Casablanca Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Zaglądam po długiej nieobecności...Bazarek gotowy do wystawienia, ale zapomniałam o jednej warznej rzeczy-koncie, na które wpływać będą pieniążki. Ja nie posiadam, jeszcze dziś rodziców popytam, może na ich będzie, a jak nie, to może komuś wyślę bazarek i użyczy konta, a mi tylko da znać komu, co i gdzie wysłać? Wizyta u dr Garncarza kiedy? Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ellig napisał(a):Dla Galeczki 9 kg Hill'sa i dla Jurysia 13,5 kg Hill'sa:) i 6 puszek bardzo dobrej karmy:)Dla psiaka , ktory bedzie jej potrzbowal:) Jesteś Aniołem, wiesz? DZIĘKUJEMY!!! Quote
Nutusia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 O matko - tyle dobra mam w samochodzie?!?!?! Tak lało jak pakowałam, że nawet nie wiedziałam! :) Quote
ronja Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 auraa napisał(a):Jaka ona śliczna! a jaka niedobra;) ciągle na nas burczy:) Quote
Ewa Marta Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ronja napisał(a):a jaka niedobra;) ciągle na nas burczy:) Biedulka nie widzi, to udaje groźną może:-) Jest prześliczna! Quote
lilk_a Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 a ja mam pytanie z allegro .... dwa pytania ... pierwsze: czy Gałeczka znalazła już dom? i drugie: w jakim jest mieście ? Quote
ronja Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Gałeczka cały czas jeszcze u nas - czyli szuka domu. Przebywa pod Warszawą. Quote
mysza 1 Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Ellig napisał(a):Dla Galeczki 9 kg Hill'sa i dla Jurysia 13,5 kg Hill'sa:) i 6 puszek bardzo dobrej karmy:)Dla psiaka , ktory bedzie jej potrzbowal:) Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Casablanca napisał(a):Zaglądam po długiej nieobecności...Bazarek gotowy do wystawienia, ale zapomniałam o jednej warznej rzeczy-koncie, na które wpływać będą pieniążki. Ja nie posiadam, jeszcze dziś rodziców popytam, może na ich będzie, a jak nie, to może komuś wyślę bazarek i użyczy konta, a mi tylko da znać komu, co i gdzie wysłać? Wizyta u dr Garncarza kiedy? Jeżeli chcesz nam pomóc to bardzo chętnie, numer konta jest w pierwszym poście ale ja w tej chwili nie ogarnę kolejnego bazarku. Mogę potwierdzić kto i ile wpłacił ale więcej nie dam rady. Wizyta najprawdopodobniej w tym tygodniu. Gałeczka ma charakterek a Ronja i tak nie może się powstrzymać, żeby jej nie całować ;) Quote
Ewa Marta Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Trudno jej nie całować. Taki słodki pycholek:-) Quote
ronja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 burczy, gdy głaszczę ją, gdy ona akurat ma ochotę na coś innego;) burczy, gdy przesuwam ją na kanapie burczy na każdego psa, który wchodzi jej w drogę poza tym jest słodka i śmieszna. Quote
mysza 1 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Ale słodziak :loveu::loveu::loveu: i jaki śliczny :loveu: Quote
ronja Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 podły synek niedźwiadka;) Elu, bardzo dziękuję za karmę, puszki i przysmaczki:Rose: Quote
Casablanca Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 mysza 1 napisał(a):Jeżeli chcesz nam pomóc to bardzo chętnie, numer konta jest w pierwszym poście ale ja w tej chwili nie ogarnę kolejnego bazarku. Mogę potwierdzić kto i ile wpłacił ale więcej nie dam rady. Wizyta najprawdopodobniej w tym tygodniu. Czyli mogę robić bazarek na to konto tak? No to super, jestem uratowana...no i Gałka też :) Nie wiem o której wrócę dziś do domu i czy będę miała czas i siłę, ale postaram się dziś wystawić ;) Gałka cud miód! Ona jest taka urodziwa, że domek napewno szybko znajdzie! Ale nie zapeszam, po cichu trzymam za jej życie kciuki. Quote
Itske Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Słodziak ogromny - tzn. duchem nie wzrostem :-) powodzenia! Quote
ronja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Będę próbować lapać mocz Gałeczki. Gałeczki dużo pije - szczególnie po spacerze, pije bez opamiętania. muszę ją stopować. z wyprowadzaniem jej - musi wychodzić co kilka godzin, inaczej znajduję kałużę (sporą) w domu. noc całą wytrzymuje, ale jak tylko zaczyna się krzątanie w naszym domu, trzeba ją wypuścić. Quote
avii Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 ronja napisał(a):Będę próbować lapać mocz Gałeczki. Gałeczki dużo pije - szczególnie po spacerze, pije bez opamiętania. muszę ją stopować. z wyprowadzaniem jej - musi wychodzić co kilka godzin, inaczej znajduję kałużę (sporą) w domu. noc całą wytrzymuje, ale jak tylko zaczyna się krzątanie w naszym domu, trzeba ją wypuścić. A kiedy miała robione badanie krwi ? Jesli dużo pije , to sprawdzie tip topem poziom cukru by wykluczyc cukrzycę . I nie ograniczaj jej wody . Pies sam wie jak może sobie pomóc , cukrowe pieski tak wypłukuja np ketony .. Oby to nie było to . Quote
ronja Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='ronja']Gałeczka zdrowa jak ryba;) 2 strony wcześniej Quote
avii Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 O to fajnie że to nie to :) bo poziom Glu idealny więc może taki okres Gałeczka ma Quote
Recommended Posts