obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Macie racje, miało byc dolaczone do faktury za szczepienie :) juz sie dopytuje Agnieszki z Fundacji. Quote
Salo Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 tripti napisał(a):kurcze też mi się coś tak kojarzy, że miała być fakturka? czy to miał być zwrot dla salo? Hej. Umawiałyśmy się, że dla mnie :) . Dla moich piesków za hotelik. Quote
obraczus87 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 TATTOI - czy wysłałas juz fakturę za szczepienie i DT Malinki na adres Fundacji?? Aga nic nie dostała. I kiedy Bambino wysłała fv na adres fundacji?? Bo też nic nie ma :( Quote
malvaaa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Może niech ktoś napisze smsa do Bambino, kto ma numer, bo ona chyba nie jest często na dogo. Dobrze by było uregulować sprawy finansowe, wiedziałybyśmy na czym stoimy i ile mamy kasy :) Quote
Salo Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Hej. Komu mogę w pw podać swój numer konta do wpłaty za suczkę w hoteliku u Tattoi? Obliczyłam, że jesteście mi dłużne 30 zł :) za te dni. Quote
malvaaa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 sekundka sekundka bo tu się sprawa wyjaśnia :) ale mi możesz w razie czego przesłać to juź ja podam dalej wrazie czego :) Quote
tripti Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 obraczus87 napisał(a):Ale momencik. My na pewno nie bedziemy placic teraz za pobyt Malinki juz za luty. Jesli Tattoi moze to niech wystawi fakture za szczepienie, (odrobaczenie?? było?) i za pobyt Malinki w styczniu za ktory my mamy zaplacic. Fakture prosze wyslac na adres podany na pierwszej stronie (adres fundacji). salo, chyba nikomu, ponieważ stanęło chyba na tym co powyżej, więc najwyżej Tattoi obniży Ci cenę o tą kwotę. Quote
Salo Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Za marzec już zapłaciłam za szczeniaki ... Quote
malagos Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Poradzcie , proszę, jak złapać dzika bezdomna sunię spod Ostrołęki?........... Nawet promazyna na nią nie podziałała.Druga, bardziej ufna, jest już po sterylce i od dziś u mnie w bdt. http://www.dogomania.pl/threads/200359-2-ma%C5%82e-suki-i-maluchy-z-ulicy-zbieramy-na-sterylki-suczek-i-szukamy-dt!?p=16363839#post16363839 Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Wiedziałam, że gdzieś to pisałam. Ja prosiłam o to, aby Tattoi wystawiła fakturę za pobyt Malinki u Niej (po tym jak Ty nam salo oplacilas kilka dni), dlatego ze musimy z konta fundacji wyplacic kase. Dlatego popros Tattoi, aby obniżyła Ci koszt hotelowania szczeniaków np kwietniu bądź wzięła te 30zł na poczet karmy :) Dzisiaj Tattoi wystawiła fakturę - wcześniej nie miała kompletnie czasu. I wysłała ją albo dzisiaj, albo wyśle w pon :) Quote
malvaaa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Też mi sie tak wydawało że to miało być na fundacje. Kana jest szansa na fotki Manty z DS? jestem ciekawa jak mała diablica sobie radzi :) i jak reszta dziewczynek? Quote
wiga138 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='malagos']Poradzcie , proszę, jak złapać dzika bezdomna sunię spod Ostrołęki?........... Nawet promazyna na nią nie podziałała.Druga, bardziej ufna, jest już po sterylce i od dziś u mnie w bdt. http://www.dogomania.pl/threads/200359-2-ma%C5%82e-suki-i-maluchy-z-ulicy-zbieramy-na-sterylki-suczek-i-szukamy-dt!?p=16363839#post16363839 Już jest złapana ? ...wejdę na wątek Quote
Bambino Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 O rany, faktura za krople jest jeszcze u mnie. Zupełnie o tym zapomniałam : - ((. Na razie woziłam się z kopcącym piecem węglowym i nieszczelnym kominem. Ale postaram się szybiutko ją wysłać. Mika jest śmiała, jak nikt jej nie widzi. Śpi ze mną na tapczanie, ale wchodzi tylko wtedy kiedy już jest ciemno. Na razie nie da się złapać. Melba jest szczepiona na wirusówki. Na wściekliznę jeszcze nie. Pojadę w przyszłym tygodniu, bo mój Grafit też musi już być szczepiony. U nas wszystko ok. Quote
Kinia1984 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 powolutku dziewczynka robi postępy...:) jak bardzo musiał ja wystraszyć człowiek, że nadal nie ufa... Quote
obraczus87 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dobrze ze Dziewczynka robi postępy. Bambino umów proszę Mikę na sterylkę - uważam, że to już ostatni dzwonek na to. Quote
Atomowka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Wieści od Malinka Malinka już całkowicie się zadomowiła, jest wesoła i rozbrykana Czasami dostaje odpału i biega w kółko balkon- łóżko, balkon-łóżko :) Troszkę popiskuje jak Martyna wychodzi do pracy, ale za chwilę już jest cisza więc jak widać dobrze sobie radzi z samotnością Trzęsie kuperkiem jak jej ludzie wracają do domu, domaga się wtedy głasków i przytulanek Martyna odkryła,że jedną z jej ulubionych zabaw jest mordowanie pluszaków Niestety zdarza jej się jeszcze czasami zrobić kupę do wanny albo do umywalki ( nie wiemy skąd w niej ten dziwny nawyk) Ładnie je jedzonko i suche i gotowane więc ogólne oprócz zostawiania niespodzianek z wannie jest mega bezproblemowa No i foty Tak ładnie pozuje Malinka do zdjęć Udaje,że śpie No i zagryzanie misia Quote
malvaaa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Malina prezentuje sie świetnie w tym kanapowym środowisku :) a ten nawyk kupki w wannie i umywalce rzeczywiscie dziwny ale taki jej urok widocznie :P a zdjecia Manty z nowego domku dostaniemy :)? Quote
Kana Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jak tylko dostanę albo podjadę i zrobię to oczywiście :) Na razie ilość kalekich tymczasowiczów mi to uniemożliwia :) Quote
Kinia1984 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Piękna, najpiękniejsza kochana Malinka:D Mysle ze niedlugo załapie dziewczyna że koope robi się do kibelka i spuszcza się po sobie wodę:) zobaczycie:) a morderstw na pluszakach nauczyłam ją pierwszego dnia , bo pierwsze co zrobiła to brała buty na posłanie , wiec jej pokazałam że pluszaki o wiele lepsze hehe Quote
tripti Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Akrum mogłaby pomóc z fotkami psiaków. Tylko muszą się jakoś z Bambino umówić, dziewczyny już się poznały na żywo przy Grafitku. W ten weekend raczej nie, ale być może w następny. Ponad dwa miesiące minęły, trzeba ogłaszać. Quote
Recommended Posts