malvaaa Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 dobrze że to tylko zapalenie spojówek i dobrze że Melba nie protestuje :) to teraz trzeba wysłać fakturę do fundacji, tak? Kana dawaj tutaj Mante :) Wiga dziękujemy za pomoc! Quote
Kana Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Czekam na obrobienie zdjęć :) A dzisiaj jechałam po kolejną tymczasowiczkę. Quote
tripti Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 dziękujemy wiga, bardzo :) dopisałam to w pomocy dodatkowej, to już nie będę mieszać na jakie konto wpłynęło z jakiego wypłynęło ;) dziękujemy! a to Bambino ma tak daleko do weta? czyli do sterylki mamusi też trzeba się liczyć z tą kwotą na transport? to tak na zapas pytam. Kurcze, fotki jakieś by się przydały, tą małą w obieg można by już puścić... to zawsze trochę trwa, a pozostałe dziewczynki już tak fajnie się zachowują, więc tej też szybko to przyjdzie. Kana to już trzecia ;)??? Przytulisko otwierasz ;)??? a jaka? pochwal się! Quote
Kana Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Tripti ale u mnie zawsze są 2 albo 3 psy, czasami i 4 :) 10 letnią amstaff kę która miala wylądować w schronie... http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=5613 Quote
tripti Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 no tak w sumie :) ale Ty to lubisz takie konkretne pieski, jutro przeczytam sobie jej historię, chociaż pewnie smutna, a obraczusiowej to dobrze skojarzy się imię Zora ;) Quote
Marycha35 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 ludziki zapraszamy do Łodzi: http://www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,4260,1,1.html :) Quote
obraczus87 Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 tripti napisał(a):no tak w sumie :) ale Ty to lubisz takie konkretne pieski, jutro przeczytam sobie jej historię, chociaż pewnie smutna, a obraczusiowej to dobrze skojarzy się imię Zora ;) dokładnie tak, ZORA.. pierwsza sunieczka z dogomanii :) Quote
malvaaa Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 wiadomo coś o Malince, miała mieć gości w czwartek z tego co pamiętam :)? \ Zora baardzo ładna, mam nadzieje że Manta jej nie zamęczy :) Quote
Kinia1984 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Niestety nie dalalm rady zrobic przedadopcyjnej ani wczoraj ani dzis, jestem umowiona z pania Martyna na sobote ale to tez nie na 100%...mam ciezką sytuacje z tymczasowiczem...dostal wylewu i narazie walczymy o niego... Quote
Atomowka Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Jak Kinia napisała na razie czekamy na wizytę u Martyny ( jaka ona tam Pani:eviltong:) A jej TZ codziennie ją męczy "No Martynko jedźmy do Malinki już ":eviltong: Głupie te facety Quote
obraczus87 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Oj glupie naprawde :) Kana ale boskie zdjecia :) kurcze gdzie Ci chetni na adopcje Manty???? Quote
Tattoi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kinia1984 napisał(a):Niestety nie dalalm rady zrobic przedadopcyjnej ani wczoraj ani dzis, jestem umowiona z pania Martyna na sobote ale to tez nie na 100%...mam ciezką sytuacje z tymczasowiczem...dostal wylewu i narazie walczymy o niego... A czy ja mogę zamiast Ciebie, bo za chwilę tej białej małpie łeb ukręcę. Quote
Kinia1984 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 dzis jade o 17:) wiec wytrzymaj troche:) a co zrobila gówniara? Quote
mala_czarna Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kinia1984 napisał(a):dzis jade o 17:) wiec wytrzymaj troche:) a co zrobila gówniara? To się pewnie spotkamy, bo ja najpierw do Falenicy jadę, a później u Spajka będę. Quote
obraczus87 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 mala_czarna napisał(a):To się pewnie spotkamy, bo ja najpierw do Falenicy jadę, a później u Spajka będę. ale Kinia chyba na wizyte p/a jedzie a nie do Malinki :) Quote
Kinia1984 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 na wizyte tez ale niewykluczone ze do Maliny tez wpadne... Quote
Atomowka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Kinia mogę napisać Martynie,że będziesz dziś na pewno? Bo dziewczyna dzwoniła do mnie i trzęsie portkami,że znowu dziś nie wyjdzie Quote
Atomowka Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Moi drodzy Malinka już w domu u Martyny:multi: Na początku trochę popiskiwała ale teraz jest już ok Podobno Malinka trepta za Martyna nawet do łazienki a jak do mnie dzwoniła do leżała na łóżeczku i była głaskana przez TZ Martyny Quote
obraczus87 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Świetne wieści :) :eviltong: ATomowka, nie masz wiecej tych kuzynek u siebie chetnych adoptowac psiaka?? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: A swoja droga miałam nosa z tym, że Malinka do konca stycznia znajdzie domek :razz: żebym takiego nosa do egzaminow miala :evil_lol: Bardzooo sie cieszę, że dziewczyna w DS! Teraz szybciutko Mante trzeba wygnac do DS a potem wziac sie za Mike i Melbe. Quote
Kinia1984 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Malina jak nie jest na rekach to jest wesolutka a jak zostala wzieta na rece zrobila sie sztywna jak badyl:) Najpiękniejsza jest dla mnie gwiazdka:) A Spajk dal mi buzi z językiem i chcial mi zjesc szalik. Na do widzenia dal Malinie kilka soczystych buziakow:) Quote
Recommended Posts