obraczus87 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='wiga138']wysłałam Bambino 120..... Kochane, tak jakoś wyszło, że płacę już kolejny miesiąc za karme ale mam kilku jeszcze podopiecznych i obawiam sie, że nie będę mogła tak płacić co miesiac....Bambino będzie miała teraz szczepienia ![/QUOTE] Wiga - Kochana bardzo Ci dziękujemy! Jesteś ANIOŁEM. Ja nie śmiałabym Cię prosić o kolejne wsparcie finansowe - bo i tak bardzoooo dużo nam pomogłaś ( Mice i Melbie). Nie przypuszczałam, że wyslesz jeszcze jakieś pieniążki.... Quote
wiga138 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Niezbyt często tu bywam dlatego też nie wszystko czytam. Bambino pisze czy może dostać :) troszkę sianka dla suczek :):):) a ja wysyłam.....no ale o każdej wpłacie piszę na forum. Ponieważ jednak podopiecznych i chorych mam trochę to - za miesiąc mogę nie dać rady. Wszystko zależy jak ułoży się życie " moim " psiakom....:) Na wszelki wypadek chciałam to zasygnalizować. Nie chcę, żeby Bambino nie miała na karmę albo na szczepienia. Quote
tripti Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 wiga138 - bardzo dziękujemy za tak dużą pomoc; na szczepienia trzeba będzie brać fakturkę, żeby wybrać pieniążki z fundacji. Tylko potrzebujemy o tym wcześniej informacji, jakie wydatki są planowane itd. I foteczki, żeby już Melbę puścić w świat... i zobczyć co jeszcze można zrobić dla Miki. Quote
wiga138 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Bambino prosi o wstrzymanie się z ogłoszeniami jeszcze do końca miesiaca. Wiem ,że bardzo sie z suniami związała i najchętniej.....ale to szaleństwo - swoich ma juz cztery. Jakby to się dalej nie potoczyło POTRZEBUJE wsparcia finansowego na sterylki...... Quote
tripti Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 nie no szaleństwo... To decyzja Bambino, ale nie można u dziewczyny stworzyć mini przytuliska. Niech tylko powie słowo kiedy te sterylki to już resztę załawi się :) my też jesteśmy za tym, że szybko sterylizować Mikę. Quote
obraczus87 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ocztywiscie najlepiej by bylo gdyby... :) ale nic na siłe. No i kolejny psiak to kolejny wydatek itd. :) Quote
tripti Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 [quote name='wiga138']powiedziała, że za ok dwa miesiace[/QUOTE] oby wtedy nie wypadła cieczka, ponieważ później kolejne dwa miesiące, no dobrze, ważne, że na pewno szczeniaków nie będzie jakby nawet cieczka wypadła :) Quote
wiga138 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Dziewczyny , porozumcie się z Bambino. Ona nie wie - gdzie ma wysyłać faktury....... Quote
malvaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ma ktos numer do Bambino? faktury ma wysylac na konto FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE" 05-200 WOŁOMIN ul.LEGIONÓW 55/1 NIP.125-158-50-79 Quote
wiga138 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 malvaaa napisał(a):ma ktos numer do Bambino? faktury ma wysylac na konto FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE" 05-200 WOŁOMIN ul.LEGIONÓW 55/1 NIP.125-158-50-79 ok, ja jej napiszę , ale za Melbę i Mikę - na ten sam adres ? Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Na wątku było już pisane kiedyś - faktury wysyłamy na adres Fundacji. Quote
malvaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 tak tak, na ten sam, obie sa pod opieka tej fundacji. Quote
tripti Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 wystawiamy i wysyłamy na adres fundacji. Tylko, żeby dziewczyny nie miały problemów z księgowaniem, u nas zawsze jest piekło jak ktoś złoży fakturę np ze stycznia w marcu. Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Przypuszczam, ze beda miały problemy. Faktury powinny byc w trybie pilnym wysylane Quote
Bambino Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 dziewczyny! o pieniądze dla miki i melby pisałam do wigi, bo byłam przekonana, że na jej konto były zbierane pieniądze dla tych wszystkich psiaków, a nie że są to prywatne pieniądze wigi. Wtedy to bym pisała na wątku. Faktura za krople do oczu dla melby jest niestety ze stycznia. To nie wysyłać? Wczoraj melba miała szczepienie p-ko wściekliźnie. Na razie nic nie zapłaciłam, bo wet powiedział, że zapłacę jak wystawi fakturę. Może zapomni, albo uzna że może wspomóc fundację. Zobaczymy. Wiga ma rację, zastanawiam się nad zostawieniem i miki i melby u siebie, ale dajcie mi czas do końca miesiąca. Ale gdyby tak było, to faktycznie byłabym wdzięczna za jakąkolwiek pomoc fin. na sterylki dla dziewczyn. Co do bojaźni miki to najtrafniej określiła to tripti i własnie dlatego myślę o zostawieniu u siebie miki. A melba to tak na dokładkę. Ona wbrew pozorom też się boi. Wczoraj w samochodzie była przyklejona o podłogi, a potem do mnie. A w domu, to istny szatan. Poza tym 6 psów na takiej posesji, to wcale nie szaleństwo :evil_lol:. Pozdrawiamy Quote
tripti Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 wyślij wyślij razem, zobaczymy co powiedzą, jak nie to zwrot będzie z konta malvaa najwyżej, prawda? Bambino - ja na począku już Ci mówiłam, żeby nie było tak, że powstanie u Ciebie kolejne przytulisko, co by było dobre, ale nie o to przecież chodzi :) Przemyśl to wzdłuż i wszerz, w sumie to każda decyzja będzie słuszna, ale naprawdę przemyśl :) Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Bambino wyslij fakturke, moze sie uda, a jak nie to nie i juz :) Marzeniem byloby, aby psiaki zostaly u Ciebie. A jesli nie dwie sunie, to Mika. MElbie znajdziemy domek :) oczywiscie czekamy na Twoja decyzje :) Tak jak napisala Tripti - przemysl to sobie :) Quote
malvaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Byloby cudownie ale tak jak dziewczyny mowia przemysl to setki razy :) a pomoc zawsze sie znajdzie, wiec o to sie nie martw :) Quote
obraczus87 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 malvaaa napisał(a):Byloby cudownie ale tak jak dziewczyny mowia przemysl to setki razy :) a pomoc zawsze sie znajdzie, wiec o to sie nie martw :) Dokładnie tak :) Bo my jak cos bedziemy szukac domku dla jednej i dla drugiej :) Quote
malvaaa Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 W wolnej chwili zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/203869-Wyrzucony-Rudy-szczeniak-mieszka-na-gruzowisku-pilnie-DT-lub-sta%C5%82y tym razem trzeba zlapac 2 dorosle psiaki :( miejsce w hoteliku jest ale jak zwykle w gre wchodzi brak kasy, a jeden ma prawdopodobnie chore stawy :( Quote
wiga138 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Kochani, JA BŁAGAM o pomoc dla tej suni.... http://www.dogomania.pl/threads/191538-Tosia-znów-w-schronisku-opiekun-zmarł-ratujmy-tego-psa?p=16512604#post16512604 Wyciągnęliśmy ją ze schronu - Śląsk ( po kilku latach tam przebywania ) i znaleźliśmy jej dom W -wie. Piękny , kochany , bogaty.... Po kilku miesiacach od adopcji jej pan zmarł i sunia trafiła do schroniska na PALUCHU.....to dla niej już zbyt dużo - zginie tam. Szukam DT, DS ..cokolwiek żeby ją tylko stamtąd wyciągnąć..... Quote
obraczus87 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Bambino - czy wysłałaś fakturę do Fundacji?? Jeśli tak to kiedy (poproszę dokładną datę). Do Fundacji dalej nic nie dotarło... Quote
Bambino Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Nie było mnie na dogo, więc nie wiedziałam czy wysyłać. Ale miałam już spakowaną w kopercie, więc zaraz jak wyjdę z pracy, to lecę do skrzynki. Pienądze na te krople dostałam od wigi138, więc jeśli już to trzeby się z nią rozliczyć.U mnie jeszcze jest 18 nadwyżki. ( dostałam 40 zł. - wizyta była sponsorowana przeze mnie a krople kosztowały 22 zł. - zostaje więc 18 zł. ). Także data wysłania do fundacji będzie 22.03. Faktury od weta za szczepeinie melby jeszcze nie ostałam, więc i jeszcze nie zapłaciłam. Mika ma cieczkę a mój Bubi chodzi za nią i ją liże po pupie. Śmiesznie to wygląda. Na szczęście jest niegroźne, bo on jest kastrowany, a do innych psów Mika nie ucieka. Wiem, że postaracie się im znaleźć domy, jak by była potrzeba, ale już po prośbach w postach widać, że trzeba tę energię skierować na inne psy. O moje dwie dziewczyny możecie być spokojne. Za tydzień pownnam mieć działkę całą opłotowaną. Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts