Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marta9494']Zobaczyłam Gałkę w podpisie maupy,może cos wymyślę,są dla niej jakieś perspektywy?Ktoś ją chce?
Tak, Gałeczka ma jechać do irrational, ale jest jeden problem-trzeba przewieść Małą na trasie Chojnice-Kraków najlepiej bez przesiadek, a to prawie 600 km...Szukamy kogoś kto ją przewiezie, albo ktoś kto wsiadłby z nią do "taxi" i bezpiecznie odwiózł...

Posted

marta9494 napisał(a):
Napisałam na wątku Kuby,na razie zero odzewu:(

Wstępnie znamy kilka ofert, które by mogły przewieść Gałkę, ale to z jakąś osobą towarzyszącą, a jechać nie ma kto...Jest chyba jakiś transport za 400 zł, ale potrzeba drugiego kierowcy.

Posted

Może Irrational by mogła, Irrational możesz?
A to Wy moglibyście wziąć Gałeczkę do W-wy?
Jejku, tak bardzo bym chciała, żeby Gałeczka już była w domku.....

Posted

Kana napisał(a):
My jedziemy w środę na trasie Gdańsk > Warszawa.
W zamian mógłby nam ktoś przywieźć naszą tymczasowiczkę z Krakowa.

Ma się rozumieć z Krakowa do Warszawy?
Awit napisał(a):
Może Irrational by mogła, Irrational możesz?

...

Posted

ciszę się, że coś się tu dzieje ;) wielkie dzięki za każdą możliwość!
moje przemieszczanie niestety mało prawdopodobne :( przypomnę, że największym problemem jest wydostanie pieska z obrębu Chojnic! Już pojawiła się propozycja dowozu Gdańsk-Warszawa i chyba funkcjonuje ona stosunkowo regularnie... tylko co dalej... :s
a cóż to za biedę z Krk do Wawy? Czyżbym jakąś przegapiła? :D
ehhh ...

Posted

Gdybyśmy zdecydowały, że transport łączony to jedyne rozwiązanie, to trzeba by Małą z Chojnic np. do Grudziądza przewieść, a z tej Warszawy do Krakowa to ktoś napewno będzie jechał! ;)

Posted

Z Krakowa do Wawy będzie jechać nasza sunia Pitka Dora, jeżeli dziewczyna która się zadeklarowała - w czwartek.
Będziemy jechać przez Brodnicę i Grudziądz.

Posted

kontaktowałam się z beataczl kilka dni temu i... raczej marne szanse, żeby coś z tego wyszło. Nie ma transportu i nie zapowiada się, żeby był :( Ja przetrzepałam oferty przewozowe z internetu i odpowiedzi jedynie negatywne. Może szukajcie domku gdzieś w pobliżu, albo kogoś kto faktycznie mógłby po sunię pojechać. Ja tymczasem podratuję takiego Edwarda, który stary, ślepy i w boksie a nie ciepłym biurze siedzi? Bardzo chcę pomóc, ale jak widać, nie jestem w stanie :(

Posted

irrational napisał(a):
kontaktowałam się z beataczl kilka dni temu i... raczej marne szanse, żeby coś z tego wyszło. Nie ma transportu i nie zapowiada się, żeby był :( Ja przetrzepałam oferty przewozowe z internetu i odpowiedzi jedynie negatywne. Może szukajcie domku gdzieś w pobliżu, albo kogoś kto faktycznie mógłby po sunię pojechać. Ja tymczasem podratuję takiego Edwarda, który stary, ślepy i w boksie a nie ciepłym biurze siedzi? Bardzo chcę pomóc, ale jak widać, nie jestem w stanie :(

irrational zaraz cie wysciskam
tak bardzo sie ciesze, ze Edward trafi do ciebie....

a Galeczka znajdzie napewno domek blizej,
skoro ten transport byl takim problemem, to niestety nie mozna tego przeskoczyc....

pisz koniecznie bede na watku Edwarda zagladac....
buzka

Posted

:) oj Kava! superowski entuzjazm, ale poczekajmy jeszcze chwileczkę ;) Muszę tutaj usłyszeć pozostałe opinie - beataczl może wreszcie dopcha się do netu no i Casablanca, której bardzo zależy na piesku i ma z nim bezpośredni kontakt. Zresztą, chyba wszystkim nam zależy, więc czekam na głosy zaangażowanych ;)
niestety trwa to i trwa, żadnych optymistycznych sygnałów ni widu ni słychu :(

Dałam słowo w sprawie Gałci i dlatego tak długo wyczekuję. Tylko na ile moja 'pomoc' w tym przypadku jest realnie potrzebna i przynosi ulgę zwierzęciu?
Decyzja co dalej musi zapaść na dniach.

Posted

przyznam, że nic z tego nie rozumiem... jak to dom jest a transportu nie ma??? Zupełnie bez sensu.

Nasza 11 letnia Kropka (z podpisu) pojechała z Bielska-białej (była w hoteliku) do Szczecina. Wybitnie dziwana ta sytuacja z Gałką :crazyeye:

Posted

Ja nie rozumiem, ciągle na dogo ktoś gdzieś jeździ, zima, śnieg, zawieje a psiaki jeżdżą po całym kraju.
Gałeczka czeka tyle czasu, irrational czeka, trasa z Gdańska do w-wy, i z w-wy do krakowa.
Dalej psy podróżowały.
Nie wiem czemu tak jest, nie oceniam, nie krytykuję, po prostu nie rozumiem.

Posted

Awit napisał(a):
Ja nie rozumiem, ciągle na dogo ktoś gdzieś jeździ, zima, śnieg, zawieje a psiaki jeżdżą po całym kraju.
Gałeczka czeka tyle czasu, irrational czeka, trasa z Gdańska do w-wy, i z w-wy do krakowa.
Dalej psy podróżowały.
Nie wiem czemu tak jest, nie oceniam, nie krytykuję, po prostu nie rozumiem.

Ja nie tylko nie rozumiem, ale jestem zaszokowana. Czy ten wątek to tylko takie "bicie piany"? Zastanówcie się...
Wkrótce nasz klejny pies jedzie do Szczecina (z ostrowca), a wy tu o transporcie Gałki jakby miala do Ameryki jechać... Dzieciniada.