Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam po długiej nieobecności...Bazarek gotowy do wystawienia, ale zapomniałam o jednej warznej rzeczy-koncie, na które wpływać będą pieniążki. Ja nie posiadam, jeszcze dziś rodziców popytam, może na ich będzie, a jak nie, to może komuś wyślę bazarek i użyczy konta, a mi tylko da znać komu, co i gdzie wysłać?
Wizyta u dr Garncarza kiedy?

Posted

Ellig napisał(a):
Dla Galeczki 9 kg Hill'sa i dla Jurysia 13,5 kg Hill'sa:) i 6 puszek bardzo dobrej karmy:)Dla psiaka , ktory bedzie jej potrzbowal:)

Jesteś Aniołem, wiesz? DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Ellig napisał(a):
Dla Galeczki 9 kg Hill'sa i dla Jurysia 13,5 kg Hill'sa:) i 6 puszek bardzo dobrej karmy:)Dla psiaka , ktory bedzie jej potrzbowal:)

Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:
Casablanca napisał(a):
Zaglądam po długiej nieobecności...Bazarek gotowy do wystawienia, ale zapomniałam o jednej warznej rzeczy-koncie, na które wpływać będą pieniążki. Ja nie posiadam, jeszcze dziś rodziców popytam, może na ich będzie, a jak nie, to może komuś wyślę bazarek i użyczy konta, a mi tylko da znać komu, co i gdzie wysłać?
Wizyta u dr Garncarza kiedy?

Jeżeli chcesz nam pomóc to bardzo chętnie, numer konta jest w pierwszym poście ale ja w tej chwili nie ogarnę kolejnego bazarku.
Mogę potwierdzić kto i ile wpłacił ale więcej nie dam rady.
Wizyta najprawdopodobniej w tym tygodniu.

Gałeczka ma charakterek a Ronja i tak nie może się powstrzymać, żeby jej nie całować ;)

Posted

burczy, gdy głaszczę ją, gdy ona akurat ma ochotę na coś innego;)
burczy, gdy przesuwam ją na kanapie
burczy na każdego psa, który wchodzi jej w drogę

poza tym jest słodka i śmieszna.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Jeżeli chcesz nam pomóc to bardzo chętnie, numer konta jest w pierwszym poście ale ja w tej chwili nie ogarnę kolejnego bazarku.
Mogę potwierdzić kto i ile wpłacił ale więcej nie dam rady.
Wizyta najprawdopodobniej w tym tygodniu.

Czyli mogę robić bazarek na to konto tak? No to super, jestem uratowana...no i Gałka też :) Nie wiem o której wrócę dziś do domu i czy będę miała czas i siłę, ale postaram się dziś wystawić ;)

Gałka cud miód! Ona jest taka urodziwa, że domek napewno szybko znajdzie! Ale nie zapeszam, po cichu trzymam za jej życie kciuki.

Posted

Będę próbować lapać mocz Gałeczki. Gałeczki dużo pije - szczególnie po spacerze, pije bez opamiętania. muszę ją stopować. z wyprowadzaniem jej - musi wychodzić co kilka godzin, inaczej znajduję kałużę (sporą) w domu. noc całą wytrzymuje, ale jak tylko zaczyna się krzątanie w naszym domu, trzeba ją wypuścić.

Posted

ronja napisał(a):
Będę próbować lapać mocz Gałeczki. Gałeczki dużo pije - szczególnie po spacerze, pije bez opamiętania. muszę ją stopować. z wyprowadzaniem jej - musi wychodzić co kilka godzin, inaczej znajduję kałużę (sporą) w domu. noc całą wytrzymuje, ale jak tylko zaczyna się krzątanie w naszym domu, trzeba ją wypuścić.

A kiedy miała robione badanie krwi ? Jesli dużo pije , to sprawdzie tip topem poziom cukru by wykluczyc cukrzycę . I nie ograniczaj jej wody . Pies sam wie jak może sobie pomóc , cukrowe pieski tak wypłukuja np ketony ..
Oby to nie było to .