mysza 1 Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Jaka fajna Gałeczka :loveu::loveu::loveu: Quote
ronja Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 i zapomniałam napisać - na usg była bardzo grzeczna (wcześciej u dr Garncarza mało nie fruwala nad stołem). generalnie widzę zmiany na korzyść. z sikaniem różnie. wczoraj nic, po nocy nic. ja ją pilnuję, by dużo nie piła. chyba to pomaga. od mojego weta dostałam pół dużego pojemnika karmę renal - może ją jeść Gałeczka, tzn będę jej trochę mieszać z jej karmą Quote
Casablanca Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Gałcia przepiękna :loveu: Dobrze, że to nie to choróbsko. Niech się mała trzyma. Wygłaszcz ją ode mnie ;) Quote
ronja Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Gała Gałeczka już w swoim domku. Jest grzeczna, nauczyła się już nowej przestrzeni. Po schodach na razie jest noszona. Miasto i jego odgłosy aż tak jej nie przerażają. W domu domaga się pieszczot, chodzi za państwem, bawi się swoją ulubioną zabawką, którą od nas dostała. Quote
maja602 Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Trafiłam na koniec historii. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Sunia jest cudowna. Będę zaglądać i czekać na wiadomości z nowego domu. Quote
mysza 1 Posted June 5, 2011 Author Posted June 5, 2011 Jeszcze skontaktujemy się ze schroniskiem w kwestiach formalnych ;) Powodzenia Gałeczko :) Quote
ronja Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 u Galeczki wszystko w porządku - jesteśmy w kontakcie z panią a ja mam prośbę Siostrze mojej koleżanki zginęła suczka. Zawiadomione są baza danych paluch, opiekunka od której suczka zostala adoptowana, straż miejska Ogłoszenia rozwieszone na calej pradze [FONT=Arial]ZGUBIŁA SIĘ 02.06.2011, OK. GODZ. 16.00[/FONT] [FONT=Arial]W OKOLICACH ULICY NAMYSŁOWSKIEJ[/FONT] [FONT=Arial](BYŁA W CZERWONEJ OBROŻY Z CZARNĄ PRZYPIĘTĄ SMYCZĄ – MOŻE BYĆ JUŻ BEZ NICH)[/FONT] [FONT=Arial]BYŁA WIDZIANA W OKOLICACH ULIC: SMOLEŃSKA, GOŚCIERADOWSKA, CMENTARNA [/FONT] [FONT=Arial]POMÓŻCIE – TEL. KONTAKTOWY [/FONT][FONT=Arial]607 – 163 – 851[/FONT] [FONT=Arial]SUCZKA JEST BARDZO WYSTRASZONA (BOI SIĘ LUDZI)[/FONT] [FONT=Arial]ZA POMOC W ODNALEZIENIU NAGRODA![/FONT] Quote
Casablanca Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Gratulacje dla Gałeczki oraz podziękowania piękne dla tych wszystkich, którzy jej pomagali! :) Będą jakieś zdjęcia z nowego domku? Quote
mysza 1 Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Pewnie, że będą, nawet już są ;) Wstawię w wolnej chwili. Quote
Awit Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No wiecie co, tak nagle cichcem do domku...?:-) Baaaardzo się cieszę, Gałeczka złapała mnie za serce od chwili gdy ją ujrzałam. Skąd domek, z gumtree czy skąd? Quote
ronja Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 domek chyba z allegro. państwo byli poznać Gałeczkę (pisałam,że nie chciała podejść do nich). Czekałyśmy na badania Gałeczki, by mieć pewnośc, że wydajemy zdrowego psa. Mysza zrobiła przedadopcyjną i od soboty Gałeczka jest rozpieszczana przez swoich ludzi. a tak na marginesie, Mysza jaki jest stan konta Gałeczki? tzn ile jest długu? Quote
Awit Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Hehe, czyli mimo starań Gałeczka nie zniechęciła ludzi do siebie:-) Niech im się wiedzie!! Quote
mysza 1 Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 ronja napisał(a):domek chyba z allegro. państwo byli poznać Gałeczkę (pisałam,że nie chciała podejść do nich). Czekałyśmy na badania Gałeczki, by mieć pewnośc, że wydajemy zdrowego psa. Mysza zrobiła przedadopcyjną i od soboty Gałeczka jest rozpieszczana przez swoich ludzi. a tak na marginesie, Mysza jaki jest stan konta Gałeczki? tzn ile jest długu? Tak, domek z allegro, szablon Lilki urzekł Państwa ;) Nie wiem... jutro postaram się zrobić rozliczenie ale nie było żadnych wpłat, tylko wydatki... Quote
mysza 1 Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 [FONT=Verdana]Saldo Gałeczki wyszło - 210.[/FONT] Quote
Betbet Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Gałeczko dałaś radę! Wielkie podziękowania dla dziewcyzn, które swojego czasu przeszły tu niezłą gehennę a mimo tego zajęły się psem jak nalezy i znalazły mu dom. Jesteście wielkie!!! Quote
ronja Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 mysza 1 napisał(a):[FONT=Verdana]Saldo Gałeczki wyszło - 210.[/FONT] szkoda, że Casablanca nie zrobiła bazarku, który obiecywala od pierwszych stron... Quote
Casablanca Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 ronja napisał(a):szkoda, że Casablanca nie zrobiła bazarku, który obiecywala od pierwszych stron... Wstyd mi naprawdę, ale możliwości były zbyt skomplikowane, ponieważ nie mam własnego konta... Czekam z radością na zdjęcia z nowego domku :) Quote
ronja Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 mam wieści i zdjęcia z nowego domku. jest wszystko ok. Galeczka zaczęła już sama chodzić po schodach. Tylko wybredna co do jedzenia się zrobiła - pańcia ją chyba trochę rozpuściła, o u nas zjadała wszystko. Quote
Recommended Posts