Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i zapomniałam napisać - na usg była bardzo grzeczna (wcześciej u dr Garncarza mało nie fruwala nad stołem). generalnie widzę zmiany na korzyść.
z sikaniem różnie. wczoraj nic, po nocy nic. ja ją pilnuję, by dużo nie piła. chyba to pomaga.

od mojego weta dostałam pół dużego pojemnika karmę renal - może ją jeść Gałeczka, tzn będę jej trochę mieszać z jej karmą

Posted

Gała Gałeczka już w swoim domku. Jest grzeczna, nauczyła się już nowej przestrzeni. Po schodach na razie jest noszona. Miasto i jego odgłosy aż tak jej nie przerażają. W domu domaga się pieszczot, chodzi za państwem, bawi się swoją ulubioną zabawką, którą od nas dostała.

Posted

u Galeczki wszystko w porządku - jesteśmy w kontakcie z panią

a ja mam prośbę
Siostrze mojej koleżanki zginęła suczka.
Zawiadomione są baza danych paluch, opiekunka od której suczka zostala adoptowana, straż
miejska
Ogłoszenia rozwieszone na calej pradze

[FONT=Arial]ZGUBIŁA SIĘ 02.06.2011, OK. GODZ. 16.00[/FONT]

[FONT=Arial]W OKOLICACH ULICY NAMYSŁOWSKIEJ[/FONT]

[FONT=Arial](BYŁA W CZERWONEJ OBROŻY Z CZARNĄ PRZYPIĘTĄ SMYCZĄ – MOŻE BYĆ JUŻ BEZ NICH)[/FONT]

[FONT=Arial]BYŁA WIDZIANA W OKOLICACH ULIC: SMOLEŃSKA, GOŚCIERADOWSKA, CMENTARNA [/FONT]

[FONT=Arial]POMÓŻCIE – TEL. KONTAKTOWY [/FONT][FONT=Arial]607 – 163 – 851[/FONT]

[FONT=Arial]SUCZKA JEST BARDZO WYSTRASZONA (BOI SIĘ LUDZI)[/FONT]

[FONT=Arial]ZA POMOC W ODNALEZIENIU NAGRODA![/FONT]

Posted

No wiecie co, tak nagle cichcem do domku...?:-)
Baaaardzo się cieszę, Gałeczka złapała mnie za serce od chwili gdy ją ujrzałam.
Skąd domek, z gumtree czy skąd?

Posted

domek chyba z allegro. państwo byli poznać Gałeczkę (pisałam,że nie chciała podejść do nich). Czekałyśmy na badania Gałeczki, by mieć pewnośc, że wydajemy zdrowego psa. Mysza zrobiła przedadopcyjną i od soboty Gałeczka jest rozpieszczana przez swoich ludzi.

a tak na marginesie, Mysza jaki jest stan konta Gałeczki? tzn ile jest długu?

Posted

ronja napisał(a):
domek chyba z allegro. państwo byli poznać Gałeczkę (pisałam,że nie chciała podejść do nich). Czekałyśmy na badania Gałeczki, by mieć pewnośc, że wydajemy zdrowego psa. Mysza zrobiła przedadopcyjną i od soboty Gałeczka jest rozpieszczana przez swoich ludzi.

a tak na marginesie, Mysza jaki jest stan konta Gałeczki? tzn ile jest długu?

Tak, domek z allegro, szablon Lilki urzekł Państwa ;)
Nie wiem... jutro postaram się zrobić rozliczenie ale nie było żadnych wpłat, tylko wydatki...

Posted

Gałeczko dałaś radę! Wielkie podziękowania dla dziewcyzn, które swojego czasu przeszły tu niezłą gehennę a mimo tego zajęły się psem jak nalezy i znalazły mu dom. Jesteście wielkie!!!

Posted

mysza 1 napisał(a):
[FONT=Verdana]Saldo Gałeczki wyszło - 210.[/FONT]

szkoda, że Casablanca nie zrobiła bazarku, który obiecywala od pierwszych stron...

Posted

ronja napisał(a):
szkoda, że Casablanca nie zrobiła bazarku, który obiecywala od pierwszych stron...

Wstyd mi naprawdę, ale możliwości były zbyt skomplikowane, ponieważ nie mam własnego konta...

Czekam z radością na zdjęcia z nowego domku :)

Posted

mam wieści i zdjęcia z nowego domku. jest wszystko ok. Galeczka zaczęła już sama chodzić po schodach. Tylko wybredna co do jedzenia się zrobiła - pańcia ją chyba trochę rozpuściła, o u nas zjadała wszystko.