Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam do kilku osób z Warszawy i każdy podaje kwotę 440 zł za transport suni do BB.Do tego trzeba doliczyc transport suni ze Szczytna do W-wy,czyli razem około 550zł.Stasznie duża suma,a jak na razie mamy deklaracje na 163 zł od:
Katarzyna09-30 zł
Dominikabankert-20zł
Edek-30zł wpłacone
Bela51-20zł
Mój bazarek-63zł
Będę szukać jakiegoś łączonego transportu,może się uda.

• Replies 374
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie do Demir, lub do niej zadzwońcie (jest ogłoszona na mapie pomocy dogomaniaków). Jest z Warszawy, wozi psiaki po całej Polsce, bierze 0.50 gr za km.

Posted

Napisałam wczoraj do Psich Ratownikow, tez słyszałam, ze wozą niedrogo. Czekam na odpowiedz.
Kochani, dorzuccie chociaz po 5 zl na podroz Saby do domu.:-(

Aha, a jak wypadł test na koty ? Mam nadzieje, ze wszystkie zyją ?:roll:

Posted

Trochę mało tutaj osób zagląda :( A tak mało brakuje, żeby bida miała już domek. Strasznie drogo wychodzi ten transport :( Błagamy o pomoc !!!!

Posted

dominikabankert napisał(a):
mam pytanie a nie pytałyscie tych panstwa do ktorych jedzie onka czy nie mogliby pokryc jakiej czesci za transport?

Ja rozmawiałam z Pania, mowila, ze "cos" dołozy. Ale na razie brakuje bardzo duzo:-(

Posted

Właśnie wróciłam od Saby.Sunia jest w złym stanie psychicznym,panicznie bała się wyjść z kojca,psy w nim wariowały,zrobiło się zamieszanie,a Saba prawie zawału dostała.Do tego jest poraniona,więc musiała zostać pogryziona.Trzeba ja zabierać jak najszybciej z tego miejsca!!!
Do kotów Saba jest cudowna!!!
Zaraz wkleję fotki z kociarni.

Posted

Ja wiem, ze w koncu ta kasa sie uzbiera, ale Saba nie ma czasu.:-( Nie moze tam zostac, bo nie jest bezpieczna:-(

MARCHEWA, a czy nie mozna umiescic jej na jakis czas z innymi psami ?

Posted

A nie można jej umieścić z innymi psami ???? A kiedy ona będzie sterylizowana, po sterylizacji chyba będzie gdzie indziej trzymana ??? Może to jest szansą ???

Posted

o cholera:-(

Kiedy będzie ta wizyta p/adopcyjna??

Koszt transportu będzie podobny jeżeli to nie będzie transport łączony.
Nie wiem czy jest sens sterylizacji w takim stanie suni.

Jak dla mnie najlepszą opcją jest załatwienie kogoś na cito kto zgodzi się zawieźć sunię i poczekać z tydzień na resztę kasy...

Posted

Tak Saba jest strasznie wystraszona bała się do nas podejść ,próbowała się schować ,myślę ,że mniejsze nawet psy ją zdominowały.Zawsze siedzi oparta o siatkę boksu i smutnym wzrokiem obserwuje co się dzieje.Dzisiaj w ogóle miałyśmy jakiś strasznie smutny dzień ,wszystko jakieś przygnębiające,bo co można zdziałać w dwie osoby.

Posted

edek napisał(a):
nawet garaż na kilka dni dla niej byłby zbawieniem :( strasznie się o nią martwię :(

niestety...
gdy została już pogryziona nie będzie bezpieczna w żadnym boksie:shake:

Posted

horacy dwa napisał(a):
Tak Saba jest strasznie wystraszona bała się do nas podejść ,próbowała się schować ,myślę ,że mniejsze nawet psy ją zdominowały.Zawsze siedzi oparta o siatkę boksu i smutnym wzrokiem obserwuje co się dzieje.Dzisiaj w ogóle miałyśmy jakiś strasznie smutny dzień ,wszystko jakieś przygnębiające,bo co można zdziałać w dwie osoby.

Pomyslcie, czy nie mozna jaj zabrac na kilka dni. Trzeba ten transport zalatwic w tym tygodniu. Nie mozemy jej tam zostawic.

Posted

bela51 napisał(a):
....
Nie mozemy jej tam zostawic.

Jeżeli nic nie da się załatwić na miejscu dla Saby to Kasiaprzystal (prowadzi domowy hotelik k/BB) zgodziła się awaryjnie przetrzymać sunię przez kilka dni.

Jeżeli Belu uważasz, że potencjalny dom jest w miarę pewny i wizyta to raczej formalność można byłoby przewieźć Sabę już.

Posted

Saba siedzi ciągle wcisnięta w kąt boksu,a jak ją przyprowadzam ze spaceru to muszę kilka minut posiedzieć z nią w tym boksie,bo psy z zazdrości się do niej stawiają:

A tu z kotami,które tylko obwąchiwała i ani razu nawet nie warknęła:

Posted

A tu jej poraniony nochalek:

Ja w piątek jadę na zabieg do szpitala i nie wiem,czy zostanę tam tylko jeden dzień,czy do poniedziałku,dlatego nie mogę zabrać suni w tym tygodniu.W przyszłym bardziej było by to możliwe.

Posted

anett napisał(a):
Jeżeli nic nie da się załatwić na miejscu dla Saby to Kasiaprzystal (prowadzi domowy hotelik k/BB) zgodziła się awaryjnie przetrzymać sunię przez kilka dni.

Jeżeli Belu uważasz, że potencjalny dom jest w miarę pewny i wizyta to raczej formalność można byłoby przewieźć Sabę już.

Wydaje mi sie, ze jest pewny. Jesli Pinczerka nie pojedzie w poniedzialek na wizyte, to ja pojade. Załuje, ze tego nie zrobilam, ale ode mnie to chyba z 80 km.
Najgorszy ten transport, Kasia jest w Bielsku, wiec tez nic nie pomoze. Ja jestem zalamana.:-(

MARCHEWA, a nie moglabys zalatwic dla niej oddzielnego boksu na pare dni ?