić zdjęciami!:eviltong: ...takie mogą byc...:razz: Ojców:loveu: [quote name='basia bonnie'] eee no co Ty, dajmy Dobci jakieś truuudniejsze zadanie:cool3: Basiu chcesz podpaśc?:mad::evil_lol: [quote name='Selket']Cześć Dobciu :hand: A so będziesz robić w swojej nowej pracy? ;) Też sobie pomyślałam o Bożym Narodzeniu dopiero i zrobiło mi się strasznie przykro, że tyle czasu z dala od domku. Ale na szczęscie przyjeżdzasz wcześniej:multi: Trzymaj się cieplutko i powodzenia na uczelni i w pracy :loveu: cześc:multi: Teraz zajmuję się gryzoniami w Ojcowskim PN. Taki mały przeskok z dużych ssaków na malusie, hehe;) Dziękuję bardzo:loveu: [quote name='Marta_Ares']Wiatmy:loveu: dawno mnie tu nie bylo:oops: Widze ze tez brak czasu na dogo Ja chce znowu wakacje!! hej:) ...a mnie jeszcze dłużej...ehhh Jesień też ma swoje uroki;) a nie długo będą dwie dłuższe przerwy świąteczne i w końcu więcej wolnego czasu:) [quote name='Rudzia-Bianca']A przetrzemy troszkę kurze dzięki:cool3: dostałam jedna fotkę od brata... cóż... lepsza taka niż żadna:lol: Quote
Od-Nowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 hoho Ojców jak z pocztówki :crazyeye::loveu: żarty to wszystko przecież żarty ;) miło jak jesteś ... i podpalaniec też!:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Dobcia napisał(a): Basiu chcesz podpaśc?:mad::evil_lol: No dobra, tą ostatnią fotką wykupiłaś wszystko;) :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 dziendoberek zlociutkaaa :loveu: juz wrocilam...:multi::multi: Quote
eria Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 w Ojcowie to bym futra obfociła...........:loveu: noooo brat sie faktycznie postarał :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Witaj Jadziu! :) W końcu do Was dotarłam :loveu: Ale musisz być stęskniona za tym Twoim czterołapem... ;) My również! :) Zdjęcia są super, ale CI zazdroszczę! :loveu: No i do zobaczenia w niedzielę... ;) Mam nadzieję, że choć tym razem nie będziemy musiały szukać słońca podczas deszczowych chmur! Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Kroi się Wam wspólny spacerek??:cool3: jest szansa na podwójną ilość zdjęć :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Od-Nowa - spacerek, ale tym razem z psami z żywieckiego schroniska :) Organizujemy imprezę na rzecz zwierząt ze schroniska w Żywcu, a że i ja i Jadzia jesteśmy wolontariuszkami... to będziemy miał sporo do roboty ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://images31.fotosik.pl/383/a13e43ef2466b3d2.jpg ależ piękne kolory :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 no to Jadzia nie będzie mogła narzekać na niedosyt psów :lol: życzę wielu kontaktów z fajnymi ludźmi i chętnych na adopcje! Quote
Martens Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 http://images36.fotosik.pl/14/0cfcd0e75a131496.jpg Dumna mina, jak przystało na dobka :) A czy on nie jest tu czasem trochę obrażony? :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witaj :) Wyobrażam sobie jak Ci ciężko rozstać się z psiakami. Ja jak wyjeżdżam na kilka dni to nie mogę wytrzymać bez mojej wredoty a co dopiero będzie jak i ja będę musiała pojechać gdzieś na studia. :shake: Zdjęcia są super :loveu: Quote
Selket Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Witaj Dobciu:loveu::loveu::loveu: Kiedy Ci podłączą necik? Bo tu smutno bez Ciebie:-( Quote
Dobcia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Cześć wszystkim:loveu: Jejjj jakie to nie wygodne, jak nie można cytować:shake: Selkreciku necik to ja mam ale czas nie bardzo;) Edytko nie ma się co martwić na zapas, może na studia będziesz mogła zabrać Tinkę;) Niestety ja nie mam takiej możliwości jak na razie, ale na szczęście moim futerkom niczego oprócz mnie nie brakuje;) Martens nooo ja bym była obrażona, jakby mnie ktoś budził i raził lampą błyskową...:razz: Taniu dzięki:) Gdyby chętnych było więcej niż psów, byłoby wspaniale, ale wiadomo że człowieka cieszy, jak choćby jedna psina znajdzie kochający dom;) Justynko oczywiście, że nie będzie żadnych chmur! Te co widzę teraz, to wcale a wcale nie są chmury deszczowe:diabloti: Do jutra!:loveu: Eria akurat do tego parku można jechać z psami, więc wszystko przed tobą:cool3: Ufff nareszcie skończyłam prace w parku na ten sezon. Było na prawdę fajnie, ale wczesne codziennie wstawanie, jazda do parku, potem taka brudna i przemoczona na zajęcia szłam... po tygodniu takiego trybu życia jestem wykończona, ale mimo to zadowolona;) Ale kondycję sobie wyrobiłam hehe i zwyczaj wczesnego wstawania:evil_lol: nuuudyy... ...z patyczuniem od razu psu weselej:lol: cdn Quote
Dobcia Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 ciasto na bułeczki drożdżowe rośnie i rośnie... to prawie mam chwilkę, żeby Was poodwiedzać:lol: bo potem muszę wracać do pieczenia smakołyków na jutrzejszy festyn;) Quote
Od-Nowa Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ale dobrze,że już razem :loveu: bułeczki drożdżowe powiadasz? :cool3: A GDZIE TEN FESTYN!!! już siodłam rumaka i jadę :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://images34.fotosik.pl/387/65545a5c933e1960.jpg Jaki szczęsliwy pychol :loveu: Ale rozumiem że poczęstujesz nas też tutaj, dogomaniaków, ciasteczkami :cool3: Quote
Dobcia Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Od-Nowa']ale dobrze,że już razem :loveu: bułeczki drożdżowe powiadasz? :cool3: A GDZIE TEN FESTYN!!! już siodłam rumaka i jadę :evil_lol: weekendy zawsze za szybko się kończą:shake: Rumaki były, kucykokształtne ale zawsze rumaki:lol: A festyn był bardzo udany, pogoda dopisała i ludzi nie brakowało. Udało się zebrac sporo pieniędzy dla psiaków, ale również karmę i trochę zabawek. Szczerze mówiąc byłam zaskoczona, że było aż tak duże zainteresowanie akcją, która odbywała się pierwszy raz, a Żywiec w końcu nie jest dużym miastem. Wierzę, że następnym razem będzie jeszcze lepiej:) a tu kilka fotek z niedzielnego festynu: Radio BIELSKO 106,7 FM :) [quote name=':: FiGa ::']http://images34.fotosik.pl/387/65545a5c933e1960.jpg Jaki szczęsliwy pychol :loveu: Ale rozumiem że poczęstujesz nas też tutaj, dogomaniaków, ciasteczkami :cool3: Kogo moje oczy widzą!:multi: Witamy!:) ...właściwie to ciasteczek już nie ma...:razz: [quote name='anetta']Negruś biega :multi::evil_lol: czasem mu się zdarza tego typu aktywnośc:eviltong: Quote
Recommended Posts