Casablanca Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 [quote name='mysza 1']Nic nie jest pozamiatane, sunia trafi pod moją opiekę i będzie w dobrych rękach, kto mnie zna, ten wie ;) sama mam w domu ślepotkę i Gałeczką jestem zauroczona. Sunia zamieszka w domu ale nie u mnie, bo mam staruszka na DT. Bardzo prosimy o pomoc w przenocowaniu suni w Gdańsku- to dla niej szansa, jedna z niewielu jakie dostała ostatnio. Czyli Gałka będzie u ciebie na DT dopóki nie wróci aniawa? Quote
mysza 1 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Casablanca napisał(a):Czyli Gałka będzie u ciebie na DT dopóki nie wróci aniawa? A poczytasz uważnie? ;) Quote
rita60 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Sprobuje spytac na terierkowie,sa tam osoby z Gdanska,do kogo podawac ewentualny kontakt ? Quote
beataczl Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 rita60 napisał(a):Sprobuje spytac na terierkowie,sa tam osoby z Gdanska,do kogo podawac ewentualny kontakt ? do mnie prosze . Quote
Casablanca Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 mysza 1 napisał(a):A poczytasz uważnie? ;) Ja już taka zakręcona tutaj jestem, że muszę chyba po pięć razy posty czytać :D Quote
mysza 1 Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Podrzucamy, noclegu szukamy. Kurde a z pw ktoś odpisał? Quote
Casablanca Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 SZUKAMY NOCLEGU! Nie pozwólmy zmarnować takiej szansy! beataczl, może zrób w pierwszym poście na samej górze takimi dużymi czerwonymi literami napis? Quote
Secia Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 mogę sunie przenocować . Jestem na zwolnieniu cały tydzień w domu i macham przez okno do pracy Itske. Kolerzanka Itske pracuje od mojego domu 100 m nie bedzie miala daleko po odbior malej Quote
Awit Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Weszłam i już się zdenerwowałam, ale już się uspokoiłam. Czyli mogłaby u Seci przenocować? A w w-wie do kogoś od myszy, tak? Kiedy wraca aniawawa, czy wtedy zajmie się Gałeczką? Quote
Secia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 mam gorączkę a post jest długi czy ktoś mógłby w skrócie skrobnąć po co gałeczka sie rusza w taką podróż Quote
Secia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Kochani dr Garncarz przyjmuje na wyjeździe w Gdyni w dniach W dniach 09-10.04.2011 badamy okulistycznie i kardiologicznie (wraz z echo) psy i koty w Gdyni. Zainteresowanych prosimy o kontakt z rejestracją naszej przychodni pod. nr tel. 22 858 80 62. Zapraszamy. Magda i Jacek Garncarz Quote
inga.mm Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 sorki, że wskakuję w drodze i nie przeczytałam całego tematu. Czy potrzebny nocleg w Wawie? Ew. Krótki pobyt? Proszę uprzejmie. Oferuję się. dr Magda Garncarz zna mnie przez mojego kota Vita, psy Fida i Tośkę. Z pewnością wyda referencje w razie potrzeby. Quote
Secia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 co sunia je bo mam karmę tylko dla starych dużych psów. Mam cos kupić dla niej? Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Słuchajcie mamy lekką zmiane planów. Mój mąż jedzie słuzbowo Warszawa-Gdynia. Może dziś odebrac małą w Swieci ok godz 21 i jutro przywieźc ją do Warszawy. Potrzbujemy tylko noclegu i przetrzymania maleństwa do jutra do godzin południowo/popołudniowych. Byłoby najlepiej gdyby nocleg znalazł sie w Gdyni bo Łukasz i tak dotrze tam dopiero ok 23. Czy jest ktos kto mógłby zaopiekowac się suna w Gdyni, przez te kilkanascie godzin? A moze ktos mógłby bardzo późnym wieczorem przejąc małą w Gdyni i zawieźc do Seci? Jutro mój maz juz by ja od Sieci odebrał. Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna. Udało się w końcu złapać sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( I nie ma co z nią zrobić w miejscu w którym jest teraz zostać nie może bo jest w nim kot który nie lubi towarzystwa. Mamy możliwość DT ale na łańcuch, a suńka maleńka z 7 kg max :( DT pilnie potrzebne. Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Patrzę na mapę. Czy ktos mógłby wyjechac po sunię odebrac ją w Kowalach i zawieźć do Seci? Mała byłaby do odebrania między godz 22 a 23 dziś wieczorem. Quote
Casablanca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Czekamy na beataczl i jej szybką decyzję. Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Decyzja podjęta. Sunia dzis przyjedzie do Seci. Jesli nikt inny sie nie znajdzie to mój mąz zboczy z trasy i podwiezie sunie wprost do TDT. Secia czekam na kontakt ;) Quote
Casablanca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Super! Już wszystko wiem i trzymam mocno kciuki! :) Quote
Casablanca Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zapraszam Cioteczki na wątek, na którym jest tak cicho, że tylko skomlenie psa słychać...Maltretowany i duszony: http://www.dogomania.pl/threads/203631-Alfiś-z-przeszłością-znęcano-się-nad-nim-bito-i-duszono...-Tczew?p=16528772#post16528772 Quote
Awit Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Czyli rybeczka dziś nocuje u Seci?? Na kogo adopcja? Jejku!!! Jak ja się cieszę!!!:-) Quote
Itske Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Cześć, chyba się pgubiłam, Mała jest u Seci, jutro odbiera ją mąż Karoliny i wiezie do warszawy? Tak? Secia, jak Twoje gardziołko? Quote
beataczl Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tak, rybeczka jedzie grzecznie ,...niedlugo bedzie na miejscu cudo to malo powiedziane... jutro jedzie z TZ Karoliny mam fotki ,komu na maila..? i mialam dzis sensowny telefon od Pani z Lodzi w sprawie adopcji, zobaczymy... Quote
Secia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Gałeczka już meldowała się z trasy.....czekam, pokój przygotowany na ślepka. Pamiętam jak to było, moja dalmatynka też była ślepa Itske gardło, krtań i struny głosowe dalej w opłakanym stanie. Niestety doświadczenie podpowiada, że to bite 2 tygodnie :-( czyli jeszcze mniej jak tydzień Quote
karolina_g_k Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Itske napisał(a):Cześć, chyba się pgubiłam, Mała jest u Seci, jutro odbiera ją mąż Karoliny i wiezie do warszawy? Tak? Secia, jak Twoje gardziołko? Dziś maż Karoliny przywozi ja do Seci, a jutro ja odbiera i wiezie do Warszawy, a tak dokładniej do Łomianek ;) Quote
Recommended Posts