malvaaa Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 wyciagalismy tego gnojka przez ok.3 tygodnie wiec teraz jej nie zostawimy bez wsparcia :) Quote
malvaaa Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 a ja zapytam czy ktos ma zdjecia Manty? bo nie dostalysmy zadnych zdjec z nowego domu... Quote
Bambino Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tak, brzuszek się pięknie zagoił. Włoski już powolutku odrastają.Raz jeszcze dzięki za pomoc przy sterylce Melbusi. Quote
obraczus87 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 co slychac u wszystkich dziewczynek??:) Quote
Bambino Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 U wszystkich ok. Mika powoli się oswaja - nawet kilka razy powąchała mi palce !!!!!!. Ale z odległości to straszna z niej gaduła. Melba - to istny wulkan, szaleje z Colą ( sunia na dt ), choć najbardziej lubi się tulić. Wszystkie moje michy ( 8) to wielkie tulaki. Quote
Bambino Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 U nas, jak w poście 1107 + Mika śpi na moich nogach, oczywiście jak ja śpię i się nie ruszam, inaczej od razy mi pyskuje że ja próbuję pogłaskać. Pozdrawiamy Quote
Akrum Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 dokopałam się do wątku Miki i Melby i chciałam spytać Kasiu co u Was? jak się miewa słodka Melbusia?? i jak się ma Mika? już jest odważniejsza i stała się "normalnym" psem?? Quote
Bambino Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Własnie zobaczyłam,że ktoś się dokopał do tego wątku. U nas wszystko ok. Melba jak zwykle szatan, ale i tak skacze, żeby wziąć ją na rączki. Teraz leży za moimi plecami. Mika jeszcze długo nie będzie normalnym psem. Najchętniej siedzi na swoim ulubionym fotelu, choć jak przychodzimy po południu do domu ( ja po pracy a michy po lataniu po podwórzu) to Mika strasznie się cieszy, skacze z Melbą i Bambino, nawet tuli się do Grafita!!. Mogę już jej dać cokolwiek z ręki, nawet sama się doprasza. Wczoraj z Bubim byłam u Jezierskiego i pytałam czy mogę przywieźć Mikę na sedalinie, żeby za jednym zamachem ją szczepił i wysterylizował. Powiedział, że jak najbardziej. Ale jestem ciekawa, jak ona zareaguje na sedalin. Właściwie dobrze, że się dokopałaś do wątku, bo skarbnik wątku miał trzymać pieniądze na sterylkę Miki. Muszę odnaleźć osobę i się przypomnieć. Quote
Akrum Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bambino, ale nie można w jeden dzień szczepić i sterylizować. Albo sterylka i po dwóch tygodniach od podania ostatniego antybiotyku szczepienie, albo najpierw szczepienie, a dopiero potem znów po dwóch tygodniach sterylka. Kurcze, dlugo się Mika otwiera na człowieka, ktoś musiał ją solidnie skrzywdzić, że teraz nie potrafi zaufać człowiekowi. Quote
Bambino Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Specjalnie dlatego pytałam weta, może mnie niedokładnie zrozumiał o co mi chodzi. Powiedział, że jeśli to ma jej oszczędzić stresu, to tak trzeba zrobić. Ale za 2 tyg. muszę się do niego zgłosić na dalsze leczenie Bubełka, to dokładniej zapytam. Jeśli będzie tak jak mówisz, to będzie musiała 2* dostać sedalin. Quote
beataczl Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 no to i ja zagladam i kibicuje stadku! w koncu niedlugo Aprilka dolaczy i mam nadzieje ze sie pieknie zaprzyjazni z gromadka...:smile: Quote
malvaaa Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 skarbnik odszukany i jak najbardziej Mika dostanie wsparcie na sterylke :) już pisałam Bambino że wśród tych bezdomniaków te szczęśliwe troszkę schodzą na dalszy plan ale to nie znaczy że nie pamiętamy :) Quote
tripti Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 dziękujemy za wiadomości :) trzymam kciuki za sterylkę i działania z sedalinem. Quote
Bambino Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Jak już przyjdzie ten czas, to na pewno dam wam znać. Quote
Recommended Posts