Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Casablanca napisał(a):
Śliczna Niunia ;) Ładne szeleczki ma. Widać, że jest szczęśliwa i w ogóle wypiękniała bardzo.

szeleczki kupiła jej Mysza1

Posted

[quote name='Casablanca']Wczoraj wieczorem poszło 30 zł dla Gałeczki na konto fundacji ;) Narazie tylko tyle mogę dać...
dzięki
wklejam zaległą fakturę - z tej kwoty 20zł to badanie moczu Gałeczki,55zł posiew, 40zł usg - reszta to z innego psa Soni, podopiecznej Myszy

• 1 month later...
Posted

Jesteśmy w stałym kontakcie z panią Galeczki - nikt o niej nie zapomniał:)
Gałeczka ma się dobrze, posikuje nadal, miała robione badania, ale podobnie jak u nas wyniki są bardzo dobre. Obecnie państwo z Galeczką pojechali na wakacje, jak wrócą pewnie będą fotki.
Wpłatę sprawdzi Mysza jak wroci z wakacji:)

Posted

ronja napisał(a):
Jesteśmy w stałym kontakcie z panią Galeczki - nikt o niej nie zapomniał:)
Gałeczka ma się dobrze, posikuje nadal, miała robione badania, ale podobnie jak u nas wyniki są bardzo dobre. Obecnie państwo z Galeczką pojechali na wakacje, jak wrócą pewnie będą fotki.
Wpłatę sprawdzi Mysza jak wroci z wakacji:)

O, to super :)
A więc czekam na wieści i fotki ;)

Posted

Dziekuje opiekunce Gałeczki,że przysłała zdjęcia maleńkiej na stronę Schroniska Chojnickiego.Cały czas o niej pamiętam,na forum była mowa o ponownym badaniu na nowej aparaturze,czy coś już wiadomo.

Posted

[quote name='marboze']Dziekuje opiekunce Gałeczki,że przysłała zdjęcia maleńkiej na stronę Schroniska Chojnickiego.Cały czas o niej pamiętam,na forum była mowa o ponownym badaniu na nowej aparaturze,czy coś już wiadomo.
Aparatura potrzebna do badania miała być w lipcu w gabinecie dr Garncarza ale jak dzwoniłam, niestety jeszcze jej nie było.
Gałeczka pojechała na wakacje, jak wróci będziemy się dowiadywać czy już mozna badać i jeśli tak to od razu to zrobimy :)
Tutaj jak widać "mama" Gałeczki wysłała zdjęcia, nawet nie wiedziałam :) http://www.przytuliskochojnice.pl/content/view/154/1/

Posted

Casablanca napisał(a):
Chyba wszyscy zapomnieli o małej ślepotce...
Doszło to 30 zł?

Doszło już dawno, bardzo dziękuję, bylam pewna, że wpisałam. najwyraźniej zapomniałam.
A o Gałeczce pamiętamy nieustannie ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Doszło już dawno, bardzo dziękuję, bylam pewna, że wpisałam. najwyraźniej zapomniałam.
A o Gałeczce pamiętamy nieustannie ;)

To dobrze :)
Napewno ktoś pamięta, ale tu tak cicho od dawna było ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Casablanca napisał(a):
Może masz jakieś foteczki z nowego domku? :)

A pieniążki później wpłacać na to konto co jest w pierwszym poście?

Najnowsze to te z wakacji, wstawiane przez Ronję ale Pani pisała, że wszystko u nich dobrze. Na pewno niedługo coś podeśle ;)

Konto z pierwszego postu jak najbardziej, dziękuję.