Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze że to tylko zapalenie spojówek i dobrze że Melba nie protestuje :) to teraz trzeba wysłać fakturę do fundacji, tak? Kana dawaj tutaj Mante :)
Wiga dziękujemy za pomoc!

Posted

dziękujemy wiga, bardzo :) dopisałam to w pomocy dodatkowej, to już nie będę mieszać na jakie konto wpłynęło z jakiego wypłynęło ;) dziękujemy! a to Bambino ma tak daleko do weta? czyli do sterylki mamusi też trzeba się liczyć z tą kwotą na transport? to tak na zapas pytam. Kurcze, fotki jakieś by się przydały, tą małą w obieg można by już puścić... to zawsze trochę trwa, a pozostałe dziewczynki już tak fajnie się zachowują, więc tej też szybko to przyjdzie.

Kana to już trzecia ;)??? Przytulisko otwierasz ;)??? a jaka? pochwal się!

Posted

no tak w sumie :) ale Ty to lubisz takie konkretne pieski, jutro przeczytam sobie jej historię, chociaż pewnie smutna, a obraczusiowej to dobrze skojarzy się imię Zora ;)

Posted

tripti napisał(a):
no tak w sumie :) ale Ty to lubisz takie konkretne pieski, jutro przeczytam sobie jej historię, chociaż pewnie smutna, a obraczusiowej to dobrze skojarzy się imię Zora ;)

dokładnie tak, ZORA.. pierwsza sunieczka z dogomanii :)

Posted

Niestety nie dalalm rady zrobic przedadopcyjnej ani wczoraj ani dzis, jestem umowiona z pania Martyna na sobote ale to tez nie na 100%...mam ciezką sytuacje z tymczasowiczem...dostal wylewu i narazie walczymy o niego...

Posted

Jak Kinia napisała na razie czekamy na wizytę u Martyny ( jaka ona tam Pani:eviltong:)
A jej TZ codziennie ją męczy "No Martynko jedźmy do Malinki już ":eviltong:

Głupie te facety

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Niestety nie dalalm rady zrobic przedadopcyjnej ani wczoraj ani dzis, jestem umowiona z pania Martyna na sobote ale to tez nie na 100%...mam ciezką sytuacje z tymczasowiczem...dostal wylewu i narazie walczymy o niego...

A czy ja mogę zamiast Ciebie, bo za chwilę tej białej małpie łeb ukręcę.

Posted

Moi drodzy Malinka już w domu u Martyny:multi:
Na początku trochę popiskiwała ale teraz jest już ok
Podobno Malinka trepta za Martyna nawet do łazienki
a jak do mnie dzwoniła do leżała na łóżeczku i była głaskana przez TZ Martyny

Posted

Świetne wieści :) :eviltong: ATomowka, nie masz wiecej tych kuzynek u siebie chetnych adoptowac psiaka?? :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

A swoja droga miałam nosa z tym, że Malinka do konca stycznia znajdzie domek :razz: żebym takiego nosa do egzaminow miala :evil_lol:

Bardzooo sie cieszę, że dziewczyna w DS!

Teraz szybciutko Mante trzeba wygnac do DS a potem wziac sie za Mike i Melbe.

Posted

Malina jak nie jest na rekach to jest wesolutka a jak zostala wzieta na rece zrobila sie sztywna jak badyl:) Najpiękniejsza jest dla mnie gwiazdka:) A Spajk dal mi buzi z językiem i chcial mi zjesc szalik. Na do widzenia dal Malinie kilka soczystych buziakow:)