Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 356
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale co mam napisać? :D Zu się zdziwiła, bo ten pies jakiś drętwy, a na dodatek jej chapnął zębami w nos (na szczęście Zu nie zdążyła zareagować inaczej jak: "Oooojeeeju") ale przy naszym wyjściu Rozi się zakręciła nawet parę razy po kuchni, piszcząc (bo by chciała a się boi). Piękna jest. Próbowałyśmy dzisiaj zapoznać dziewczyny tak normalnie, nie obyło się bez paru warknięć ostrzegawczych w obronie czipsów ;) ale ogólnie myślałam, że będzie gorzej. Myślę, że Rozi bardzo pomogłaby obecność zrównoważonego psa w docelowym DS.

Posted

Przez przypadek weszłam na wątek Rozi - moja Majeczka jest ewidentnie z nią spokrewniona:) Podobne są, prawda? Była bardzo wycofana, ale dochodzi do siebie. Wymyśliłam, że to Berlińczyk - mix berneńczyka, bernardyna i pekińczyka:) A Rozi jest booska:)

Posted

[quote name='PESTKA.']Przez przypadek weszłam na wątek Rozi - moja Majeczka jest ewidentnie z nią spokrewniona:) Podobne są, prawda? Była bardzo wycofana, ale dochodzi do siebie. Wymyśliłam, że to Berlińczyk - mix berneńczyka, bernardyna i pekińczyka:) A Rozi jest booska:)

Sa bardzo podobne do siebie.

Posted

Joodith napisał(a):
Berlińczyki :)

No właśnie, ech, te Berlińczyki:) Maja u mnie też była bardzo wycofana, przez pierwszy tydzień praktycznie w ogóle nie wychodziłam z nią na zewnątrz, bo tak się bała, że cały czas leżała skulona na sowim posłaniu. Kolejne dwa tygodnie to były spacerki "naramienne", dopiero potem zaczęła się poruszać po ziemi, no a teraz biega, węszy, wszystko ją interesuje:) Taka rasa widocznie, że potrzebuje czasu:)

Posted

Małej staje jedno ucho, konkretniej mówiąc - lewe. Wygląda jak niewyrośnięty, kolorowy DONek :evil_lol: Dziś władowała nam się rano na łożko i położyła się przy mnie, co by sobie pospać. W stosunku do mnie otwiera się coraz bardziej, do TZta jest nieufna, boi się z jego strony nagłych ruchów. Potrzebuje jak najszybciej domu stałego, zanim na dobre się przywiąże.

Posted

sonia71 napisał(a):
oglaszasz już ją gdzieś ,oprócz tych plakatow ?
PW masz ale pelna :)

Wyczyściłam skrzynkę. Suczka ma dwa allegra i jest ogłaszana na największych portalach.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Suńka dziś przylazła do nas na łóżko i znów ułożyła się do spania. Potem stwierdziła, że TŻta też trzeba przywitać ;)

Pewnie stwierdziła,że jak już jest to i Jemu trzeba się podlizać;)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Suńka dziś przylazła do nas na łóżko i znów ułożyła się do spania. Potem stwierdziła, że TŻta też trzeba przywitać ;)

no to męskie lody przełamane :)