Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a jaka wpłata? trzeba ją nanieść na rozliczenie?

tak tak, zdjęcia, bo znamy tylko takie bezdomniaki w lichych warunkach, to ciekawe jak teraz wyglądają.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

raczej te co mamy nie zachęciłyby ludzi do adopcji... chyba że chcemy wzbudzić litość to myślę że się nadają :) sorka, Jarka, za szybko spojrzałam i nie doczytałam :) a już się ucieszyłam że to dla mnie to 50zł :P

Posted

[quote name='tripti']a jaka wpłata? trzeba ją nanieść na rozliczenie?

tak tak, zdjęcia, bo znamy tylko takie bezdomniaki w lichych warunkach, to ciekawe jak teraz wyglądają.[/QUOTE]

Znowu dogo szaleje. odpowiedz na Twoje pytania sa na stronie wczesniej :P :D

Posted

"Malinka czuje się bardzo dobrze juz w ogole sie nie boi, caly czas bryka i chce sie bawic. Dzisiaj bylam z nia na szczepieniu. Jutro przesle kilka zdjec. Na łózko juz nie robi i dzisiaj nawet nie zsikala sie w domu. Na smyczy chodzi coraz ładniej. No i jeszcze nic w domu nie pogryzła:) "

Takie dziecinstwo to ja rozumiem...a nie jakis dechy i zgnily chleb i banany ,mam nadzieje ze reszta wkrotce tez znajdzie domy:)
Chociaz one juz teraz wygraly los na loterii...

Posted

tak szaleje, ciekawostka z tym wszystkim:)
no właśnie ciekawe co tam u Manty :) poszczęściło się wszystkim, ale i tak mam nadzieję, że to już ostatnio duczkowski miot :)
naniosłam Pana Jarka :)

Posted

Żyjemy :)
Przepraszam ale mam zapierdziel w pracy i do tego 3 brykające tymczasy to bardzo dużo na mojej glowie :)
Jutro się odezwę dokładnie co i jak bo mamy kilka newsów.

Posted

[quote name='Kana']Żyjemy :)
Przepraszam ale mam zapierdziel w pracy i do tego 3 brykające tymczasy to bardzo dużo na mojej glowie :)
Jutro się odezwę dokładnie co i jak bo mamy kilka newsów.[/QUOTE]

To dobrze :) czekamy cierpliwie :)

Posted

w tych dechach mam nadzieje że żadna sunia się nie oszczeni już, będę zaglądać co jakiś czas tam. ale wczoraj widziałam przed sklepem czarną sunie w typie labradora (z daleka tak mi się wydawało), jakaś dziewczyna rzuciła jej kości, ale zanim do niej dobiegłam do sunia zwiała z przynętą :( miała wyciągnięte cycki więc może gdzieś są szczeniaki, chuda była strasznie. nie dawało mi to przez noc spokoju, dzisiaj wrócę tam i się rozejrzę...

Posted

Myslę o zdjęciach. Dziś chciałam nawet przed pracą zrobic, ale okazało sie że albo aparat szwankuje albo baterie są do d.... Jakby nie aparat, to mmsa wyslę widze albo tripti, może potrafia z mmsa zrobić zdjęcie.

Posted

[quote name='Bambino']Myslę o zdjęciach. Dziś chciałam nawet przed pracą zrobic, ale okazało sie że albo aparat szwankuje albo baterie są do d.... Jakby nie aparat, to mmsa wyslę widze albo tripti, może potrafia z mmsa zrobić zdjęcie.[/QUOTE]

Bambino do mnie nie, ja nie mam teraz nawet chyba obsługi mmsów, muszę wymienić komórkę, a nie wiem kiedy będę miała czas, pewnie po 10 tym, chyba że na ten numer 504..., ale tam z kolei brak kabelka to najwyżej komuś dalej bym przesłała, może ktoś inny ma sprawną komórkę do takich rzeczy i kabelek żeby to wrzucić?

Posted

A więc, Manta dzisiaj zamieszkała w swoim własnym kochającym domku.
Zamieszkała na obrzeżach Gdyni, w domu z ogrodem.
Do towarzystwa ma drugiego psiaka i młodego ( dzieciaka pańciostwa ).
Manta zmieniła się ostatnio nie do poznania.
Radosna, wesoła, chętnie przychodząca nawet do obcych po głaski, obskakując ich nie miłosiernie na dzień dobry.
Jestem dumna i baardzo zadowolona ze swojej pracy z nią.
Do tego jestem pewna że to ten dom :)
Zwlaszcza że po kilku godzinach jechali kupić nowe posłanko, " bo widocznie te jej się nie podobało " :)

Pozdrawiamy

Posted

Malina na łóżku- bezcenne :) potrafi się dziewczyna ustawić :)
a wiadomość o Mancie jeszcze lepsza :) jakby były jakieś foty to ja chętnie zobaczę :) super że tak szybko dziewczyny poszły do swoich domków...

Posted

[quote name='Tattoi']znowu dogo zgłupiało, to chyba od tężejącej głupoty uzytkowników, nawet portal nie wytrzymuje.[/QUOTE]

chyba wiem co masz na myśli, aż zaczełam tam pisać, bo dziewczyna ma ewidentnie jakiś problem ze sobą, sądząc też po tym wątku, który założyła dla ludzi zmęczonych życiem... ale w sumie to i dobrze, że nie ma tego postu, przynajmniej nie w tych ostatnich, bo dogo tak wariuje, że może być i we wcześniejszych postach ;) dziwadeł na tym świecie nie brakuje :)

no nic, ja tam sobie zmieniam coś w pierwszym poście, to czasem skontrolujcie czy jest na czasie.

Kana to niespodziankę zrobiła, chyba nie chciała zapeszać :)

Melbę trzeba już ogłaszać, bo ona z tego co Bambino pisze poradzi sobie w nowym domu.