tripti Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 a jaka wpłata? trzeba ją nanieść na rozliczenie? tak tak, zdjęcia, bo znamy tylko takie bezdomniaki w lichych warunkach, to ciekawe jak teraz wyglądają. Quote
malvaaa Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 raczej te co mamy nie zachęciłyby ludzi do adopcji... chyba że chcemy wzbudzić litość to myślę że się nadają :) sorka, Jarka, za szybko spojrzałam i nie doczytałam :) a już się ucieszyłam że to dla mnie to 50zł :P Quote
obraczus87 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='tripti']a jaka wpłata? trzeba ją nanieść na rozliczenie? tak tak, zdjęcia, bo znamy tylko takie bezdomniaki w lichych warunkach, to ciekawe jak teraz wyglądają.[/QUOTE] Znowu dogo szaleje. odpowiedz na Twoje pytania sa na stronie wczesniej :P :D Quote
Kinia1984 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 "Malinka czuje się bardzo dobrze juz w ogole sie nie boi, caly czas bryka i chce sie bawic. Dzisiaj bylam z nia na szczepieniu. Jutro przesle kilka zdjec. Na łózko juz nie robi i dzisiaj nawet nie zsikala sie w domu. Na smyczy chodzi coraz ładniej. No i jeszcze nic w domu nie pogryzła:) " Takie dziecinstwo to ja rozumiem...a nie jakis dechy i zgnily chleb i banany ,mam nadzieje ze reszta wkrotce tez znajdzie domy:) Chociaz one juz teraz wygraly los na loterii... Quote
obraczus87 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Oj wygraly, naprawde!!!!! :) Kana - zyjecie??? :) Quote
tripti Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 tak szaleje, ciekawostka z tym wszystkim:) no właśnie ciekawe co tam u Manty :) poszczęściło się wszystkim, ale i tak mam nadzieję, że to już ostatnio duczkowski miot :) naniosłam Pana Jarka :) Quote
Kana Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Żyjemy :) Przepraszam ale mam zapierdziel w pracy i do tego 3 brykające tymczasy to bardzo dużo na mojej glowie :) Jutro się odezwę dokładnie co i jak bo mamy kilka newsów. Quote
obraczus87 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='Kana']Żyjemy :) Przepraszam ale mam zapierdziel w pracy i do tego 3 brykające tymczasy to bardzo dużo na mojej glowie :) Jutro się odezwę dokładnie co i jak bo mamy kilka newsów.[/QUOTE] To dobrze :) czekamy cierpliwie :) Quote
malvaaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 w tych dechach mam nadzieje że żadna sunia się nie oszczeni już, będę zaglądać co jakiś czas tam. ale wczoraj widziałam przed sklepem czarną sunie w typie labradora (z daleka tak mi się wydawało), jakaś dziewczyna rzuciła jej kości, ale zanim do niej dobiegłam do sunia zwiała z przynętą :( miała wyciągnięte cycki więc może gdzieś są szczeniaki, chuda była strasznie. nie dawało mi to przez noc spokoju, dzisiaj wrócę tam i się rozejrzę... Quote
Bambino Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Myslę o zdjęciach. Dziś chciałam nawet przed pracą zrobic, ale okazało sie że albo aparat szwankuje albo baterie są do d.... Jakby nie aparat, to mmsa wyslę widze albo tripti, może potrafia z mmsa zrobić zdjęcie. Quote
Marycha35 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 sorka dziewczynki, ale może ktoś chce perfumy w szczytnym celu: http://allegro.pl/dolcegabbana-na-le...436693604.html Quote
tripti Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='Bambino']Myslę o zdjęciach. Dziś chciałam nawet przed pracą zrobic, ale okazało sie że albo aparat szwankuje albo baterie są do d.... Jakby nie aparat, to mmsa wyslę widze albo tripti, może potrafia z mmsa zrobić zdjęcie.[/QUOTE] Bambino do mnie nie, ja nie mam teraz nawet chyba obsługi mmsów, muszę wymienić komórkę, a nie wiem kiedy będę miała czas, pewnie po 10 tym, chyba że na ten numer 504..., ale tam z kolei brak kabelka to najwyżej komuś dalej bym przesłała, może ktoś inny ma sprawną komórkę do takich rzeczy i kabelek żeby to wrzucić? Quote
Kinia1984 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Troche Malinowej panny w nowym domu:) Quote
Kana Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 A więc, Manta dzisiaj zamieszkała w swoim własnym kochającym domku. Zamieszkała na obrzeżach Gdyni, w domu z ogrodem. Do towarzystwa ma drugiego psiaka i młodego ( dzieciaka pańciostwa ). Manta zmieniła się ostatnio nie do poznania. Radosna, wesoła, chętnie przychodząca nawet do obcych po głaski, obskakując ich nie miłosiernie na dzień dobry. Jestem dumna i baardzo zadowolona ze swojej pracy z nią. Do tego jestem pewna że to ten dom :) Zwlaszcza że po kilku godzinach jechali kupić nowe posłanko, " bo widocznie te jej się nie podobało " :) Pozdrawiamy Quote
tripti Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 GRATULACJE!!! ekspresik:) dziękujemy!!! i powodzenia życzymy :) Quote
Kinia1984 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 super!!! dwie dziewczyny do wydania jeszcze... Quote
Tattoi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 No takie foty Maliny i takie wieści, jak od Kany to ja rozumiem. Tak wygląda świat białych ludzi :-))) Quote
Tattoi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Sie dziwię, że jeszcze jest. Albo jej wydzielają skąpiradła, albo jej tyle nakupili, że nie wie, za co się złapać:-))) Quote
Kinia1984 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 ja widze Tattoi ze ta kość od Ciebie Maliny to juz mocno sfatygowana, dziewczyna nie próżnuje:) Quote
Tattoi Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 znowu dogo zgłupiało, to chyba od tężejącej głupoty uzytkowników, nawet portal nie wytrzymuje. Quote
malvaaa Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Malina na łóżku- bezcenne :) potrafi się dziewczyna ustawić :) a wiadomość o Mancie jeszcze lepsza :) jakby były jakieś foty to ja chętnie zobaczę :) super że tak szybko dziewczyny poszły do swoich domków... Quote
tripti Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 [quote name='Tattoi']znowu dogo zgłupiało, to chyba od tężejącej głupoty uzytkowników, nawet portal nie wytrzymuje.[/QUOTE] chyba wiem co masz na myśli, aż zaczełam tam pisać, bo dziewczyna ma ewidentnie jakiś problem ze sobą, sądząc też po tym wątku, który założyła dla ludzi zmęczonych życiem... ale w sumie to i dobrze, że nie ma tego postu, przynajmniej nie w tych ostatnich, bo dogo tak wariuje, że może być i we wcześniejszych postach ;) dziwadeł na tym świecie nie brakuje :) no nic, ja tam sobie zmieniam coś w pierwszym poście, to czasem skontrolujcie czy jest na czasie. Kana to niespodziankę zrobiła, chyba nie chciała zapeszać :) Melbę trzeba już ogłaszać, bo ona z tego co Bambino pisze poradzi sobie w nowym domu. Quote
Recommended Posts