Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Casablanca napisał(a):
Jeśli Bydgoszcz to mogłabym ją zabrać...ale to dopiero 3.05 i poza tym ktoś musiałby ją tam odebrać na terenie wystawy i zaprowadzić do kliniki, bo nie będę miała czasu...

Nie licz, że dr Garncarz będzie 3 maja przyjmował, przecież to jest święto.

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVA2406 napisał(a):
Nie licz, że dr Garncarz będzie 3 maja przyjmował, przecież to jest święto.

Domyślam się, ale zapomniałam, że to święto...Ale i tak wątpię, że to będzie w maju

Posted

Casablanca napisał(a):
Domyślam się, ale zapomniałam, że to święto...Ale i tak wątpię, że to będzie w maju

W tym wypadku to my musimy się dostosować do dr. Jest to super fachowiec i należy zrobić wszystko, żeby ta konsultacja się odbyła.

Posted

EVA2406 napisał(a):
W tym wypadku to my musimy się dostosować do dr. Jest to super fachowiec i należy zrobić wszystko, żeby ta konsultacja się odbyła.

Gdyby był w tej Bydgoszczy to super...do Warszawy będzie trudniej transport zorganizować, ale skoro to ma pomóc Małej odzyskać wzrok to napewno się uda :)

Posted

paulinken-dziekuje, moze jeszcze nie bylo wizyty dr,a zawsze to blizej i mozna w 1 dzien obrocic
Casablanka-jutro zapytam o wszystko odnosnie wyjazdu na konsultacje

w niedziele bedzie sesja zdjeciowa psiaczkow schroniskowych, dostalam tel. do Pani ktora bedzie robila zdjecia ,zadzwonie i poprosze o kilka ladnych zdjec do ogloszen :smile:

Posted

Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy?

Posted

[quote name='paulinken']Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy?[/QUOTE]

to na konsultacje może przyjechać? a do ds nie mogła jechać?

Posted

[quote name='tripti']to na konsultacje może przyjechać? a do ds nie mogła jechać?[/QUOTE]

szkoda, że nie ma opcji 'lubię' :)

do mnie dzisiaj Edzik już dojechał i ... fajny chłopak z niego jest ;) szkoda, że Gałce się nie udało...

Posted

[quote name='mysza 1']A do DT lub hotelu sunia zostanie wydana? Gdyby taki się znalazł?[/QUOTE]

nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew.

Posted

[quote name='paulinken']Dzwoniłam na Bełzy. Konsultacje u dr Garncarza odbędą się u nich 14-15 maja, do końca miesiąca trzeba się zapisać. Pani pytała czy na konsultację czy na certyfikację (nie wiem, co to). Nr telefonu na Bełzy 52/345-40-45. Może uda się wcześniej do Warszawy?[/QUOTE]

zadzwonilam -w Warszawie wczesniej bo praktycznie kazdy pon do czwartku i umawiaja na dzien i godzine
pytalam co to certyfikacja- swiadectwo dla zwierzat na wystawe,ze nie maja wad genetycznych
i zas dzwonie do schronu co zadecyduja ...
szkoda,ze nikogo na miejscu nie mamy

Posted

[quote name='tripti']nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew.[/QUOTE]

schronisko prosilo o bezposredni transport do Krk -niestety ,nie udalo sie

mam dobre wiesci -jest zgoda na dt dla suni :multi: /w posagu ;) karma dla dt! :smile:
kazde miejsce w Polsce oby dobre- ale transportem bezposrednim.

odn. wizyty u dr Garncarza - P. Kierownik bedzie rozmawiala z Opiekunka Galeczki,zeby pojechala naszym transportem z dogo
najlepiej jak najszybciej czyli - wizyta w Warszawie
Towarzystwo z Chojnic wezmie na siebie koszt wizyty czyli 90 zl. :smile: (o koszt pytalam w lecznicy)
wczoraj byl wet w schronisku- ,,cos " Galeczka widzi i potrzebna jest wlasnie konsultacja specjalistyczna...

czyli czekamy na tel co ustalono z Opiekunka suni

Posted

[quote name='tripti']nie została wydana do ds zwg na trasę... ale jakby była już w wawie może mogłaby zostać? Renata5 prowadzi (prowadziła?) płatny dt i ma doświadczenie z takimi psiaczkami, lokalizacja to Sochaczew.[/QUOTE]

Renatka to teraz Lionees, raczej bierze staruszki...

Posted

[quote name='irrational']szkoda, że nie ma opcji 'lubię' :)

do mnie dzisiaj Edzik już dojechał i ... fajny chłopak z niego jest ;) QUOTE]

O! ale świetna wiadomość! Gratuluję syneczka! Zdjęcie chcę!

Posted

Dobrze, żę do dr Garncarza przyjedzie.
Równie dobrze, mogła przyjechać parę dni temu i tak jak teraz będzie wracała do chojnic, to mogła jechać do krakowa......

Posted

[quote name='paulinken']Renatka to teraz Lionees, raczej bierze staruszki...[/QUOTE]

o a co to się tak pozmieniało z tym nickiem? staruszki tak, ale niewidome też, wszystko da się uzgodnić, Gałeczka spokojniutka.

Posted

[quote name='Awit']Pisała kiedyś o zmianę nicka i po 2 latach jej zmienili:-)[/QUOTE]

Dokładnie, pisała na samym początku i dopiero teraz jej zmienili... to piszcie do niej, ale nie wiem, czy ma miejsce, bo jakiś czas temu do mnie dzwoniła, że nie bardzo... ale może się pozmieniało.

Posted

[quote name='Awit']Dobrze, żę do dr Garncarza przyjedzie.
Równie dobrze, mogła przyjechać parę dni temu i tak jak teraz będzie wracała do chojnic, to mogła jechać do krakowa......[/QUOTE]
tak...tylko szkoda,ze Wawa -Krk nie bylo transportu

pisze do Lioness

Posted

Super, musimy znaleźć jej DT zatem. Sama bym ją wzięła, bo mam podobną sunię i ciągle myślę o Gałeczce ale mam innego psiaka w DT, poza tym jej to bym potem nie oddała ;) i mąz już by mnie chyba eksmitował ;)