EVA2406 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Casablanca napisał(a):Jeśli Bydgoszcz to mogłabym ją zabrać...ale to dopiero 3.05 i poza tym ktoś musiałby ją tam odebrać na terenie wystawy i zaprowadzić do kliniki, bo nie będę miała czasu... Nie licz, że dr Garncarz będzie 3 maja przyjmował, przecież to jest święto. Quote
Casablanca Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 EVA2406 napisał(a):Nie licz, że dr Garncarz będzie 3 maja przyjmował, przecież to jest święto. Domyślam się, ale zapomniałam, że to święto...Ale i tak wątpię, że to będzie w maju Quote
EVA2406 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Casablanca napisał(a):Domyślam się, ale zapomniałam, że to święto...Ale i tak wątpię, że to będzie w maju W tym wypadku to my musimy się dostosować do dr. Jest to super fachowiec i należy zrobić wszystko, żeby ta konsultacja się odbyła. Quote
Casablanca Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 EVA2406 napisał(a):W tym wypadku to my musimy się dostosować do dr. Jest to super fachowiec i należy zrobić wszystko, żeby ta konsultacja się odbyła. Gdyby był w tej Bydgoszczy to super...do Warszawy będzie trudniej transport zorganizować, ale skoro to ma pomóc Małej odzyskać wzrok to napewno się uda :) Quote
beataczl Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 paulinken-dziekuje, moze jeszcze nie bylo wizyty dr,a zawsze to blizej i mozna w 1 dzien obrocic Casablanka-jutro zapytam o wszystko odnosnie wyjazdu na konsultacje w niedziele bedzie sesja zdjeciowa psiaczkow schroniskowych, dostalam tel. do Pani ktora bedzie robila zdjecia ,zadzwonie i poprosze o kilka ladnych zdjec do ogloszen :smile: Quote
irrational Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 widzę, że najpierw Małą chcecie Ciotki 'zrobić' bardziej adopcyjną ;) fajnie jakby udało się uzyskać konkretniejsze informacje na temat jej oczek :) trzymam kciuki!!! Quote
paulinken Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy? Quote
tripti Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='paulinken']Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy?[/QUOTE] to na konsultacje może przyjechać? a do ds nie mogła jechać? Quote
irrational Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='tripti']to na konsultacje może przyjechać? a do ds nie mogła jechać?[/QUOTE] szkoda, że nie ma opcji 'lubię' :) do mnie dzisiaj Edzik już dojechał i ... fajny chłopak z niego jest ;) szkoda, że Gałce się nie udało... Quote
paulinken Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='tripti']to na konsultacje może przyjechać? a do ds nie mogła jechać?[/QUOTE] Nie do mnie te pytania. Quote
mysza 1 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 A do DT lub hotelu sunia zostanie wydana? Gdyby taki się znalazł? Quote
tripti Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='mysza 1']A do DT lub hotelu sunia zostanie wydana? Gdyby taki się znalazł?[/QUOTE] nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew. Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='paulinken']Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy?[/QUOTE] zadzwonilam -w Warszawie wczesniej bo praktycznie kazdy pon do czwartku i umawiaja na dzien i godzine pytalam co to certyfikacja- swiadectwo dla zwierzat na wystawe,ze nie maja wad genetycznych i zas dzwonie do schronu co zadecyduja ... szkoda,ze nikogo na miejscu nie mamy Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='mysza 1']A do DT lub hotelu sunia zostanie wydana? Gdyby taki się znalazł?[/QUOTE] tez zapytam, zaraz dzwonie Quote
beataczl Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='tripti']nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew.[/QUOTE] schronisko prosilo o bezposredni transport do Krk -niestety ,nie udalo sie mam dobre wiesci -jest zgoda na dt dla suni :multi: /w posagu ;) karma dla dt! :smile: kazde miejsce w Polsce oby dobre- ale transportem bezposrednim. odn. wizyty u dr Garncarza - P. Kierownik bedzie rozmawiala z Opiekunka Galeczki,zeby pojechala naszym transportem z dogo najlepiej jak najszybciej czyli - wizyta w Warszawie Towarzystwo z Chojnic wezmie na siebie koszt wizyty czyli 90 zl. :smile: (o koszt pytalam w lecznicy) wczoraj byl wet w schronisku- ,,cos " Galeczka widzi i potrzebna jest wlasnie konsultacja specjalistyczna... czyli czekamy na tel co ustalono z Opiekunka suni Quote
paulinken Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='tripti']nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew.[/QUOTE] Renatka to teraz Lionees, raczej bierze staruszki... Quote
Itske Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='irrational']szkoda, że nie ma opcji 'lubię' :) do mnie dzisiaj Edzik już dojechał i ... fajny chłopak z niego jest ;) QUOTE] O! ale świetna wiadomość! Gratuluję syneczka! Zdjęcie chcę! Quote
Awit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Dobrze, żę do dr Garncarza przyjedzie. Równie dobrze, mogła przyjechać parę dni temu i tak jak teraz będzie wracała do chojnic, to mogła jechać do krakowa...... Quote
tripti Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='paulinken']Renatka to teraz Lionees, raczej bierze staruszki...[/QUOTE] o a co to się tak pozmieniało z tym nickiem? staruszki tak, ale niewidome też, wszystko da się uzgodnić, Gałeczka spokojniutka. Quote
Awit Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Pisała kiedyś o zmianę nicka i po 2 latach jej zmienili:-) Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Awit']Pisała kiedyś o zmianę nicka i po 2 latach jej zmienili:-)[/QUOTE] Dokładnie, pisała na samym początku i dopiero teraz jej zmienili... to piszcie do niej, ale nie wiem, czy ma miejsce, bo jakiś czas temu do mnie dzwoniła, że nie bardzo... ale może się pozmieniało. Quote
beataczl Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='Awit']Dobrze, żę do dr Garncarza przyjedzie. Równie dobrze, mogła przyjechać parę dni temu i tak jak teraz będzie wracała do chojnic, to mogła jechać do krakowa......[/QUOTE] tak...tylko szkoda,ze Wawa -Krk nie bylo transportu pisze do Lioness Quote
mysza 1 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Super, musimy znaleźć jej DT zatem. Sama bym ją wzięła, bo mam podobną sunię i ciągle myślę o Gałeczce ale mam innego psiaka w DT, poza tym jej to bym potem nie oddała ;) i mąz już by mnie chyba eksmitował ;) Quote
paulinken Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='beataczl']tak...tylko szkoda,ze Wawa -Krk nie bylo transportu pisze do Lioness[/QUOTE] Napisz do Lionees, Lioness to ktoś inny ;) Quote
Recommended Posts