mysza 1 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Gałeczka jest w BDT u Ronji. [FONT=verdana]FUNDACJA MIĘDZYNARODOWY RUCH NA RZECZ ZWIERZĄT VIVA! ul. Kopernika 6 m 8 00-367 Warszawa [/FONT][FONT=arial][FONT=verdana]Numer konta: [/FONT][/FONT][FONT=verdana]86 1370 1109 0000 1706 4838 7316[/FONT] z dopiskiem Gałeczka Rozliczenie: Wydatki: odrobaczanie - aniprazol - 12zł wizyta u dr Garncarza - 45zł odbiór Gałeczki z Warszawy - 20zł wyjazd do dr Garncarza - 20zł badanie krwi- 56zł transport do lecznicy- 7 zł badanie moczu- 20zł transport do lecznicy- 7zł wizyta u dra Garncarza- 38 dojazd do lecznicy w Wawie- 20 posiew moczu- 55 badanie ogólne moczu- 20 usg- 40 transport do lecznicy- 15 odrobaczenie- 5 Razem: 380 zł Wpłaty: 50- Akucha 120- bazarek Ronji, wpłata od Randy 30- Casablanca Razem: 200 zł Saldo: - 180 zł Pomoc rzeczowa- 9 kg karmy Hill's - prezent od Ellig :loveu: Aktualne zdjęcia Gałeczki :loveu: Mała, ślepa sunia szuka domu! Obecnie przebywa w domu tymczasowym u Ronji ma marne szanse na dom-kaleka nikomu nie jest potrzebna...Ale ona nie zachowuje się jak pies okaleczony-bawi się, liże po rękach, przytula i ciągle ma nadzieję. Ogłoszenie adopcyjne: Gałeczka to piękna suczka. Jest dość mała (ok. 5 kg), włos średniej długości. Ma około dwa latka. Uwielbia się bawić, leżeć na kolanach i być głaskana. Jest bardzo spokojna, przyjacielska, niekłopotliwa.Zgodna z innymi zwierzętami .Lubi dzieci. Umie chodzic na smyczy. Do schroniska trafiła z powodu jednej, nie istotnej wady. Nie istotnej? Dla Niej tak, ale dla człowieka bardzo ważnej. Jest niewidoma, a przecież kaleka nikomu nie jest potrzebna. Porzucili Ją na jakimś polu, gdy była małym szczeniaczkiem. Nie widzi jak inne psy, ale kocha tak samo-może chcesz, aby Ciebie pokochała? Jest zaszczepiona i po sterylizacji. kontakt: tel: 507 443 597 Zdjęcia ze schroniska: Gałeczka jest na watku mikropiesków: http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!/page339 Quote
Canaveral-staff Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 serce sie kroi jak sie widzi takiego pieska w dziale szukam domu jest ogłoszenie -spokijna suczka dla starszej pani wklej ja tam Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ok-dzieki juz wklejam... nie wiem ile ma lat-wyglada mlodo , moze to szczeniak jeszcze -za malo mam danych na stronie adopcyjnej schronu Jej zdjecia nie ma -moze dopiero jest od niedawna mam nadzieje,ze Casablanka sie pojawi i opowie cos wiecej o suni ( przekopiowalam ten watek z innego-byl podpiety do wizyty przedadopcyjnej) Quote
malagos Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Te oczyska, ciekawe co jej jest...... Dobrze, ze ma watek i imię, choc to na poczatek........... :) Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 tez sie zastanawiam co z tymi oczkami czy widzi choc troche czy wcale... to jedno oczko jakby inne-ale na zdjeciu to wiadomo -nie ma co sie sugerowac a ze mala, slepotka i taka krucha to psy wyczuja i podgryzaja,ech dobrze,ze choc w ciepelku pomieszkuje Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ataK napisał(a):A ile waży? Bo może na mikrusy wrzucić... a moge prosic link do mikrusow-nie orientuje sie gdzie szukac ten watek... jeszcze nie trafilam na dogo na niego do ilu kg zalicza sie piesek jako mikrus,zeby Ja tam umiescic ? wydaje sie ,ze malutka i szczuplutka jest ale co do wagi - jak Casablanka zajrzy to napisze bedziemy wiecej wiedzialy Quote
ataK Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='beataczl']a moge prosic link do mikrusow-nie orientuje sie gdzie szukac ten watek... jeszcze nie trafilam na dogo na niego do ilu kg zalicza sie piesek jako mikrus,zeby Ja tam umiescic ? wydaje sie ,ze malutka i szczuplutka jest ale co do wagi - jak Casablanka zajrzy to napisze bedziemy wiecej wiedzialy Tu jest wątek, na który można zgłaszać psiaki do 6 kg. http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 [quote name='ataK']Tu jest wątek, na który można zgłaszać psiaki do 6 kg. http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie nie wyglada na wiecej... dzieki za link Quote
Agata69 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Cz ktoś ma bezposredni kontakt z sunią? Quote
Casablanca Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Mam tu ogłoszenie adpocyjne: Gałka to piękna suczka. Jest dość mała (ok.6 kg), włos średniej długości. Ma około dwa latka. Uwielbia się bawić, leżeć na kolanach i być głaskana. Jest bardzo spokojna, przyjacielska, niekłopotliwa. Do schroniska trafiła z powodu jednej, nie istotnej wady. Nie istotnej? Dla niej tak, ale dla człowieka bardzo ważnej. Jest niewidoma, a przecież kaleka nikomu nie jest potrzebna. Porzucili ją na jakimś polu, gdy była małym szczeniaczkiem. Nie widzi jak inne psy, ale kocha tak samo-może chcesz, aby ciebie pokochała? Gałka czeka na przyjaciela w Chojnickim Schronisku dla Zwierząt Witam, mam jeszcze te trzy focie, ale kiepska jakość: Gałka niewidzi całkowicie, od urodzenia...:shake:...I tak dobrze ma, że w biurze siedzi... Quote
beataczl Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jeszcze dane kontaktowe potrzebne do ogloszen... Quote
Luzia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Beatko masz zapchaną skrzynkę więc pozwolę sobie odpisać tutaj ;) To w sumie nic prywatnego w końcu. Cześć. Pamiętam, pamiętam :) Tylko od razu szczerze piszę że zakładki mi diabli wzięło i nie będą to ogłoszenia na dokładnie takich portalach jak tam były ;) Jak coś czekam na maila z danymi zwierzaka. dla przypomnienia: [email protected] Pozdrawiam Luzia Quote
Canaveral-staff Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ojejku to ona nie widzi od małego ? a czy była konsultowana z wetem może jest do" naprawienia " Quote
wszpasia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Poczytajcie, podajcie dalej - ważne! Kobieta namiętnie szuka psów (małych suczek) a potem raz dwa znajduje powód żeby się ich pozbyć. Dzwoniła też w sprawie Isi, uwierzyłam jej na początku, że ma dobre intencje. http://www.dogomania.pl/threads/1983...domku.../page4 Uważajcie na p. Kasię z Wadowic/Andyrchowa (3 dzieci: 2 nastolatków i 3 letnia córeczka, mąż pracuje jako zawodowy kierowca tir'a). Quote
beataczl Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='Luzia']Beatko masz zapchaną skrzynkę więc pozwolę sobie odpisać tutaj ;) To w sumie nic prywatnego w końcu. dzieki za wiadomosc :smile: beda lepsze fotki Galki to pooglaszamy malutka skrzynke wyczyscilam Quote
rita60 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Biedna,słodka malizna.......trzeba cioteczki zwołac na watek suni. Wrzucic na FB i ogłaszac. Quote
Casablanca Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Za chwilę zrobię bannerek dla małej ;) Tylko jakie wymiary? Mogę zrobić 2, jeden 100x100, drugi 200x100 Jak komu pasuje....Bardzo dziękuję, że pomagacie :) Quote
Awit Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Co za los... Maleńka śliczna niewidoma sunieczka, w dodatku bez człowieka który byłby dla niej całym światem... Quote
Kava Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jestem i podnosze. Casablanka mozesz podeslac jakies porzadniejsze zdjecia? wstawie na FB i NK Przypadkiem znam pare osob w waszych okolicach, to zadna gwarancja ... ale nigdy nic nie wiadomo.... Biedactwo, ale w biurze ma sie dobrze? Quote
Kava Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 wstawilam na NK, narazie zero odezwu.... trabimy dalej.. zatrzymajcie ja jeszcze w tym biurze poki co... Quote
Betbet Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Zależy czy mogą ją tyle w biurze trzymać:( Niewiele mogę zrobić, niewiele umiem nawet zrobić Quote
Recommended Posts