Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
mnie ta umywalka też mega zaskoczyła ale cóż widac Malina to nietypowo-wyjątkowy psiak
Gorzej mnie tylko zaskoczył kiedys mój kot, którego złapałam na sikaniu do cukiernicy
Tattoi Martyna wie, że lepiej Malinka reaguje na podejście od dołu niż od góry, stosuje się do tego ale wiadomo czasami jak wraca z pracy to instynktownie jak pies podbiega Martyna wyciąga ręke

Moje shiby załatwiaja się w brodziku, jak nie moga inaczej. Nie mówiłam?
Nie wim za to, jak skomentowac sprawę cukiernicy...??? A moż e sprawa zawartości cukru w cukrze?

Posted

Dostałam SMS-a od Bambinoo
Usiłowała zrobić zdjęcia Melbie ale....no jet bardzo ruchliwa i nie mogę jej w tym sms-e wypatrzeć :lol:
Kana ,
pewnie do Ciebie też wyśle - ja nie umiem przetransportować ich do komputera.

Kasia założyła Melbie szeleczki i uczą sie chodzić na smyczy. Nawet nieżle jej to wychodzi :cool3:
Największy problem to taki, że Melba chodzi za Miką i usiłują wyjść pod płotem na wieś....Trzeba je bardzo pilnować

Posted

Kana, numer spisałam. Mmsy wyslę. Melba jest cudna - straszna przylepa i do mnie i do moich misiów, choc Grafit czasem na nia warknie. Teraz lata po całej chacie i zawsze cos skubnie. A to rękawiczkę a to moje buty. Na dwór wychodzą, Melba w szelkach na smyczy ( rano i wieczorem) albo po południu bez. Mika na razie biega za Melbą i dlatego wiem że do domu trafi. Gdyby jej nie było, to myślę że Mika latałaby po wsi, bo na razie nie da się jej złapać, a wieś widzę że ją ciągnie. Na razie nie mogę do tego dopuścić, bo przecież niedługo może mieć cieczkę, dlatego tak się upieram, żeby Melba jeszcze była. Choć Mika już też wskakuje za Melbą na tapczan i nawet czasem uda mi się ją pogłaskać, właściwie to głasnąć. Oczywiście szczekają i strasznie są oburzone, że muszą zostać same w pokoju ( odpukać już nikt nie sika na sofę-a gdyby nawet to jest gruby koc i wielki worek jako narzuta. ) Pozdrawiamy wszystkich. W przyszłym tygodniu przyjeżdża moja rodzina, może by chcieli Melbę? Zagadam.

Posted

Kochane, Melba i Mika rojbrują. Mika coraz śmielsza. Melba to w ogóle wszędzie wejdzie, niczego się nie boi, wynosi wszystko co sie da. Buty, skarpetki, staniki, rękawiczki - ale na szczęście ylko wynosi, nie gryzie. Myślę, że za 2-3 tygodnie Mika będzie do ogłaszania. Melba wcześniej, ale najpierw muszę zaobserwować czy Mika da się w oóle chwycić. Jeszcze mieszkają w szafie, ale częściej mieszkają na sofie. Pieniądze na jedzenie doszły. Kana następne zdjęcia Melby i Miki wklei.

Posted

dziękujemy wiga138 za pomoc! już kolejny raz :)

za informacje również dziękujemy i czekamy na te zdjęcia :)

a malvaa Melba -szczeniak - zaszczepiona przez ajlii w wawie, jeszcze tylko Mika - mama.