Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 821
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='beataczl']to bylo do przewidzenia ;) wczoraj napisalam Casablance, ze sunia znajdzie szybko dt albo nawet DS ! moze pootwierdzic!!! ;):multi:
Mówiłaś, mówiłaś ;) Ale nie sądziłam, że aż tak szybko! :D
aniawawa uściskałabym cię!
Itske byłoby świetnie gdybyś ją zawiozła! :)
Mała jak ją wołałam Gałka to reagowała ;)

Posted

Nie ma za co mnie sciskac. Sunia w zasadzie jest bezproblemowa tzn. nie wymaga intensywnej, specjalnej opieki jak np. pies po złamaniach kręgosłupa więc to nic wielkiego.
Jeszcze tylko mojego TZ musze oswoić ze zmianami w ilości stadka ;), jest akurat na wyjeździe i dopiero w niedziele wróci.
Tyle, że jemu bardziej od rasowych podobają się takie zwykłe kundelki. ;)

Posted

W życiu też są szczęśliwe zakończenia...:evil_lol: Trzymam kciuki za urobienie męża ;). Chociaż na dogo jestem jeszcze krócej mogę potwierdzić lepiej suczka nie mogłaby trafić...(rekomendacje 16letnie).

Posted

[quote name='Casablanca']Itske byłoby świetnie gdybyś ją zawiozła! :)
QUOTE]
Wyjeżdżam z Gdańska do Warszawy 22.03 (środa) o godzinie 14 - czy ktoś przywiezie Gałeczkę do Gdańska?
Aniawawa - pasuje Ci ten termin?

Posted

[quote name='Itske']Wyjeżdżam z Gdańska do Warszawy 22.03 (środa) o godzinie 14 - czy ktoś przywiezie Gałeczkę do Gdańska?
Aniawawa - pasuje Ci ten termin?[/QUOTE]
Sądzę, że znajdziemy transport :)

Posted

[quote name='Itske'][quote name='Casablanca'] Wyjeżdżam z Gdańska do Warszawy 22.03 (środa) o godzinie 14 - czy ktoś przywiezie Gałeczkę do Gdańska?
Aniawawa - pasuje Ci ten termin?[/QUOTE]
Powiedz o której przewidujesz że dojedziesz do Warszawy?
Jeszcze jedno 22.03 to wtorek, środa to 23.03 - jeszcze raz powiedz kiedy jedziesz, żeby już było to jasne.
I tak planuje wziąść urlop na ten dzień jeśli będzie konieczne, więc bez problemu.
Muszę tylko ze dwa dni wcześniej wiedzieć czy suczka jedzie i kiedy.

Posted

a rzeczywiście poplatałam daty i dni, wyjeżdżam z Gdańska (chciałabym) ok godz. 14 we WTOREK 22.03 - trudno planowac przyjazd - bo nie wiem, jaka będzie droga, ale te 5 godz. tzreba liczyć, czyli między 19 a 20 powinnam być w stolicy.
(w środę z warszawy jadę dalej i zaczynam szkolenie, stąd mi się ta środa przyplątała

Posted

[quote name='wiosenka']: Trzymam kciuki za urobienie męża ;)[/QUOTE]

Zaczynają się schody... jakoś mój TZ nie jest zadowolony (delikatnie mówiąc) z mojego pomysłu, zobaczymy co będzie dalej.
Dopiero się dowiedział bo był na wyjeździe. Nawet gdyby coś było nie tak (odpukać) to i tak zgłaszam się z pomocą finansową.

Posted

[quote name='aniawawa']Zaczynają się schody... jakoś mój TZ nie jest zadowolony (delikatnie mówiąc) z mojego pomysłu, zobaczymy co będzie dalej.
Dopiero się dowiedział bo był na wyjeździe. Nawet gdyby coś było nie tak (odpukać) to i tak zgłaszam się z pomocą finansową.[/QUOTE]

troche mnie wlasnie zmartwilo jak pisalas ,ze Twoj TZ o tym dt nie wiedzial ...:-(

Posted

Już wie. To co mogę ze spokojem zaoferować to domek dla suczki na jakieś 2-3 miesiace. Jeśli uważacie że warto skorzystać to OK, jak to nie będzie Wam odpowiadało to jak mówie pomogę finansowo. Teraz to już Wasza decyzja co dalej.

Dodatkowo mam zamiar tez dac jej banerek na swojej stronie, może się ktoś zainteresuje małą.

Posted

Bardzo proszę osoby decyzyjne o podjęcie takowej. Na transport też czekają inne psiaki, więc albo trzymam miejsce dla Gałeczki, albo mogę zaoferowac podroż innemu zwierzakowi.

a co będzie z Gałeczką za 2-3 msc, jeśli w tym czasie nie znajdzie się DS?

Posted

Nie chce wpływać na niczyją decyzję, ale obserwuje na różnych watkach, że czasem tak to bywa, że domów tymczasowych jest kilka. Pytanie czego jest więcej plusów czy minusów tej akcji? Na pewno nikt w W. jeśli by do niej trafiła nie odda suczki do schronu, za to ręczę. Tu ma szanse na konsultacje i ewentualne leczenie. A co będzie jutro któż to wie...