ronja Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 jeśli już jest, to dzięki wielkie. tylko trzeba dopisac, że nie wiemy co z jej oczkami, ze jesteśmy w trakcie badań a allegro jak zwykle piękne:) Quote
mysza 1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Bardzo dziękujemy za śliczne allegro :loveu: Quote
mysza 1 Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 Gałeczka dostała wpłatę na 50 zł od Akuchy. Dzięki :loveu: Quote
Ellig Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='lilk_a']Allegro Gałeczki , podmienione allegro Pokera o którym pisała Ellig :) jak coś zmienić dopisać to piszcie , zmienię .... dopisek po poście ronji nie przeczytałam zanim napisałam swój ... to ja nie wiem , można dopisać że mała jest konsultowana , że adopcja po jakimś czasie , kiedy wszystko już będzie wiadome czekam na decyzję :) i jeszcze dopiszę Ellig :) , jak nie Gałeczka to wybierz następnego :) Lila bardzo dziekuje, przepraszam dopiero teraz moglam zajrzec na dogo.Allegro cudne!:) Quote
mysza 1 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Wczoraj widziałam Gałeczkę :loveu: Jest wesoła, rozbrykana, chodzi za Ronją krok w krok, warczy na inne psy kiedy wchodzą jej w drogę albo jak coś się nie podoba ;) na przykład na jak siedzi na kanapie i się chce ją przesunąć. Ma dziewczyna charakter. Według mnie, Gałka nie widzi nic, ma charakterystyczne dla niewidomego psa gesty, czasami wpada delikatnie na nogi stojącego człowieka. Po domu porusza się super, nie wpada na nic specjalnie ale myślę, że nie widzi. Sądząc jednak po humorze, w niczym jej to nie przeszkadza ;) Jest słodka.:loveu: Quote
Awit Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Oko mi łzą zaszło, takie cudne allegro. Jak się nie rozdzwonią ludzie, to chyba koniec świata się zbliża.... Gdybym miała jednego psa, po tym allegro już normalnie nie mogłabym spać:-) Quote
ronja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Gałeczka dziś dwa razy pogoniła naszą Dakocię i to, że nie widzi absolutnie jej nie przeszkodziło:mad: Quote
mysza 1 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ronja napisał(a):Gałeczka dziś dwa razy pogoniła naszą Dakocię i to, że nie widzi absolutnie jej nie przeszkodziło:mad: Oj, musiała złapać to od Kaluchnego ;) Gałeczka to kawał łobuza jest ;) Quote
mysza 1 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Podrzucamy słodką Gałeczkę. Niedługo druga wizyta u dra Garncarza. Quote
ronja Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 pustki:( kiltix jeszcze nie dotarł. Mysza zamówiła karmę dla swoich psów - będzie ją jadła i Gałeczka, bo moja karma się już skończyła Quote
mysza 1 Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Wiem od Asi, że Kiltix wysłała wczoraj więc pewnie jutro, pojutrze dotrze. Quote
Gosiara Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Obróżka,która działa 7 miesięcy przeciw kleszczom i pchłom:)Ja stosuję na moim piesku od listopada,ani kleszcze ani pchła nam nie grozne:) http://www.kiltix.pl/kiltix-propoksur-flumetryna.html Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ronja napisał(a):Mysza zamówiła karmę dla swoich psów - będzie ją jadła i Gałeczka, bo moja karma się już skończyła Przecież miala jeść karmę Kaluszkową. A za moment dotrze karma od Ellig dla Gałeczki, Kajusia i Jurysia. Marta, koniecznie bierz karmę Kalucha, przecież ta kruszynka zje tyle, że się tego nie zauważy.... Puszki też... Ellig przesyła Wam też przez Nutusię puszki, które spokojnie mogą być dla kruszynki, bo Kaluch zdaje się jeszcze ma swoje. Quote
mysza 1 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Ewa Marta napisał(a):Przecież miala jeść karmę Kaluszkową. A za moment dotrze karma od Ellig dla Gałeczki, Kajusia i Jurysia. Marta, koniecznie bierz karmę Kalucha, przecież ta kruszynka zje tyle, że się tego nie zauważy.... Puszki też... Ellig przesyła Wam też przez Nutusię puszki, które spokojnie mogą być dla kruszynki, bo Kaluch zdaje się jeszcze ma swoje. Dziękujemy :loveu: Gałeczka malutka musi jeść drobną karmę, nie wiem jaka jest Kaluszkowa. Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Wydaje mi się, że ostatnio to był Hills... Ale to musi sprawdzić Marta. Quote
ronja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 niestety nie pamiętam jaką karmę ma Kaluchny, bo przesypuję do pojemnika:) Gałeczka je niewiele, więc problemu dużego nie ma. Quote
Luzia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ronja napisał(a):kiltix jeszcze nie dotarł. A gdzie zamawiałyście? Quote
Nutusia Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Halo! No to ja się tu dowiaduję, że karmy nie ma??!?!?!!? Martuś, jaka jest szansa, że Twój Tata będzie na działce w weekend i będzie jechał do Was? Ja do końca tygodnia nie dam rady wpaść, bo dziś mam sterylkę Franciszki, a jutro muszę ją zostawić w domu samą (tylko sąsiadka wpadnie na "kontrol"), więc będę gnała do domu. W sobotę zdejmuję szwy Lesiowi... Daj znać, bo zaraz "życzliwie" ktoś zauważy, że psy głodzisz!!!! I to przeze mnie!!!!! :) Quote
ronja Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Nutusiu, dam Ci znać wieczorem. Jeszcze z tatą o tym nie gadałam. Quote
Ewa Marta Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 ronja napisał(a):niestety nie pamiętam jaką karmę ma Kaluchny, bo przesypuję do pojemnika:) Gałeczka je niewiele, więc problemu dużego nie ma. Sprawdziłam na pierwszej stronie Kalucha. Sama ją zawoziłam i od razu zapisałam, że to był Royal Canin, więc można spokojnie dawać Gałeczce:-) A Nutusia ma dla niej w samochodzie Hillsa:-) Kaluch tym razem ma dostać jakąś karmę hiszpańską a Juryś i Gałeczka właśnie Hillsa. Quote
Ellig Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Ewa Marta napisał(a):Sprawdziłam na pierwszej stronie Kalucha. Sama ją zawoziłam i od razu zapisałam, że to był Royal Canin, więc można spokojnie dawać Gałeczce:-) A Nutusia ma dla niej w samochodzie Hillsa:-) Kaluch tym razem ma dostać jakąś karmę hiszpańską a Juryś i Gałeczka właśnie Hillsa. Dla Kaluchnego Crunchy Basic Menu 20 kg i dla wszystkich 100 kabanosow i 750 g przysmakow Quote
Ellig Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Dla Galeczki 9 kg Hill'sa i dla Jurysia 13,5 kg Hill'sa:) i 6 puszek bardzo dobrej karmy:)Dla psiaka , ktory bedzie jej potrzbowal:) Quote
Recommended Posts