Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mysza 1']Nic nie jest pozamiatane, sunia trafi pod moją opiekę i będzie w dobrych rękach, kto mnie zna, ten wie ;) sama mam w domu ślepotkę i Gałeczką jestem zauroczona. Sunia zamieszka w domu ale nie u mnie, bo mam staruszka na DT.

Bardzo prosimy o pomoc w przenocowaniu suni w Gdańsku
- to dla niej szansa, jedna z niewielu jakie dostała ostatnio.
Czyli Gałka będzie u ciebie na DT dopóki nie wróci aniawa?

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mogę sunie przenocować . Jestem na zwolnieniu cały tydzień w domu i macham przez okno do pracy
Itske. Kolerzanka Itske pracuje od mojego domu 100 m nie bedzie miala daleko po odbior malej

Posted

Weszłam i już się zdenerwowałam, ale już się uspokoiłam.
Czyli mogłaby u Seci przenocować?
A w w-wie do kogoś od myszy, tak?
Kiedy wraca aniawawa, czy wtedy zajmie się Gałeczką?

Posted

Kochani dr Garncarz przyjmuje na wyjeździe w Gdyni w dniach

W dniach 09-10.04.2011 badamy okulistycznie i kardiologicznie (wraz z echo) psy i koty w Gdyni.
Zainteresowanych prosimy o kontakt z rejestracją naszej przychodni pod. nr tel. 22 858 80 62.
Zapraszamy. Magda i Jacek Garncarz

Posted

sorki, że wskakuję w drodze i nie przeczytałam całego tematu.

Czy potrzebny nocleg w Wawie?
Ew. Krótki pobyt?

Proszę uprzejmie. Oferuję się.
dr Magda Garncarz zna mnie przez mojego kota Vita, psy Fida i Tośkę.
Z pewnością wyda referencje w razie potrzeby.

Posted

Słuchajcie mamy lekką zmiane planów. Mój mąż jedzie słuzbowo Warszawa-Gdynia. Może dziś odebrac małą w Swieci ok godz 21 i jutro przywieźc ją do Warszawy. Potrzbujemy tylko noclegu i przetrzymania maleństwa do jutra do godzin południowo/popołudniowych. Byłoby najlepiej gdyby nocleg znalazł sie w Gdyni bo Łukasz i tak dotrze tam dopiero ok 23.
Czy jest ktos kto mógłby zaopiekowac się suna w Gdyni, przez te kilkanascie godzin?
A moze ktos mógłby bardzo późnym wieczorem przejąc małą w Gdyni i zawieźc do Seci?
Jutro mój maz juz by ja od Sieci odebrał.

Posted

tak, rybeczka jedzie grzecznie ,...niedlugo bedzie na miejscu
cudo to malo powiedziane...
jutro jedzie z TZ Karoliny
mam fotki ,komu na maila..?

i mialam dzis sensowny telefon od Pani z Lodzi w sprawie adopcji, zobaczymy...

Posted

Gałeczka już meldowała się z trasy.....czekam, pokój przygotowany na ślepka. Pamiętam jak to było, moja dalmatynka też była ślepa
Itske gardło, krtań i struny głosowe dalej w opłakanym stanie. Niestety doświadczenie podpowiada, że to bite 2 tygodnie :-( czyli jeszcze mniej jak tydzień

Posted

Itske napisał(a):
Cześć, chyba się pgubiłam, Mała jest u Seci, jutro odbiera ją mąż Karoliny i wiezie do warszawy?
Tak?
Secia, jak Twoje gardziołko?

Dziś maż Karoliny przywozi ja do Seci, a jutro ja odbiera i wiezie do Warszawy, a tak dokładniej do Łomianek ;)