Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tripti napisał(a):
kurcze też mi się coś tak kojarzy, że miała być fakturka? czy to miał być zwrot dla salo?

Hej. Umawiałyśmy się, że dla mnie :) . Dla moich piesków za hotelik.

Posted

Może niech ktoś napisze smsa do Bambino, kto ma numer, bo ona chyba nie jest często na dogo. Dobrze by było uregulować sprawy finansowe, wiedziałybyśmy na czym stoimy i ile mamy kasy :)

Posted

Hej. Komu mogę w pw podać swój numer konta do wpłaty za suczkę w hoteliku u Tattoi? Obliczyłam, że jesteście mi dłużne 30 zł :) za te dni.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ale momencik. My na pewno nie bedziemy placic teraz za pobyt Malinki juz za luty.

Jesli Tattoi moze to niech wystawi fakture za szczepienie, (odrobaczenie?? było?) i za pobyt Malinki w styczniu za ktory my mamy zaplacic.
Fakture prosze wyslac na adres podany na pierwszej stronie (adres fundacji).

salo, chyba nikomu, ponieważ stanęło chyba na tym co powyżej, więc najwyżej Tattoi obniży Ci cenę o tą kwotę.

Posted

Wiedziałam, że gdzieś to pisałam. Ja prosiłam o to, aby Tattoi wystawiła fakturę za pobyt Malinki u Niej (po tym jak Ty nam salo oplacilas kilka dni), dlatego ze musimy z konta fundacji wyplacic kase. Dlatego popros Tattoi, aby obniżyła Ci koszt hotelowania szczeniaków np kwietniu bądź wzięła te 30zł na poczet karmy :)

Dzisiaj Tattoi wystawiła fakturę - wcześniej nie miała kompletnie czasu. I wysłała ją albo dzisiaj, albo wyśle w pon :)

Posted

O rany, faktura za krople jest jeszcze u mnie. Zupełnie o tym zapomniałam : - ((. Na razie woziłam się z kopcącym piecem węglowym i nieszczelnym kominem. Ale postaram się szybiutko ją wysłać. Mika jest śmiała, jak nikt jej nie widzi. Śpi ze mną na tapczanie, ale wchodzi tylko wtedy kiedy już jest ciemno. Na razie nie da się złapać. Melba jest szczepiona na wirusówki. Na wściekliznę jeszcze nie. Pojadę w przyszłym tygodniu, bo mój Grafit też musi już być szczepiony. U nas wszystko ok.

Posted

Wieści od Malinka

Malinka już całkowicie się zadomowiła, jest wesoła i rozbrykana
Czasami dostaje odpału i biega w kółko balkon- łóżko, balkon-łóżko :)
Troszkę popiskuje jak Martyna wychodzi do pracy, ale za chwilę już jest cisza więc jak widać dobrze sobie radzi z samotnością
Trzęsie kuperkiem jak jej ludzie wracają do domu, domaga się wtedy głasków i przytulanek
Martyna odkryła,że jedną z jej ulubionych zabaw jest mordowanie pluszaków
Niestety zdarza jej się jeszcze czasami zrobić kupę do wanny albo do umywalki ( nie wiemy skąd w niej ten dziwny nawyk)
Ładnie je jedzonko i suche i gotowane więc ogólne oprócz zostawiania niespodzianek z wannie jest mega bezproblemowa

No i foty

Tak ładnie pozuje Malinka do zdjęć

Udaje,że śpie

No i zagryzanie misia

Posted

Malina prezentuje sie świetnie w tym kanapowym środowisku :) a ten nawyk kupki w wannie i umywalce rzeczywiscie dziwny ale taki jej urok widocznie :P a zdjecia Manty z nowego domku dostaniemy :)?

Posted

Piękna, najpiękniejsza kochana Malinka:D Mysle ze niedlugo załapie dziewczyna że koope robi się do kibelka i spuszcza się po sobie wodę:) zobaczycie:) a morderstw na pluszakach nauczyłam ją pierwszego dnia , bo pierwsze co zrobiła to brała buty na posłanie , wiec jej pokazałam że pluszaki o wiele lepsze hehe

Posted

Akrum mogłaby pomóc z fotkami psiaków. Tylko muszą się jakoś z Bambino umówić, dziewczyny już się poznały na żywo przy Grafitku. W ten weekend raczej nie, ale być może w następny. Ponad dwa miesiące minęły, trzeba ogłaszać.