Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
u mnie jechała dwa razy bez transportera, w związku z tym ze jechałam sama z dzieckiem to przywiązywałam ją do przednich drzwi smyczą i sobie leżała na wycieraczce...ale wtedy to ona ogólnie udawała że jej nie ma...

No tak, ale to jednak Twoj samochód, a nie wypielęgnowana taksa, nie? :evil_lol: Oczywiscie bez obrazy dla Twojego samochodu :evil_lol:

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co pamiętam to w środę i w czwartek.
Może Michała uda mi się namówić i razem pojedziemy....jak mnie nie zabije;)
Ja też z Małym chce podjechać może to pogodzimy.

Posted

ladySwallow napisał(a):
No tak, ale to jednak Twoj samochód, a nie wypielęgnowana taksa, nie? :evil_lol: Oczywiscie bez obrazy dla Twojego samochodu :evil_lol:

no tak bo mój samochod to tylko wypielegnowane cacko mego TZta hihihi z ktorego ja regularnie robie smietnik:-)

Posted

MaDi napisał(a):
Z tego co pamiętam to w środę i w czwartek.
Może Michała uda mi się namówić i razem pojedziemy....jak mnie nie zabije;)
Ja też z Małym chce podjechać może to pogodzimy.

Byłoby świetnie, mnie pasuje bardziej czwartek, ale w środę też jakoś wykombinujemy. Jak coś - daj znać.

Posted

no to zgadywanka na wieczór:
evel dotykała stopki
A.Rozki i to lewej bo to wątek suni
B. stopki rowerowej tylko skąd mowa o rowerze a może TZ??
c.stopki samochodowej tylko gdzie ona jest umiejscowiona

za prawidłową odpowiedź...przyszły dziubek Rozalindy :)

Posted

MaDi napisał(a):
Nasz ulubiony wet ma jutro dyżur;) Jak coś to pojedziemy i tak pewnie wieczorem, tylko Michał jeszcze nic nie wie:evil_lol:
Chce Wam powiedzieć,że kleszcze atakują:-o

Wieczorem mi pasuje, do ok. 16 mam zajęcia - więc jak coś, to jesteśmy w kontakcie. Kleszcze fuuuuj, na szczęście u nas na podwórku nie uświadczysz nawet trawki ;)

Posted

Nasz ulubiony wet ma jutro dyżur;) Jak coś to pojedziemy i tak pewnie wieczorem, tylko Michał jeszcze nic nie wie:evil_lol:
Chce Wam powiedzieć,że kleszcze atakują:-o

Posted

kleszcze atakują zawsze jaki kilka dni pod rząd jest kilka stopni na plusie (dosłownie kilka) takze trzymanie sie sezonów kleszczowych wg kalendarza mija się z celem...
pojawiłą się juz szczepionka od babeszjozy, niestety bardzo droga...

Posted

sonia71 napisał(a):
przyszłam się przywitać z Rozką :)

jak tam z feromonami?

Jeszcze nijak, bo okazało się, że wysłać pocztą ich nie idzie, chyba że w paczce na warunkach specjalnych. Mają przyjechać busem.

Posted

sonia71 napisał(a):
no masz! też wymyślili przecież kupione były na allegro i przyszły chyba normalnie poleconym.

No pani powiedziała piranhi na poczcie, ze wysłać można tylko na warunkach specjalnych - bo to ciekłe.

Posted

sonia71 napisał(a):
a i tu myk...bo pani wiedziała co to ...ale jakby nie wiedziała to ....:) bedę u zadry po 15 ,zabrać i nadać w kopercie bąbelkowej czy niech bedzie busem?

Niech już będzie busem, na razie się nie pali - a ja i tak muszę z busów transproter zadry nadać.

Posted

sonia71 napisał(a):
taaa,ten tarnsporter to nawet koniecznie....bardzo ,bardzo,bardzo ,bardzo koniecznie bo jezeli zadra ma tylko ten jeden ...to lipa.

Spoko, z zadrą ustalała piranha, ze można busem, zadra nie ma tylko jednego.

Posted

dzisiaj Rozka jedzie na wirusowki?dajcie znać jak było.

lady -gdyby tylko istniala taka możliwość... to jednak czekamy na ten transporterek to jest najwygodniejszy- dorzucę się do busa.

Posted

Byłyśmy u weta, Rozi nie została zaszczepiona, dostała na razie tabletke odrobaczającą do podania i wet zalecił kąpiel w szamponie dermatologicznym. Szczepienie za tydzień.