Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mania to skrót od Malinki tak ?
Po Mantę nikt nie dzwonil w dalszym ciągu.
Sunia świetnie się otwiera. Śpi ze mną, jeszcze boi się chodzić po domu ale na sile zaniesiona siedzi.
Trochę pracy i będzie super wierna sunia.

Posted

mona0205 napisał(a):
Aga35 jeszcze nie wróciła więc piszę w zastępstwie: kolejne wpłaty na adres fundacji: 30 zł p. Joanna G. z Warszawy i 15 zł p. Emilia P. Skrzyszów

Dziekujemy za info :)

Posted

Melba i Mika radzą sobie. W zwiazku z dalszymi pracami remontowymi w moim domu w zeszłym tygodniu przeniosłam je z łazienki do sypialni. I wiecie co? Szafa ścienna była otwarta, więc zajęły najniższą półkę, ha ha. Dałam im poduszkę i teraz sobie spią ze mną w sypialni. ja na tapczanie a one na poduszce na dolnej półce w otwartej szafie. Powoli dają się głaskać.Mika i Melba merdają ogonkami, ale nadal jednak są wystraszone. Ale jak mnie nie ma to doskonale wiedzą do czego służy tapczan. Jutro przywożę z hoteliku moje misie i wtedy zobaczymy ten rwetes. Pozdrawiamy

Posted

Ona jest dwa razy drobniejsza niż na fotkach. Jest delikatna, leciutka jak puszek i urocza. Ale to jest dziewczynka z charakterem. Rządzi wszystkimi chłopakami od Salo i ustawia je po kątach. Dzisiaj skakała na Spajka, zaglądała mu w pysk i usilnie stała się zabrać smaczka, którego Spajk dostał od Atomówki.

Posted

Eeee wiecie mój pies jakiś sfatygowany.. rośnie cały czas :lol:
Jest wielkości jamnika. :lol:
Z zachowanie coraz lepiej. Bez żadnego oporu chodzi po domu. Z 9 na 10 razy sama wyjdzie i wejdzie do domu gdy stoi ktoś w drzwiach. Jak wracam z pracy to normalnie dostaje amoku tak się cieszy :)
Prawie normalny pies :) Prawie bo jeszcze czekają ją małe poprawki :bigcool:

Jeden telefon. Zobaczymy czy zadzwonią jeszcze raz - w co wątpię.

Ze względu że Manty ofiary pojechały do DS, Manta ma nową ziomalę.
Nawet nie wiedzialam że Manta jest tak duża... gdy zobaczyłam że jest tej samej wielkości co nowa tymczasowiczka...
Za dużo chyba karmię...

Posted

Hejka. Nie śledziłam wątku od pewnego czasu, mam zapytanie: czy ta suczka u Tattoi znalazła już domek stały, czy nadal przybywa w hoteliku, w Józefowie ?

Posted

salo napisał(a):
Hejka. Nie śledziłam wątku od pewnego czasu, mam zapytanie: czy ta suczka u Tattoi znalazła już domek stały, czy nadal przybywa w hoteliku, w Józefowie ?

Malinka jest cały czas w Józefowie.

Posted

Wczoraj razem z Mała_czarna byłyśmy w Jóżefowie. Przy okazji zabrałam tam swoją koleżankę ( która poszukuje psiaka dla siebie) no i zakochała się w Malince od pierwszego wejrzenia.
Malinka jest super śmiesznym psiakiem. Taka malizna,że do kieszonki by się zmieściła
Trochę nieśmiała owszem ale tylko do ludzi, do psiaków super przyjazna i otwarta. Rzekłabym,że nawet rządzi tam całym stadem
Nawet wielkoluda Spajka się nie boi i śmiało mu zabiera z pyska smaczki

A tu proszę wystraszona Malinka siedzi w kącie