LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 barbara.h napisał(a):Ładny mi brzydalek:lol: a gdzie mój tekst? :oops: pytam nie śmiało? Na wątku białej :lol: Wpadasz z białą dziś? Quote
MaDi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Lady zapomniałyśmy napisać,że nawet wg. weta Rozi jest bardzo ładna:cool3: Michał w terenie więc Cię nie odwiedzi;) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='MaDi']Lady zapomniałyśmy napisać,że nawet wg. weta Rozi jest bardzo ładna:cool3: Michał w terenie więc Cię nie odwiedzi;) Aaa, no tak. A więc wg weta Rozi jest bardzo ładna :evil_lol: Co do Michała - ok, jutro popołudniu nie mogę, ale w weekend jestem wolna. Była właśnie Basia z Białą, a potem poznałyśmy 5tygodniowego szczeniaczka, który zamieszkał pod nami ;) Zamknęłam pokój, gdzie suka zwykle ucieka, siedziałyśmy w kuchni - Ro jest znacznie bardziej zainteresowana światem, gdy obok jest pies ;) Parę moich fot: Potem wstawię foty od Basi, jak już je dostanę i przerobię ;) Quote
sonia71 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Rozka próbuje się uśmiechać czy ze starchu łapie powietrze? Quote
sonia71 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a to następne fotki będą już po... siku :) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Coś na styl uśmiechu, poza tym siku się pieskowi chciało, to dyszał ;) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Dziękuję bardzo Basi za zdjęcia z dzisiejszej wizyty u Rozi :) Będę wrzucała etapami, powycinałam już mój straszny wizerunek i mogę coś wstawić :evil_lol: Biała wilk Rozi tam jeeest! Powącham, gdzieś tu łazi... Nie po oczach! Z serii "jestem pieskiem ze schroniska, pogłaskaj mnie, bo umrę!" Dwa łażące i dupencja Białej Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 O, idzie do mnie! Powąchamy się... Pod bródką I za uszkiem Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Idę sobie, bo mnie tu strzela po oczach... Tak sobie siedziałyśmy obie na podłodze A tu piesek mnie pilnował ;) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Debil :evil_lol: Ona coś ma... Usiędę sę Quote
evel Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 http://lh5.ggpht.com/__PzL0RsYOIA/TTh4_QT30uI/AAAAAAAACMc/ZxSiqBzAC68/s512/DSC_5271.JPG widzę, że łapie zawiechy zawodowo, jak Zu :evil_lol: Jak się jutro nie pozabijają, to będzie OK ;) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='evel']http://lh5.ggpht.com/__PzL0RsYOIA/TTh4_QT30uI/AAAAAAAACMc/ZxSiqBzAC68/s512/DSC_5271.JPG widzę, że łapie zawiechy zawodowo, jak Zu :evil_lol: Jak się jutro nie pozabijają, to będzie OK ;) Tak, podobne są mocno w tej kwestii :evil_lol: Potem jeszcze wrzucę fotki ze srylkiem z piętra niżej ;) A co do jutra - schowam zabawki i miski, nie będzie czego bronić prócz mnie :evil_lol: Ale ona warcząca, nie atakująca. Quote
sonia71 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 czy między dziewczynami nie było wogóle spięć? Biała podobna do Polly tylko większa ale ten sam typ ,ciekawe czy Pollkę można podciągnąc pod typ Border Collie;) Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 sonia71 napisał(a):czy między dziewczynami nie było wogóle spięć? Biała podobna do Polly tylko większa ale ten sam typ ,ciekawe czy Pollkę można podciągnąc pod typ Border Collie;) Rozi warczała od siebie z legowiska, ale to raczej w ochronie swoich własności ;) A tak, to były spoko. Biała borderowa właśnie ze względu m.in. na wielkości, Polly nijak borderowa. Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Kolejne zdjęcia z dziś: ooo, tak mnie dreap, taaaak: Pierwszy plan - Biała: zakrzesłowe: Piękna Biała: Dziewczyny: Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Ze srylkiem sąsiadów: Tutaj w tle widać, jak Rozi boi się własciciela srylka, mimo, ze on nic nie robił, tylko stał ooo, co to?! jakieś dziwne... przylazło za mną... Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 A, ratunku, fufufufu Jakies małe i śmieszne... O Boże, otacza mnie... Z serii piękny pies: Quote
LadyS Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 MaDi napisał(a):Lady gdzie oni nabyli takiego malucha? Napiszę Ci na PW ;) Quote
tequilla26 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Miło popatrzeć jak sunia przełamuje swój strach Quote
LadyS Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Dobrze, że wet zalecił odrobaczanie, bo w kupach wieczornych były glisty - nie jakoś dużo i nieżywe, ale jednak. Quote
Recommended Posts