Casablanca Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Śliczna Niunia ;) Ładne szeleczki ma. Widać, że jest szczęśliwa i w ogóle wypiękniała bardzo. Quote
ronja Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Casablanca napisał(a):Śliczna Niunia ;) Ładne szeleczki ma. Widać, że jest szczęśliwa i w ogóle wypiękniała bardzo. szeleczki kupiła jej Mysza1 Quote
Casablanca Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Wczoraj wieczorem poszło 30 zł dla Gałeczki na konto fundacji ;) Narazie tylko tyle mogę dać... Quote
ronja Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Casablanca']Wczoraj wieczorem poszło 30 zł dla Gałeczki na konto fundacji ;) Narazie tylko tyle mogę dać... dzięki wklejam zaległą fakturę - z tej kwoty 20zł to badanie moczu Gałeczki,55zł posiew, 40zł usg - reszta to z innego psa Soni, podopiecznej Myszy Quote
Casablanca Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Chyba wszyscy zapomnieli o małej ślepotce... Doszło to 30 zł? Quote
ronja Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Jesteśmy w stałym kontakcie z panią Galeczki - nikt o niej nie zapomniał:) Gałeczka ma się dobrze, posikuje nadal, miała robione badania, ale podobnie jak u nas wyniki są bardzo dobre. Obecnie państwo z Galeczką pojechali na wakacje, jak wrócą pewnie będą fotki. Wpłatę sprawdzi Mysza jak wroci z wakacji:) Quote
Casablanca Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 ronja napisał(a):Jesteśmy w stałym kontakcie z panią Galeczki - nikt o niej nie zapomniał:) Gałeczka ma się dobrze, posikuje nadal, miała robione badania, ale podobnie jak u nas wyniki są bardzo dobre. Obecnie państwo z Galeczką pojechali na wakacje, jak wrócą pewnie będą fotki. Wpłatę sprawdzi Mysza jak wroci z wakacji:) O, to super :) A więc czekam na wieści i fotki ;) Quote
maja602 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 A ja zapraszam na bazarek. Mozna coś fajnego kupić i zapewnić Szafrankowi kolejny miesiąc pobytu w DT. http://www.dogomania.pl/threads/211841-kosmetyki-biżuteria-i-inne-na-Szafranka-do-15.08-OTWARTE Quote
Nutusia Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ho, ho... w zielonym gaju Gałeczki biegają :) A potem na piernatach odpoczywają :) Quote
Casablanca Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Cudownie się udało małej ślepotce :) aż się łezka w oku kręci jakby pomyśleć, że mogłaby teraz siedzieć w schronie Quote
marboze Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Dziekuje opiekunce Gałeczki,że przysłała zdjęcia maleńkiej na stronę Schroniska Chojnickiego.Cały czas o niej pamiętam,na forum była mowa o ponownym badaniu na nowej aparaturze,czy coś już wiadomo. Quote
mysza 1 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 [quote name='marboze']Dziekuje opiekunce Gałeczki,że przysłała zdjęcia maleńkiej na stronę Schroniska Chojnickiego.Cały czas o niej pamiętam,na forum była mowa o ponownym badaniu na nowej aparaturze,czy coś już wiadomo. Aparatura potrzebna do badania miała być w lipcu w gabinecie dr Garncarza ale jak dzwoniłam, niestety jeszcze jej nie było. Gałeczka pojechała na wakacje, jak wróci będziemy się dowiadywać czy już mozna badać i jeśli tak to od razu to zrobimy :) Tutaj jak widać "mama" Gałeczki wysłała zdjęcia, nawet nie wiedziałam :) http://www.przytuliskochojnice.pl/content/view/154/1/ Quote
Igiełka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Gałeczka jest wspaniała widać że ma super DS :) Quote
mysza 1 Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Casablanca napisał(a):Chyba wszyscy zapomnieli o małej ślepotce... Doszło to 30 zł? Doszło już dawno, bardzo dziękuję, bylam pewna, że wpisałam. najwyraźniej zapomniałam. A o Gałeczce pamiętamy nieustannie ;) Quote
Casablanca Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 mysza 1 napisał(a):Doszło już dawno, bardzo dziękuję, bylam pewna, że wpisałam. najwyraźniej zapomniałam. A o Gałeczce pamiętamy nieustannie ;) To dobrze :) Napewno ktoś pamięta, ale tu tak cicho od dawna było ;) Quote
Casablanca Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zaglądam do Gałeczki :) Dług pozostał, trzeba spłacić! Quote
Casablanca Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Zapraszam na obiecany daaaawno temu bazarek :) Połowa ewentualnego zysku idzie na dług po Gałeczce. http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-szał!-quot-Biżuteria-i-Zawieszki-na-długi-Fado-i-Gałki-do-22.10.11r.?p=17690691#post17690691 Quote
mysza 1 Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='Casablanca']Zapraszam na obiecany daaaawno temu bazarek :) Połowa ewentualnego zysku idzie na dług po Gałeczce. http://www.dogomania.pl/threads/215125-quot-Koralikowy-szał!-quot-Biżuteria-i-Zawieszki-na-długi-Fado-i-Gałki-do-22.10.11r.?p=17690691#post17690691 Dziękuję, dopiero tu zajrzałam, za dużo tych wątków ;) Gałeczka ma się dobrze, jesteśmy w kontakcie z jej domem :) Quote
Casablanca Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Może masz jakieś foteczki z nowego domku? :) A pieniążki później wpłacać na to konto co jest w pierwszym poście? Quote
mysza 1 Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Casablanca napisał(a):Może masz jakieś foteczki z nowego domku? :) A pieniążki później wpłacać na to konto co jest w pierwszym poście? Najnowsze to te z wakacji, wstawiane przez Ronję ale Pani pisała, że wszystko u nich dobrze. Na pewno niedługo coś podeśle ;) Konto z pierwszego postu jak najbardziej, dziękuję. Quote
Casablanca Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Wczoraj zakończył się bazarek ;) Niedługo powinno pójść 26 zł na konto podane w pierwszym poście. Quote
Recommended Posts