sacred PIRANHA Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 transport z Ukrytym Smokiem załatwiałam ja, był bezpłatny:-) jak będzie potrzeba z jakims psiakiem na tej trasie to się bede do niej usmiechać znowu:-) Quote
handzia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [quote name='evel']Wystarczy uważnie poczytać i wszystko będzie wiadomo ;) Furciaczku, myślisz, że można młodej wprowadzić kliker za parę dni? Ponoć z lękliwymi psami potrafi przyspieszyć pracę... Z tego co wiem na razie ladySwallow do niej ćwierka jak wariatka jeśli Rozi nawiąże z nią jakiś kontakt i nagradza pyyyyszną kiełbaską :lol:, a suka powolutku, powolutku się otwiera ;) Jak miło już dzisiaj czytać, że powolutku się otwiera.:lol: Dobrze , że Sonia zadecydowała, że sunia zostaje. Następne zmiany nie byłyby wskazane. Quote
handzia Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 furciaczek napisał(a):Kliker cudowna rzecz, poczekajcie jeszcze pare dni az zacznie lapac kontakt. Mozesz kliker schowac do kieszeni, lub klikac zza plecow tak zeby przytlumic dzwiek. Wygodnie tez pod pacha trzymac i klikac :) Poczekajcie, musi sie oswoic z nowa sytuacja, odblokowac sie...wtedy latwiej cokolwiek wypracowac. Teraz taki klebek nerwow, nowa sytuacja, nowe miejsce, ludzie to dla niej ogromny szok. Do tej pory byla w jednym miejscu, ktore juz znala, miala czlowieka ktoremu juz ufala...teraz zostalo jej to odebrane w brutalny dla niej sposob. Nie nauczyla sie radzic sobie w takich sytacjach, organizm, mozg jest w szoku. Musi troszke minac czasu zeby ciekawosc i typowe psie zachowania wziely gore. Trzeba ja stymulowac do ruszania sie, zajecia czymkolwiek... A jak dzisiaj dziewczynka? Furciaczku, wiem że może nie poznałyśmy się w przyjaznej atmosferze, ale chcę Ci powiedzieć, że mądra i sprawiedliwa z Ciebie kobita;), pozdrawiam. Quote
sacred PIRANHA Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 tak moja sis to bardzo sprawiedliwa kobieta, szkoda że nie znasz jej osobiście i nie słyszałaś wszystkich jej komentarzy na te tematy:-P Quote
sacred PIRANHA Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 najprawdopodobnije jutro Rozi odwiedzi szkoleniowec z Alteri, mamy nadzieje że da troche wskazowek jak szybciej i łagodniej przebrnąć z sunią przez zapoznawanie z miastem i innymi nowymi sytuacjami Quote
Panca Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 dotarlam tu przez Lidke i obiecuje rozglosic na FB cudna sunieczka n apewno niebawem znajdzie dom,jestem pewna Quote
evel Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):najprawdopodobnije jutro Rozi odwiedzi szkoleniowec z Alteri, mamy nadzieje że da troche wskazowek jak szybciej i łagodniej przebrnąć z sunią przez zapoznawanie z miastem i innymi nowymi sytuacjami Też mam nadzieję, Lila jest świetna i psy fajnie na nią reagują, moja Zu ją kocha, więc musi być dobrze :kciuki: Quote
LadyS Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 Potrzebuję feromonów, które były kupione dla sióstr. Funia zgodziła się je przewieźć do zadry - potrzebuje kogoś, kto mi dostarczy/wyśle pocztą. Quote
handzia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Jak tam dzisiaj sprawuje się Rozzinka? Choć troszkę lepiej? Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Byłam i widziałam....straszna bida. Taka cicha myszka nawet nie wiedziałam,że jest w mieszkaniu, oby jak najszybciej zaczęła normalnie funkcjonować. Quote
zadra Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 MaDi napisał(a):Byłam i widziałam....straszna bida. Taka cicha myszka nawet nie wiedziałam,że jest w mieszkaniu, oby jak najszybciej zaczęła normalnie funkcjonować. Strasznie wycofana suczynka. Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 zadra napisał(a):Strasznie wycofana suczynka. Niestety widok jest przykry, ale smaczki od Lady brała;) Quote
sonia71 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 feromony będą jutro u zadry a mój TZ spróbuje je odebrać i wysłać do lady-tylko proszę namiary smaczki brała-bo toż to psie dziecko a które nie skusi się na nie :)powolutku i bedą inne żarełka . Quote
MaDi Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Serce pęka... http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110112/PODLASKA/504837047 Quote
sacred PIRANHA Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 sonia71 napisał(a):feromony będą jutro u zadry a mój TZ spróbuje je odebrać i wysłać do lady-tylko proszę namiary smaczki brała-bo toż to psie dziecko a które nie skusi się na nie :)powolutku i bedą inne żarełka . soniu ja bede jutro u zadry na 100% wiec odbiore feromony i wysle do Pauliny,więc nie wynajmuj TZta;-) nie wiem w jakich mniej więcej godzinach tam dotrą? żebym nie wybrała sie za wczesnie hihi Quote
sonia71 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 qrcze nie wiem o której konkretnie ....moze przed wyjsciem wyslij sms do zadry czy juz ma ...tak bedzie najpewniej ...bo nawet w drodze cos nieraz wypadnie Quote
handzia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Rozzinka, jak tam się miewasz dzikusku? Quote
sacred PIRANHA Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Była dziś u niej behawiorystka, podpowiedziała pare rzeczy, w obecnym stanie suni nie zaleca wychodzenia na dwór bo dla suki to jest totalnie obce miejsce...czekamy aż sunia się rozluźni i bardziej zaufa paulinie... Quote
handzia Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Biedactwo....więc czekamy na lepsze wieści:roll: Quote
sonia71 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Rozka jak się przekona ze lady nie zrobi jej krzywdy na pewno pokaze powolutku swoje prawdziwe szczeniackie oblicze. Quote
sonia71 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 witaj Rozi -przytulam cię bardzo mocno ...choć jeszcze tego nie lubisz... Quote
MaDi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Podobno po wizycie jest odrobinę lepiej. Zajrzyjcie proszę. http://www.dogomania.pl/threads/200154-Pomocy!-szczeniaki-w-dramatycznej-sytuacji!?p=16106712#post16106712 Quote
sonia71 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Rozka mam nadzieję że feromony pomogą ci inaczej spojrzeć na świat. Quote
Recommended Posts